Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κατ΄αρχήν να πω πως δεν διάβασα όλο το topic,

γι' αυτό αν ότι ρωτάω το έχετε απαντήσει ... sorry.

Προσπαθώ να ανοίξω ένα server για 4 άτομα στον

υπολογιστή μου αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος. Έχω

ανοίξει τις κατάλληλες ports στο router μου και έχω

κατεβάσει ένα αρχείο dedicated.cfg όπου έκανα τις

δικές μου αλλαγές. Τέλος έβαλα και τις παραμέτρους

στην συντόμευση από όπου τρέχω το server και θα

έπρεπε να είναι όλα εντάξει. Αλλά δεν είναι !

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, όποιος από εσάς έχει

φτιάξει server με επιτυχία, να μου δώσει το αρχείο

dedicated.cfg γιατί νομίζω ότι εκεί πρέπει να έχω

το λάθος. Κάθε άλλη βοήθεια και συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω γράψει server guide

http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=86&topic=1289.0

Δημοσ.
κατι αλλο ειναι το προβλημα νομιζω

παιζω σε πιο μεγαλη αναλυση (1920χ1280) με αλλο 1 giga ram και gtx και ποτε δεν ειχα κολλημα

Τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.
Ρε παιδια προσπαθω να μπω σε διαφορους σερβερ και δε με αφηνει γιατι λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το punbuster απο τα options. Το κανω, το ελεγχω ολα οκ. Μετα οταν παω να μπω δε με αφηνει και λεει το ιδιο. Παω να δω στα options και το βλεπω απενεργοποιημενο!

Τι να κανω?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

up to recent

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Είχα αρχίσει να το λιώνω το παιχνίδι μέχρι που βγήκε το τελευταίο patch. Τώρα κάνουμε πάνω από 20 λεπτά για να καταφέρουμε να μπούμε σε μία μάχη χωρίς να πετάει κάθε φορά κάποιον. Κι όταν μπαίνουμε, κατά 90% πέφτουμε με Αμερικάνους που σημαίνει ότι το lag πάει σύννεφο.

Όλα αυτά μετά το patch φυσικά.

Ακούγονται φήμες ότι σε μία εβδομάδα όλοι οι CODάδες θα χωθούν στο Rainbow Six: Vegas 2... ισχύει?? :-D

Δημοσ.
Ακούγονται φήμες ότι σε μία εβδομάδα όλοι οι CODάδες θα χωθούν στο Rainbow Six: Vegas 2... ισχύει?? :-D

βεβαιως και ισχυει,μαυρι πετρα απο χθες στο cod4 το οποιο και ητανε αποτυχια στην τελικη.πρωτη φορα επαιξα παιχνιδι που δεν παιζει κανεναν απολυτος ρολο ο παιχτης,αλλα μονο το lag.

προσεξε στατιστικα πριν απο το patch:

10000 kill - 12000 death. μετα το patch εχω 10400 kill - 14500 death.

750 wins - 600 loses. μετα το patch 750+ wins - 770 loses.

το accurancy απο 17-18% επεσε στο 13 περιπου.

ειχα 15-30 kill ανα αγωνα,και τωρα δεν κανω πανω απο 5-10.ασε που εχω και 2 βδομαδες να βγαλω εστω ενα ρανταρ,καθως χαλαω 3 γεμιστηρες για να σκοτωσω εναν αντιπαλο,και μολις τα καταφερω εχω μεινει απο σφαιρες και με τρωνε.

επισης απο εκει που χρησιμοποιουσε ενα 10% gun lanchers και ρουκετες,πλεον ολοι παιζουνε μονο με αυτα,μιας και ειναι ο μοναδικος τροπος πλεον να σκοτωσεις.ασε που ολοι πλεον παιζουνε μονο με χειροβομβιδες και γινετε της ουτανας ειδικα στο headquarters.

και ας παμε και στα παλιοτερα χαλια του παιχνιδιου....

airstrike και ελικοπτερα στο shipment? ειμαστε σοβαροι?

γενικα το airstrike και το ελικοπτερο δινωντε πολυ ευκολα,και ειναι ενας απο τους λογους που λαγκαρει και το παιχνιδι.

