Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να καταλαβω απο τι προερχεται... κα8ε φορα που ξεκιναω το cod4 multi μου πεταει αυτο το μηνυμα... http://img137.imageshack.us/my.php?image=24030767qt6.jpg

Αν γνωριζει καποιος κατι ας απαντησει...(Ειναι γνησιο)

Ευχαριστω

μην ανησυχεις φιλε δεν εγινε τπτ.. Απλα την τελευταια φορα που επαιξες εκλεισες αποτομα το παιχνιδι και τωρα σου λεει απλα αν θες να ξεκινησεις κανονικα η με ολα στα default. διαλεξε οποια επιλογη θες.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μην ανησυχεις φιλε δεν εγινε τπτ.. Απλα την τελευταια φορα που επαιξες εκλεισες αποτομα το παιχνιδι και τωρα σου λεει απλα αν θες να ξεκινησεις κανονικα η με ολα στα default. διαλεξε οποια επιλογη θες.

αυτο ειναι που με παρα3ενευει. το ξερω οτι δεν τρεχει τπτ αλλα εγω κλεινω κανονικα το παιχνιδι και καθε φορα που τ αονιγω μου το λεει αυτο

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη!

Αν θέλετε δοκιμάσετε το καινούργιο μας server:

62.38.245.207:28960 Optimus Prime Cod 4

Προσωρινά θα λειτουργεί δοκιμαστικά μέχρι την ολοκλήρωση της σύνδεσης από την forthnet. :P

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω φτιαξει ενα server για call of duty σε linux και θελω να προσθεσω ενα προγραμμα που να κανει log τα μυνηματα και τους παικτες που εχουν συνδεθει σε αυτον, εχει καποιος καμια ιδεα?

Δημοσ.

εχω κανα 2 ερωτησεις να σας κανω μιας και ειμαι σχετικα νεος στο παιχνίδι MP.

παιζω εδω και καιρο σε εναν "ραγισμενο" σερβερ που εχει διαφημιστει στο φορουμ μας, αλλα ειδα οτι παιζουν αρκετοι με cheats που ειτε εχει ο καθε ενας απο 100 και βαλε airstrikes ειτε ειναι αθανατοι. Επειδη με ξερερωσε η ολη κατασταση αποφασισα να αγορασω το παιχνιδι καθοτι η "δωρεα του θειου" οπως καταλαβατε με ξενερωσε. εκανα αυτο που εχετε προαναφερει δηλαδη αντεγραψα τον sn στο παιχνιδι αλλα οταν κανει εξακριβωση του κωδικου μου λεει οτι δεν ειναι σωστος. την αλλαγη την κανω μεσα απο το παιχνιδι. εχετε καπια λυση και αν ναι ο χαρακτηρας μου με την εισαγωγη του νεου sn δεν θα ειναι σαν αγνωστος στο νεο αυτο sn???

το δευτερο που εχω να ρωτησω ειναι αν αυτα τα cheat ειναι αποκλειστικοτητα των ραγισμενων σερβερ ή και των official...

και επειδη ειμαι και περιεργος, που τα βρισκουν αυτα τα cheat να δωκιμασω και εγω μερικα στους αναλογους σερβερς;; απο περιεργια και μονο:-D:-D:-D

Δημοσ.

Λοιπον αυτο το προβλημα με το σν δεν το καταλαβαινω... Καποιο λαθος κανεις στον κωδικο.

Σε περιπτωση που συνεχιζεις να εχεις λαθος, γραψε στην εταιρια, μια και δεν εχεις κατι να φοβηθεις.

Οσο για τον χαρακτηρα σου, το παιχνιδι τον συνδυαζει με το καινουργιο σν και ετσι δεν εχεις προβλημα.

Οσο για τα cheat δεν ειναι δυστυχως αποκλειστικοτητα των cracked server αλλα και των γνησιων..Απλα δεν ειναι τοσο κραυγαλεα, γιατι ο χρηστης με ban χανει το sn του και ετσι πρεπει να ξανααγορασει το παιχνιδι.

Για το που τα βρισκεις, δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει.. :-)

Δημοσ.

Παίδες επειδή είμαι λίγο rookie στο multiplayer, έχω ένα τοπικό LAN με 2 pc. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω σε μία multiplayer μάχη μεταξύ των 2 pc και κάποια bots που να τα χειρίζεται ο υπολογιστής ώστε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να μην κυνηγιόμαστε μόνο 2 άτομα?! :-)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Παίδες επειδή είμαι λίγο rookie στο multiplayer, έχω ένα τοπικό LAN με 2 pc. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω σε μία multiplayer μάχη μεταξύ των 2 pc και κάποια bots που να τα χειρίζεται ο υπολογιστής ώστε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να μην κυνηγιόμαστε μόνο 2 άτομα?! :-)

Ευχαριστώ!

