Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν εκανες καλη αναζητηση φαινεται, το εχουμε αναφερει πολλες φορες.

Εφοσον βαλεις το ιδιο serial, αρκει να αποθηκευσεις τον φακελο με το προφιλ σου, που βρισκεται μεσα στο παιχνιδι, στον φακελο players/profiles. μετα το φορματ δεν εχεις χασει τπτ..

το τσέκαρα αυτό ρε φίλε αλλά ζητώ σόρρυ τα vista μου παίξανε βλακεία

γιατί έψαξα όλο το pc να βρω τον φάκελο αυτό και μου το είχε κάπως κρυμένο τα vista . Τι να πω !.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μπορεί να μου πει κάποιος (έκανα αναζήτηση και δεν έπιασε κανένας τρόπος ) πώς μπορώ να αποθηκεύσω το profile μου και μετά από φορμάτ να μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω? έχω vista και δεν βρίσκω πουθενά φάκελο users ή profiles . Ούτε στα common files ? Εννοείται ότι μετά θα ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο serial .

Το έχειs κανονικά ή από steam ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετω Ολους τουσ καμενουσ του Cod.εχω ενα προβλημα!προσφατα βγηκε το 1.6 πατψη για cod 4 το κατεβασα και το εκανα install!οταν κανω refresh μου βγαζει γυρω στουσ 4000 servers.οταν παω στο net μου και πατας ρεφρεση στο 1.6 μου βγαζει γυρω στοθσ 16000 με 18000!!!κσερει κανεις τι φταιει για να διορθωσω το προβλημα?

Δημοσ.

το εχω βαλει to game mode all και στο filter servers τα εχω βαλει ολα αλλα και παλι τα ιδια..ακομα απενεργοποιησα το nod 32 που εχω αλλα τα ιδια!

Δημοσ.

Κοίτα και πάλι έχεις πλήθος servers να διαλέξεις!Δοκίμασε πάντως το xfire,θα σου βρεί πάρα πολλούς servers για να παίξεις αν δεν βρείς κάποια λύση στο πρόβλήμα σου

Δημοσ.

Κάτι που δε θυμάμαι και με ένα σύντομα search δε βρήκα απάντηση. Για να βάλω το τελευταίο patch πρέπει να περάσω πρώτα όλα τα υπόλοιπα; Υπάρχουν κάποια patches που μπορείς να πηδήξεις (πχ 1.0 -> 1.4 -> 1.6);

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αλλα μου φαίνεται πρέπει να βάλεις το 1.4 και μετά το 1.6 και το 1.7...

γιατί το 1.4 έχει την snow που ΑΝ δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει μέσα στο 1.6...

δεν το έχω ψάξει και πολύ,αν κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα ας βοηθήσει το παλικάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...