SPARTAN-480-SS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τι μπορεί να φταίει??? θελει περισσοτερη ram βαλε 4 gb .... οσο μεγαλητερη αναλυση βαζεις αυξανεται και η χρηση της ram και ανεβενουν τα mb
privateer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Just heard from Activision. The Variety Map Pack will be EXCLUSIVE to the Xbox 360 for the first 21 days of release. Sorry, PS3 owners http://loot-ninja.com/2008/03/20/call-of-duty-4-map-pack-dated-and-priced-details-on-cod4-goy-edition/
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Οι PS3ακηδες ευχαριστούμε και πάλι την Activision...Την επόμενη φορά αντιγραμμένο για το PC και πολύ της είναι.
stathakis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 παιδια μισο γιατι τωρα το ειδα και εμεινα...υπαρχουν δωρεαν ελληνικοι σερβερ στην ελλαδα??? ειναι απλη η χρηση τους??? σορρυ για το ασχετο...μπορει να μου πει καποιος,ή να μου δωσει καποιο λινκ??
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 παιδια μισο γιατι τωρα το ειδα και εμεινα...υπαρχουν δωρεαν ελληνικοι σερβερ στην ελλαδα???ειναι απλη η χρηση τους??? σορρυ για το ασχετο...μπορει να μου πει καποιος,ή να μου δωσει καποιο λινκ?? Δωρεάν = cracked Αγόρασε το παιχνίδι..μια φορά θα το πάρεις και θα παίζεις και σε official server και παντού και θα γουστάρεις..
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι με ψιλο full single achievements. Εντάξει εκτός του οτι μαμεί και σπέρνει μου φάνηκε πολύ μικρό.. Ξεκίνησα χαλαρά κατα τις 10 και το τερμάτισα πριν λίγο... :\ Όπως και να'χει WOW!
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι με ψιλο full single achievements.Εντάξει εκτός του οτι μαμεί και σπέρνει μου φάνηκε πολύ μικρό.. Ξεκίνησα χαλαρά κατα τις 10 και το τερμάτισα πριν λίγο... :\ Όπως και να'χει WOW! ολα τα παιχνιδια ειναι μικρα οταν το παιζεις στο easy mode ΑΚΑ νηπιαγωγιο βαλε και κανα επιπεδο πιο πανω.
Commentator Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αν αγορασεις αυθεντικο το παιχνιδι μπορεις να μεταφερεις το profil σου απο το cracked στο νεο σου cod multi?
vlachaquito Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 λιγο search δεν βλαπτει... Μπορεις να το κανεις, αρκει να αντικαταστησεις το cracked νουμερο που εχεις με το γνησιο..
vlachaquito Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 τι εννοεις καινουργιο setup? καινουργιο profile?
Commentator Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 να ξανακανω εγγατασταση το παιχνιδι ρε παιδι μου απο το αυθεντικο dvd..
vlachaquito Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 τοτε γινεται λιγο πιο μπερδεμενο. Βασικα αυτο που σου προτεινο ειναι να αλλαξεις το νουμερο, βαζοντας το γνησιο, χωρις να βγεις απο το παινχιδι μπαινεις σε καποιον απο τους σερβερ που σου βγαζει, ετσι ωστε να καταγραφει το key με το προφιλ, μετα σωζεις το προφιλ, ξαναεγκατασταση και ξαναβαζεις το καινουργιο key
bluesattack Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Παιδια υπαρχει καμμια ομαδα 5, 6 ατομων να κανουμε κανα αγωνα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα