Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

privateer ego tha tous agoraso sigoura! mias kai exo liosei mesa sto paixnidi! ti na kanoume tha to dosoume to 10euro. idi paregila kartoula mias kai mou exoun teleiosei oi pontoi mou!

Δημοσ.

Λογικά θα τους πάρω και εγώ αφου είναι το νο1 multi παιχνίδι στo live και με αυτά που διαβάζω για το r6 (αρκετά αρνητικά σχόλια) δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Το μόνο αρνητικό με τους χάρτες είναι ότι είναι με assets απο το campaign. Μόνο η chinatown είναι κάτι το νεό

P.S.: Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί θα σβηστεί το Post σου.

Δημοσ.
Λογικά θα τους πάρω και εγώ αφου είναι το νο1 multi παιχνίδι στo live και με αυτά που διαβάζω για το r6 (αρκετά αρνητικά σχόλια) δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Το μόνο αρνητικό με τους χάρτες είναι ότι είναι με assets απο το campaign. Μόνο η chinatown είναι κάτι το νεό

Είχα αγοράσει το πρωτο map pack του CoD3 αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν το προτίμησε. Σίγουρα με το 4 θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Επίσης το campaing δεν το έχω παίξει οπότε το ότι είναι από το campaing δεν με χαλάει. (θα μπορούσαν ωστόσο να έχουν ρετρουσαρισμένους απο τα προηγούμενα CoD περισσότερους από έναν χάρτες)

Ισως τους αγοράσω επειδή τελευταία δεν παίζω CoD4.

Δημοσ.
που μπορουμε να βρουμε διαφορα c-h-e-a-t του παιχνιδιου και για multi

περιμενεις σοβαρη απαντηση δηλαδη τωρα? εμεις τι ειμαστε,λαλακες? :-)

Δημοσ.

Έτσι είναι...

Τεσπά, ψάξε στο google για ''CoD 4 glitches'', αλλά λάβε υπόψιν σου ότι θα φας report από τους άλλους gamers.

Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα kills...Και τέτοια cheats είναι που καταστρέφουν το παιχνίδι και οδηγούν τους σοβαρούς gamers στην απελπισία. :P

Δημοσ.

εγω θα τους αγορασω στανταρ. αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οταν το κανω, μετα θα μπορω να επιλεγω να παιζω σ'αυτους η θα μπαινουν στην κληρωτιδα με τους original 16 καθε φορα που θα ψαχνω match?

Δημοσ.

λογικα πριν ανοιξεις το lobby θα εχει επιλογη να βρει ατομα που εχουνε κατεβασμενους τους χαρτες.

παιδια επαιξα παλι σημερα κανα 2ωρο,τραγικα τα πραγματα,απο το κακο στο χειροτερο παει το λαγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...