Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kι εγώ διόρθωσα τη βλάβη. Έκανα port forwarding στο router μου βάζοντας τα UDP και TCP ports που μου είπε η Activision.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατ΄αρχήν να πω πως δεν διάβασα όλο το topic,

γι' αυτό αν ότι ρωτάω το έχετε απαντήσει ... sorry.

Προσπαθώ να ανοίξω ένα server για 4 άτομα στον

υπολογιστή μου αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος. Έχω

ανοίξει τις κατάλληλες ports στο router μου και έχω

κατεβάσει ένα αρχείο dedicated.cfg όπου έκανα τις

δικές μου αλλαγές. Τέλος έβαλα και τις παραμέτρους

στην συντόμευση από όπου τρέχω το server και θα

έπρεπε να είναι όλα εντάξει. Αλλά δεν είναι !

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, όποιος από εσάς έχει

φτιάξει server με επιτυχία, να μου δώσει το αρχείο

dedicated.cfg γιατί νομίζω ότι εκεί πρέπει να έχω

το λάθος. Κάθε άλλη βοήθεια και συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δεν υπαρχουν server στο cod.

θα κανεις φιλους ελληνες,και θα κανετε δικο σας λομπυ να παιξετε ολοι μαζι.

Δημοσ.
ξερει καποιοσ να μου πει καποιον ελληνικο σερβερ για το cod 2

Βάλε Xfire και θα βρεις πάνω από 10 ελληνικούς server.

Δημοσ.

Πάντως το πατς έφερε περισσότερο λαγκ ή είναι ή ιδέα μου? Επειδής, τρείς τέσσερις αγώνες που έπαιξα, σε διαφορετικούς σέρβερς, ήμουν κίτρινος...

?

?

Δημοσ.

Δεν παρατηρησα κατι τετοιο.Περιεργο ειναι που απο οταν επεσε το patch με εκανε 2 φορες disconnect εντελως,ενω παρεμενα logged-on στο Live...

Δημοσ.
Βάλε Xfire και θα βρεις πάνω από 10 ελληνικούς server.

server στο cod?μιλας για το 360 η τον υπολογιστη? γιατι απ'οσο γνωριζω πατας find match και σε πεταει τυχαια καπου,χωρις να εχεις την δυνατοτητα επιλογης.

Πάντως το πατς έφερε περισσότερο λαγκ ή είναι ή ιδέα μου? Επειδής, τρείς τέσσερις αγώνες που έπαιξα, σε διαφορετικούς σέρβερς, ήμουν κίτρινος...

?

?

το εχουνε γ@μhσι το παιχνιδι,εχω το σταματησα 2 μερες τωρα και δυσκολα θα ξαναπαιξω.5 μερες και 20 ωρες παιχνιδι,και ολες με lag.θελω 10 σφαιρες για να σκοτωσω εξ'επαφης τον αντιπαλο.και απο την ημερα που εκανα το update δεν μπορω πανω απο 5 kill.

πριν το patch 10000 kill και 12000 death,και τωρα εχω 10400 kill και 14000+ death....

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το COD4, στο multiplayer μου κολαει συνεχως!! Το FPS μου πεφτει 10. Δοκιμασα αρκετα πράγματα αλλα τιποτα, μειωσα γραφικα, εκανα unistall install αλλα παλι τιποτα. Αλαξα drivers τιποτα. (Μου το κανει αυτο μονο στο multiplayer ). Το pc μου WinXP SP2, amd athlon 64 x2 dual core 3800, 2GB ram, xfx 8800 gt XXX alpha dog edition. Βοηθηστε . Ευχαριστω

Δημοσ.

μεγαλυτερη αμερικανικη προπαγανδα σε παιχνιδι δεν εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο.

φανταστειτε πως οταν πεθαινεις, την θεση των διασημων ατακων του τσωρτσιλ , ναπολεον, κτλ εχουν παρει ατακες του κολιν παουελ , μπους, κοντολιζα ραις κτλ

ετσι οπως παει το πραμα, στο cod6 θα πολεμαμε τους ελληνες στο πλευρο των σκοπιανων

για τα μπαζα η ακτιβιζιον.

Δημοσ.
μεγαλυτερη αμερικανικη προπαγανδα σε παιχνιδι δεν εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο.

φανταστειτε πως οταν πεθαινεις, την θεση των διασημων ατακων του τσωρτσιλ , ναπολεον, κτλ εχουν παρει ατακες του κολιν παουελ , μπους, κοντολιζα ραις κτλ

ετσι οπως παει το πραμα, στο cod6 θα πολεμαμε τους ελληνες στο πλευρο των σκοπιανων

για τα μπαζα η ακτιβιζιον.

+1

Σωστός ο φίλος..Αν κ μου αρέσει τ παιχνίδι,αυτό με τ μνμτ δλδ...

Δημοσ.

Ρε παιδια προσπαθω να μπω σε διαφορους σερβερ και δε με αφηνει γιατι λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το punbuster απο τα options. Το κανω, το ελεγχω ολα οκ. Μετα οταν παω να μπω δε με αφηνει και λεει το ιδιο. Παω να δω στα options και το βλεπω απενεργοποιημενο!

Τι να κανω?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Κάτι άσχετο...

Στο pc της υπογραφής μου έβαλα το Cod με όλα high, ανάλυση 1680χ1050, 75hz και ενώ τα fps ήταν από 50-100 το παιχνίδι έκανε σπασίματα. Οταν έβαλα ανάλυση 1280χ1024 τα fps είναι από 60-150 και το παιχνίδι τρέχει νεράκι....

Η native ανάλυση της οθόνης είναι 1680χ1050... Γιατί ενώ τα avg fps είναι τόσο ψηλά μου κάνει συνεχώς μικρά σπασίματα το παιχνίδι? Είναι λογικό λόγω της μεγάλης ανάλυσης?

Προς το παρών το βαλα στο 1280 που παίζει κομπλέ και είμαι ΟΚ...

Δημοσ.

κατι αλλο ειναι το προβλημα νομιζω

παιζω σε πιο μεγαλη αναλυση (1920χ1280) με αλλο 1 giga ram και gtx και ποτε δεν ειχα κολλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...