Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια γεια σας. θελω να αγορασω το cod4 για πειτε μου ομως που να το

αγορασω, ps3 xbox h pc? και γιατι? μην μου λετε για γραφικα, μονο απο θεμα lag ,που υπαρχουν περισσοτερες greek clans, χειρισμο και τετεια.

εγω pc λεω, αλλα θελω και τις δικες σας γνωμες.

Δημοσ.

νταξει είναι αυτονόητο ότι αν σ'ενδιαφέρει ο χειρισμός ..το mouse/keyb δεν συγκρίνεται.

Αν πάλι είναι να διαλέξεις μεταξυ 360/ps3, περισσότερο κόσμο online έχει το 360.

Δημοσ.

kabamaru21 εχε υποψη σου οτι στο 360 μπορει να εχεις προβλημα να κανεις Find Match. Αντιμετωπιζω το προβλημα ενω οι φιλοι μου με PS3 οχι...

Δημοσ.
kabamaru21 εχε υποψη σου οτι στο 360 μπορει να εχεις προβλημα να κανεις Find Match. Αντιμετωπιζω το προβλημα ενω οι φιλοι μου με PS3 οχι...

αν το αντιμετωπιζεις μονιμα αυτο το προβλημα, τοτε μαλλον καποιο προβλημα εχεις στις ρυθμισεις σου. Εγω ακομα και τις μερες αυτες που λεγανε οτι γινεται χαμος με τους νεους χαρτες , δεν ειχα ποτε προβλημα

Δημοσ.
αν το αντιμετωπιζεις μονιμα αυτο το προβλημα, τοτε μαλλον καποιο προβλημα εχεις στις ρυθμισεις σου. Εγω ακομα και τις μερες αυτες που λεγανε οτι γινεται χαμος με τους νεους χαρτες , δεν ειχα ποτε προβλημα

δε ξερω απο τι εξαρταται, αλλα εχω τσεκαρει τα παντα. πολυς κοσμος αντιμετωπιζει το προβλημα παγκοσμιως χωρις καποια προφανη εξηγηση.

Δημοσ.
πολυς κοσμος αντιμετωπιζει το προβλημα παγκοσμιως

οι πηγες σου? απο που το διαβασες αυτο?

Wolfidis εμενα μου αρεσει η killhouse! ακομα καλυτερη απο το shipment.με 1 χειροβομβιδα βγαζεις ελικοπτερο :-D

παντος η Creek εχει τρομερα γραφικα και απιστευτη λεπτομερια...αλλα πολυ καμπερωμα ρε γαμωτο.

Δημοσ.
οι πηγες σου? απο που το διαβασες αυτο?

υπαρχουν posts σε διαφορα forums και blogs. Ειδικα στο charlieoscardelta.com υπαρχουν τετοια threads τακτικα.

Δημοσ.

εγω μπαινω μεσα σαν [FTC]Vale_Fina

το V και το F με κεφαλαια.

Μπορει καποιος να ποσταρει ολα τα ελληνικα forum για το Cod4?

Commentator μήπως παίζεις στον just Die γιατί είμαι σίγουρος ότι κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το nick(Vale Fina)?

Δημοσ.
Commentator μήπως παίζεις στον just Die γιατί είμαι σίγουρος ότι κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το nick(Vale Fina)?

Ναι σχεδόν καθημερινά:-)

Εσύ με τι nick μπαίνεις;

Δημοσ.
Ναι σχεδόν καθημερινά

Εσύ με τι nick μπαίνεις;

Με JakeGR μπαίνω.Χεχε καλά το θυμόμουν αν και έχω καιρό να μπω cod (το ψηλοβαρέθηκα όταν έφτασα στα 55lvl αφού δε έχει πλέον νόημα να παίζω :P ,αλλά το τιμάω κανά βράδυ που έχω όρεξη)

Δημοσ.

παιδια σημερα οπου και να δωκιμασα,πηρα αυτο το μυνημα...

[WARNING]this server ip address is BANNED by punkbuster(επαιζα λιγο και μετα το παιχνιδι κολλαγε)...

εβαλα 1 φιξ που και καλα το εφτιαχνε αλλα τιποτα...(μετα απο πολλες δοκιμες ειδα οτι μονο οταν εχω τον punkbuster off μπορω να παιξω...)το εχει παθει κανεις σας???τι μπορω να κανω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...