Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας κι από μένα..επειδή προσπαθώ να "παίξω" το cod4 αλλά δυστηχώς με πετάει συνεχώς όξω(!!) θα ήθελα τα φώτα σας!

Δλδ έλεος έχω ξεσκιστεί να ψάχνομαι..κάνω udates το pb κατεβάζω καινούρια patch αλλά δεν μπορώ να π@ιξω! Τι να κάνω να το δώσω πίσω από κει που το πήρα (φίλος) ρίχνοντας 5 φάσκελα ή να κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Υ.Γ.: Το παιχνίδι είναι γνήσιο αλλά το έχει καιρό..1,5 χρόνο περίπου (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοίταξε στο task manager στα processes αν το pnkbstrA.exe και pnkbstrB.exe δουλεύουν (να εχεις άνοιξη το παιχνίδι σε multiplayer) και πες μας...συνήθως από εκεί είναι το πρόβλημα τις περισσότερες φορες...

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποιες (αρκετές) φορές όταν μπαίνω στο mp cod4 τα frames είναι 5 και φυσικά κολλάει το σύστημα και δε γίνεται τίποτα.

Η θερμοκρασία της κάρτας είναι 61βαθμοί Internet υπάρχει αφού σερφάρω άνετα

όσο για άλλους drivers δε ρισκάρω γιατί με αυτούε που έχω μου λύθηκε το πρόβλημα με τις μαύρες σκιές....:confused:

Δημοσ.

61 ???? ειναι λιγο πολοι....ριξε ενα ξεσκονισμα στο ανεμιστιρακι της καρτας...θα εχει χτησει την ψυχτρα με σκονη....αλλα να μιν γυρνας το ανεμιστιρακι με το πινελακι που θα την καθαρισεις....κρατα το με το δακτυλο σου....γιατι οπως και να το κανουμε και στο νεταδικο της γειτονιας με την ιδια καρτα αν παει πανω απο 65 βαθους περιπου κολαει σε ολα τα παιχνιδια....

Δημοσ.
61 ???? ειναι λιγο πολοι....ριξε ενα ξεσκονισμα στο ανεμιστιρακι της καρτας...θα εχει χτησει την ψυχτρα με σκονη....αλλα να μιν γυρνας το ανεμιστιρακι με το πινελακι που θα την καθαρισεις....κρατα το με το δακτυλο σου....γιατι οπως και να το κανουμε και στο νεταδικο της γειτονιας με την ιδια καρτα αν παει πανω απο 65 βαθους περιπου κολαει σε ολα τα παιχνιδια....

Αν οι 61C είναι σε full load, η θερμοκρασία είναι μάλλον χαμηλή για την εποχή :)

Δημοσ.

ναι σε full load...αλλα πιο πανω λεει internet υπαρχει και serfaρω ανετα....μαλον αφτη ειναι σε idle...θα μας πει..

Δημοσ.

Η παράθεση του άνετου σερφαρίσματος στο internet φαντάζομαι πως έγινε για να αποκλειστεί ότι φταίει η γραμμή για τα χαμηλά fps. Θα δούμε :>

Δημοσ.
κοίταξε στο task manager στα processes αν το pnkbstrA.exe και pnkbstrB.exe δουλεύουν (να εχεις άνοιξη το παιχνίδι σε multiplayer) και πες μας...συνήθως από εκεί είναι το πρόβλημα τις περισσότερες φορες...

Ευχαριστώ για την απάντηση (πραγματικά)...έκανα επανεγκατάσταση στο παιχνίδι κΑΙ έσβησα χειροκίνητα όλους τους φακέλους του pb και διορθώθηκε το πρόβλημα..δεν ξέρω τι στο διάκωλο είχε γίνει με τα updates και τα κολοκύθια..αλλά σημασία είναι ότι παίζω κανονικά τώρα..ελπίζω να μην χρειαστώ την βοήθειά σου..δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αυτό που μου είπες...ty any way.

Θα τα πούμε παιδιά! ciao.

Δημοσ.

Αυτή είναι η θερμοκρασία σε κατάσταση αναμονής

Θα δοκιμάσω να κάνω και αυτό που ανέφερες για το ξεσκόνισμα μπας και γίνει τίποτα

Δημοσ.

Βρε παιδια μια βοήθεια!!!! εχουμε προβλημα εδω!!!!

Επαιζα το COD4 σε ενα φορητο με την 7300 και δυπυρινο στα 1.66 και πηγεναι μια χαρα!

Τωρα εκανα μια αναβαθμιση στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου και εχω Ρ4 στα 2.8 καρτα 7600GT και 1 ραμ...

τις πρωτες ωρες τις αναβαθμισεις το επαιζα σχεδον στα full!!! αλλα κυριαρχουσε μια μαυριλα σε ολο το συστημα...(μονο οι στρατιωτες δηλαδη γτ τα τοπια ηταν μια χαρα!) τωρα την επομενη μερα που το επαιζα μονο την αναλυση μπορουσα να ανεβασω τιποτα αλλο!! καλα αυτο δεν με πειραζει και τοσο...το ΣΟΒΑΡΟ προβλημα μου ειναι το εξης: οι στρατιωτες και το οπλο μου ειναι μονο μαυροι!!!! τιποτα αλλο!!!!

το παιχνιδι τοεχω κανει εγκατασταση/απεγκατασταση μι με δυο φορες...

τι μπορει να φταιει????

ΥΣ ο υπολογιστης παιζει και αλλα παιχνιδια οπως το crysis το scarface nfs carbon και πολλα αλλα... γιατι γινεται αυτο????

Δημοσ.

Αν δεν σου φτίαξει με τους τελευταίους δοκίμασε τους 169.04 forceware που σίγουρα λύνουν το πρόβλημα εγγυημένα όπως και σε εμένα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...