Απαντώ στο δικό μου Post, μιας και εκανα μια μικρή έρευνα για όποιον ενδιαφέρεται. Γενικότερα τα bots δεν υποστηρίζονται στο παιχνίδι. Υπάρχουν μεμωνομένες modding προσπάθειες χρηστών για δημιουργία τους με καλύτερο απότι είδα το PezBot το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 004p2 και βρίσκεται εδώ:

http://www.codresource.com/downloads.php?do=file&id=96

Ο τύπος κάνει καταπληκτική δουλειά και ανανεώνει τις εκδόσεις του διαρκώς με όλο και καλύτερα features.

Δημοσ.

διακοπτω λιγο γιατι εχω προβλημα. επεζα σε εναν σερβερ και ηρθε ενας φιλος μου και εβαλε το δικο του σειριακο αριθμο και το σωσμενο παιχτη του για να παιξει. Δεν εγινε τιποτα ομως. Το προβλημα δεν ειναι εκει ομως. Ξαναεβαλα τον δικο μου σειριακο αριθμο και αφου επιλεγω το προφιλ μου ο παιχτης ειναι lvl 1... Μπηκα regedit και εκει υπαρχει ο δικος μου σειριακος αριθμος...

Απεγνωσμενα βοηθεια!!!

Δημοσ.

Ειμαι πλέον κάτοχος της ADSL2+ doubleplay και παρατήρησα πως με το που συνδέομαι στο online τα frmaes πέφτουν στο 5 και γενικά αν μπορέσω να μπω κάποια στιγμή κανονικά τότε αυτό που παρατηρώ είναι ότι δημιουργεί πάρα πολύ μικρά lagς σαν μικρά interrupts.

η Θερμοκρασία της κρτας είναι 57 βαθμούς stand by και η ένδειξη της τάσης 5V είναι 4.80V

τι μπορεί να φταίει? μήπως απλά η γραμμή και το δίκτυο και δεν είναι κάτι από το pc μου?:confused:

Δημοσ.

Το παιχνίδι, αν και σε "καθοδηγεί" και δεν είναι "ελεύθερο" να κάνεις ότι θες (ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ σ' αυτόν τον τομέα το "αρχαίο" και ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι, "Operation: Flashpoint"), το παιχνίδι σε "καθηλώνει και σε κερδίζει!

Μ' αρέσει πολύ...

Δημοσ.
διακοπτω λιγο γιατι εχω προβλημα. επεζα σε εναν σερβερ και ηρθε ενας φιλος μου και εβαλε το δικο του σειριακο αριθμο και το σωσμενο παιχτη του για να παιξει. Δεν εγινε τιποτα ομως. Το προβλημα δεν ειναι εκει ομως. Ξαναεβαλα τον δικο μου σειριακο αριθμο και αφου επιλεγω το προφιλ μου ο παιχτης ειναι lvl 1... Μπηκα regedit και εκει υπαρχει ο δικος μου σειριακος αριθμος...

Απεγνωσμενα βοηθεια!!!

χμμμ δυσκολα τα πραγματα..σου προτεινω uninstall και παλι install το παιχνιδι βαζοντας προφιλ και serial number αλλα μεταξυ μας δεν βλεπω προκοπη...

Δημοσ.

επαιζα COD4 MP με αλλο nickname απο το συνηθισμενο κ ενας τυπος με καταλαβαινε κ μου μιλαγε με το κανονικο nick και μου το χει κανει 2-3 φορες σε ακαριαιο χρονο λες κ εχω το κανονικο nick , κ μου πε πως δεν εχει r-con του server. Μηπως ξερετε πως το κανει?. ευχαριστω.

Δημοσ.
επαιζα COD4 MP με αλλο nickname απο το συνηθισμενο κ ενας τυπος με καταλαβαινε κ μου μιλαγε με το κανονικο nick και μου το χει κανει 2-3 φορες σε ακαριαιο χρονο λες κ εχω το κανονικο nick , κ μου πε πως δεν εχει r-con του server. Μηπως ξερετε πως το κανει?. ευχαριστω.

Μήπως είναι κανένας φίλος σου και σου κάνει πλάκα? :-):-):-);)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...