επισης οι παρα πολλες χειροβομβιδες που δινει.γινετε της ποπης. και αλλα πολλα....

στα πλην του παιχνιδιου επισης,το οτι δεν εχει report gamer. μας εχουνε ζαλισει τα παπαρια τα αμερικανακια στο lobby.ελεος.

επισης παταμε find match,και μας βαζει σε ενα παιχνιδι headquorter που το σκορ ειναι 240-245.να κανω τι? ειναι σαν να παιζω μπαλα,και να με βαζει ο προπονητης στο 92'. η στο free for all που με βαζει στο παιχνιδι με αλλους 9,εχωντας ολοι οι αλλοι απο 15-30 kill,και θελωντας λιγα δευτερολεπτα να τελειωσει το παιχνιδι.... να κανω τι εγω και με βαζει?

επισης δεν εχει επιλογη ομαδικου kick απο τα ατομα ολοκληρου του lobby.δεν μπορουμε εμεις να παιζουμε σαν μαλακες,11 ατομα,και ο αλλος να καθετε και να το παιζει snipeρας στο headquorters....ελεος,sniper στο headquorter.θελω να τον διωξω απο το λομπυ μας,δεν μπορει να μην μου δινει την δυνατοτητα αυτη.εγω ειμαι ο χοστ,και η παρεα γουσταρει kick,γιατι δεν μου δινει αυτην την δυνατοτητα?

δεν ξερω παιδια εχω ξενερωσει πολυ με αυτο το παιχνιδι.και απορω πως εχασα 6 μερες απτην ζωη μου παιζωντας το....

Edit: στα + του παιχνιδιου,οι απιστευτες χριστοπαναγιες που εχω ριξει,και εχω ξεθυμανει :lol:

Δημοσ.
βεβαιως και ισχυει,μαυρι πετρα απο χθες στο cod4 το οποιο και ητανε αποτυχια στην τελικη.πρωτη φορα επαιξα παιχνιδι που δεν παιζει κανεναν απολυτος ρολο ο παιχτης,αλλα μονο το lag.

προσεξε στατιστικα πριν απο το patch:

10000 kill - 12000 death. μετα το patch εχω 10400 kill - 14500 death.

750 wins - 600 loses. μετα το patch 750+ wins - 770 loses.

το accurancy απο 17-18% επεσε στο 13 περιπου.

ειχα 15-30 kill ανα αγωνα,και τωρα δεν κανω πανω απο 5-10.ασε που εχω και 2 βδομαδες να βγαλω εστω ενα ρανταρ,καθως χαλαω 3 γεμιστηρες για να σκοτωσω εναν αντιπαλο,και μολις τα καταφερω εχω μεινει απο σφαιρες και με τρωνε.

επισης απο εκει που χρησιμοποιουσε ενα 10% gun lanchers και ρουκετες,πλεον ολοι παιζουνε μονο με αυτα,μιας και ειναι ο μοναδικος τροπος πλεον να σκοτωσεις.ασε που ολοι πλεον παιζουνε μονο με χειροβομβιδες και γινετε της ουτανας ειδικα στο headquarters.

και ας παμε και στα παλιοτερα χαλια του παιχνιδιου....

γενικα το airstrike και το ελικοπτερο δινωντε πολυ ευκολα,και ειναι ενας απο τους λογους που λαγκαρει και το παιχνιδι.

επισης οι παρα πολλες χειροβομβιδες που δινει.γινετε της ποπης. και αλλα πολλα....

στα πλην του παιχνιδιου επισης,το οτι δεν εχει report gamer. μας εχουνε ζαλισει τα παπαρια τα αμερικανακια στο lobby.ελεος.

επισης παταμε find match,και μας βαζει σε ενα παιχνιδι headquorter που το σκορ ειναι 240-245.να κανω τι? ειναι σαν να παιζω μπαλα,και να με βαζει ο προπονητης στο 92'. η στο free for all που με βαζει στο παιχνιδι με αλλους 9,εχωντας ολοι οι αλλοι απο 15-30 kill,και θελωντας λιγα δευτερολεπτα να τελειωσει το παιχνιδι.... να κανω τι εγω και με βαζει?

επισης δεν εχει επιλογη ομαδικου kick απο τα ατομα ολοκληρου του lobby.δεν μπορουμε εμεις να παιζουμε σαν μαλακες,11 ατομα,και ο αλλος να καθετε και να το παιζει snipeρας στο headquorters....ελεος,sniper στο headquorter.θελω να τον διωξω απο το λομπυ μας,δεν μπορει να μην μου δινει την δυνατοτητα αυτη.εγω ειμαι ο χοστ,και η παρεα γουσταρει kick,γιατι δεν μου δινει αυτην την δυνατοτητα?

δεν ξερω παιδια εχω ξενερωσει πολυ με αυτο το παιχνιδι.και απορω πως εχασα 6 μερες απτην ζωη μου παιζωντας το....

Edit: στα + του παιχνιδιου,οι απιστευτες χριστοπαναγιες που εχω ριξει,και εχω ξεθυμανει :lol:

Τα ειπες ολα φιλε Bougas...Βασικα εμενα εξακολουθει να μου αρεσει ως παιχνιδι, αλλα προσπαθηστε να καταλαβετε ποσο εθιστικο ειναι που με κανει να παραβλεπω ολα αυτα.Μεχρι καλωδιο δικτυου αγορασα για τα σταματησουν οι βλακειες του ονλαιν λογω wireless.

Παντως τα 70 ευρω του(εκδοση PS3) δεν τα εχει βγαλει, που να κοπανιουνται στην Activision.:mad:

Δημοσ.

Υπερβάλει θα έλεγα ο Βασίλης. Απλώς είχαμε καλομάθει να παίζουμε με έλληνα χοστ και τώρα που ψάχνει για την καλύτερη σύνδεση πάντα υπαρχει κάποιος ξένος με καλύτερη. Όταν είμαστε εμείς χόστ οι ξένοι δεν έχουν λάγκ δηλαδή? Φυσικά και έχουν. Λύση δεν βλέπω να υπάρξει οπότε ψάχτε για lobbies με πράσινο Ping.

grenade launchers και ρουκέτες μια απο τα ίδια είναι για μένα. Τα grenades και το martyrdom όντως με κάνουν να αποφεύγω το HQ.

πίστα για 2vs2. Όντως δεν θα έπρεπε να είναι στα 6vs6

Καμια φορά μπορεί να "μπουκώσει" αλλά γενικά δεν αυξάνουν αυτα το lag

Έχει report το xbox αλλά και να κάνεις τι θα αλλάξει? Καντους mute

Εντάξει αυτό σπάνια γίνεται αλλα μιλάμε για ενα script που απλά ψάχνει να σε βάλει να παίξεις όσο πιο γρήγορα αλλά και να γεμίζει παράλληλα τα lobbies με ισάξιους αντιπάλους. Το τελευταίο αμφιβάλλω πάντως πως το κάνει σωστα

Πάντως σαν σύστημα είναι μια χαρά. Για δοκίμασε να παιξεις gow ranked και να περιμένεις 1 ώρα πότε κάποιος θα αποφασίσει να μπει στο lobby. Άσε που στον 1-2 γύρο θα την έχουν κάνει κανα 2 και δεν υπάρχει δυνατότητα να μπεί άλλος

Σωστα δεν δίνει αυτη την δυνατότητα σε ranked. Αν πχ εγώ κάνω ενα σωρο kills και δεν αρέσει στον host θα πρέπει να μπορεί να με πετάξει απο το παιχνίδι?

Η λύση είναι να παιζουμε μεταξύ μας σε private matches (όπως στο gears) αλλά η πλειοψηφία είναι κολλημένοι με τα points/prestige

Δημοσ.
Η λύση είναι να παιζουμε μεταξύ μας σε private matches (όπως στο gears) αλλά η πλειοψηφία είναι κολλημένοι με τα points/prestige

Η αληθεια ειναι οτι οποτε εχω παιξει σε Private Match, η ποιοτητα του παιχνιδιου ανεβαινει κατακορυφα.

Δημοσ.

Το έχω προ παραγγείλει από game.co.uk. :P

Δημοσ.
Όταν είμαστε εμείς χόστ οι ξένοι δεν έχουν λάγκ δηλαδή?

στα @@ μας τι κανουν οι ξενοι.εμεις να νικαμε,και οι αλλοι .... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...