privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Call of Duty 4 reclaims Xbox Live top spot, double XP this weekend http://www.joystiq.com/2008/06/04/call-of-duty-4-reclaims-xbox-live-top-spot-double-xp-this-weeke/
makantasovic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδιά ξέρετε τι είναι το punkbuster????Μου λέει ότι είναι απενεργοποιημένο όταν βάζω το multiplayer στο cod4!!!!
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 λοιπον επαιξα τις 3 απο τις τεσσερις και επεσε μεγαλη απογοητευση. creek---σναιπεροπιστα, τρομερα βαρετη killhouse---μια αντιγραφη του shipment, μονο λιγο πιο μεγαλη, δλδ αισχος broadcast--- τπτ το ιδιαιτερα, αρκετα μεγαλη με ολα αυτα τα δωματια σκαλες κλπ, μονο για να παιζεις πανω απο 20 ατομα, αλλιως χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.. Ειδωμεν για την τελευταια..
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Όντως αδιάφορες πίστες και να φανταστείς πολλοί τις πλήρωσαν στις κονσόλες
Wolfidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Όντως αδιάφορες πίστες και να φανταστείς πολλοί τις πλήρωσαν στις κονσόλες Κρύβε λόγια privateer! Δεν είναι τυχαίο ότι η IW βραβεύει της πιο καλές (δημιουργίες) πίστες διαφόρων χρηστών. (κάτι μου λέει ότι οι καλύτερες από αυτές, θα κυκλοφορήσουν, αργότερα, επί πληρωμή στο live) Πάντως η Creek είναι φοβερή πίστα και αρκετά μελετημένη. Την Killhouse δεν την έχω παίξει ποτέ (στο 360 παίζει μόνο dethmatch, γι' αυτό) Η Chinatown είναι ή ίσως η πιο cult πίστα των CoD. H broadcast δεν είναι για TDM, DM!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Όχι τπτ τ ιδιέτερο,απλά κόσμο θέλουν στους σερβερ τους ξανά... Κατά τν γνώμη μ,αυτές δν είναι εταιρίες....παίρνουν βραβεία κ κάνουν τέτοια...Συν για τις κονσόλες πρώτες να βγουν κ να τις πληρώνεις κιόλας.χαχα.
plty2k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 παιδια εχς σπασμενο το παιχνιδι και θελω να παιξω on line πρεπει να μπω σε συγκεκριμενο server? (δεν εχς ξαναπαιξει on line)
soiramk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Οι Free4All Fun Arena Wars COD4 {byGnet} θα βάλουν το 1.6? Ξέρει κάποιος?
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 soiramk υπάρχει ανακοίνωση στο site (τους) που λέει ότι θα μπει εντός του μήνα.
soiramk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Οκ! Ευχαριστώ! Είναι εύκολο να μου δώσεις το link?
NikolaosGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Οι Free4All Fun Arena Wars COD4 {byGnet} θα βάλουν το 1.6? Ξέρει κάποιος? Είναι προγραμματισμένο να μπεί αυτή τη Δευτέρα, 9 του μήνα. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα (που λογικά δεν θα υπάρξει), απο μεθαύριο οι Servers θα τρέχουν σε 1.6
GIANNISPATRA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 μπορεί να μου πει κάποιος (έκανα αναζήτηση και δεν έπιασε κανένας τρόπος ) πώς μπορώ να αποθηκεύσω το profile μου και μετά από φορμάτ να μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω? έχω vista και δεν βρίσκω πουθενά φάκελο users ή profiles . Ούτε στα common files ? Εννοείται ότι μετά θα ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο serial .
vlachaquito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δεν εκανες καλη αναζητηση φαινεται, το εχουμε αναφερει πολλες φορες. Εφοσον βαλεις το ιδιο serial, αρκει να αποθηκευσεις τον φακελο με το προφιλ σου, που βρισκεται μεσα στο παιχνιδι, στον φακελο players/profiles. μετα το φορματ δεν εχεις χασει τπτ.. Ασχετο, μονο εγω παρατηρησα οτι η πιστα chinatown einai ΑΚΡΙΒΩΣ η παλια carentan με ανανεωμενα γραφικα?? Απογοητευση...
Wolfidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ασχετο, μονο εγω παρατηρησα οτι η πιστα chinatown einai ΑΚΡΙΒΩΣ η παλια carentan με ανανεωμενα γραφικα?? Απογοητευση... Αυτό ήταν γνωστό πολύ πριν κυκλοφορήσουν οι χάρτες ότι θα είναι ριμεικ.... καλά θα ήταν να έβγαζαν και τις υπόλοιπες παλιές καλές πίστες.... (αν και λογικά για πισι θα κυκλοφορούν απ εδώ κ απο κει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα