toyota Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πάντως αρκετά καλό σαν παιχνίδι.Να δούμε τι λέει και το Airborn.
rOdrigO Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Για οσους νομιζουν οτι ειναι πολυ καλοι στο TDM οριστε ενας "δυσκολος" server:85.236.101.99:29360...ειναι server των dignitas(εγω τουλαχιστον τωρα τον προσεξα). Αν κ στους αντιστοιχους ελληνικους ειμαι παντα θετικος εκει ειμαι σχεδον παντα αρνητικος...
mariosCS Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παιδιά, έχω πρόβλημα... Για 1-2 βδομάδες, "δοκίμαζα" το παιχνίδι σπασμένο, και αφού είδα πως λέει, το αγόρασα... Το πρόβλημα είναι πως είχα ανεβεί καμιά 20ριά Ranks, και είχα κάποια καλύτερα όπλα και attachments... που τώρα φυσικά χάθηκαν με το καινούριο installation. Είχα φυλάξει το profile folder μου από πριν, αλλά όταν το κάνω replace με το υπάρχουν, και μπαίνω, μου λέει πως δημιουργήθηκε λάθος στην εγγραφή δεδομένων, και your statistics will be reset! Μπορώ να κάνω κάτι για να έχω πίσω τα στατιστικά μου
Trelius Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παιδιά, έχω πρόβλημα... Για 1-2 βδομάδες, "δοκίμαζα" το παιχνίδι σπασμένο, και αφού είδα πως λέει, το αγόρασα... Το πρόβλημα είναι πως είχα ανεβεί καμιά 20ριά Ranks, και είχα κάποια καλύτερα όπλα και attachments... που τώρα φυσικά χάθηκαν με το καινούριο installation. Είχα φυλάξει το profile folder μου από πριν, αλλά όταν το κάνω replace με το υπάρχουν, και μπαίνω, μου λέει πως δημιουργήθηκε λάθος στην εγγραφή δεδομένων, και your statistics will be reset! Μπορώ να κάνω κάτι για να έχω πίσω τα στατιστικά μου Φίλε, αυτό που υποψιάστηκα όταν είδα το μύνημα σου ήταν ότι μάλλον φταίει το serial. Λογικά το profile σου ήταν με το σπασμένο serial και τωρα προσπαθείς με το original να βάλεις το ίδιο profile. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις στο παιχνίδι το serial και να βάλεις το σπασμένο πάλι (αν το έχεις), να βάλεις το profile σου και μπεις σε ενα server. Τέλος άλλαξε το serial σου πάλι στο original.
vlachaquito Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τωρα τελος, το profile εχει συνδεθει με το καινουργιο serial και εχει αλλαξει παλι στο μηδεν... δεν ηξερες δεν ρωταγες φιλε μου...
mariosCS Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Φίλε, αυτό που υποψιάστηκα όταν είδα το μύνημα σου ήταν ότι μάλλον φταίει το serial. Λογικά το profile σου ήταν με το σπασμένο serial και τωρα προσπαθείς με το original να βάλεις το ίδιο profile. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις στο παιχνίδι το serial και να βάλεις το σπασμένο πάλι (αν το έχεις), να βάλεις το profile σου και μπεις σε ενα server. Τέλος άλλαξε το serial σου πάλι στο original. Μα δεν είναι λογικό, γιατί είχα αλλάξει και πριν μεταξύ 2 σπασμένων serial, και κατάφερα να μεταφέρω το profile κανονικά... Τέλος πάντων... άρχισα να ... χτίζω ξανά... είμαι στο 7 και έχω δρόμο ακόμη :/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Νομίζω υπάρχει και patch(ή cheat..)που τα βάζει όλα στο full.
-NetHawk- Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μηπως ξερεις που μπορουμε να βρουμε αυτο το Patch....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κάτι είχα διαβάσει εδώ,αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες.
mariosCS Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Νομίζω υπάρχει και patch(ή cheat..)που τα βάζει όλα στο full. Μα δεν είναι σωστόοοοοοοοοο Άλλη χαρά του να τα κερδίζεις με την αξία σου
antonl Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μπορεί να μην είναι "σωστό" αλλά παίζω από 4 διαφορετικούς υπολογιστές και δε μπορώ να μεταφέρω το Profile μου ούτε να ξεκινάω κάθε φορά από lvl 1. Οπότε βρήκα χρήσιμο αυτό.
privateer Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Call of Duty 4: Variety Map Pack Hits PCs June 5th Infinity Ward has announced that the 800-point Xbox 360 Variety Map Pack will be released on June 5th for free to PC players: NVIDIA is making it possible for PC players to download the map pack for Free on the PC thanks to their sponsorship. In addition, expect to see quite a few promotions popping up leading up to the launch of the map packs on the 5th and beyond. I know NVIDIA has a lot of great things planned for PC users in addition to maps becoming available. The Variety Map Pack includes four new maps for Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer including Broadcast, Chinatown, Killhouse, and Creek. In addition to the map pack hitting, PC Players will be receiving the 1.6 Patch for the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare that will add support for the new maps, fix a server crash exploit recently reported by the community, and a few additional features / bug fixes.
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αυτά είναι τα μεγάλα + των ΠιΣις, εκτός του ότι υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες χάρτες που κυκλοφορούν επίσης φρι
mariosCS Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Call of Duty 4: Variety Map Pack Hits PCs June 5th Infinity Ward has announced that the 800-point Xbox 360 Variety Map Pack will be released on June 5th for free to PC players: NVIDIA is making it possible for PC players to download the map pack for Free on the PC thanks to their sponsorship. In addition, expect to see quite a few promotions popping up leading up to the launch of the map packs on the 5th and beyond. I know NVIDIA has a lot of great things planned for PC users in addition to maps becoming available. The Variety Map Pack includes four new maps for Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer including Broadcast, Chinatown, Killhouse, and Creek. In addition to the map pack hitting, PC Players will be receiving the 1.6 Patch for the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare that will add support for the new maps, fix a server crash exploit recently reported by the community, and a few additional features / bug fixes. Yeiiiiiiiiiiiiii !!!! :-D :-D :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα