Προς το περιεχόμενο

Ζηταω βοηθεια για να αγορασω μια καλη αλλα οχι ακριβη καρτα γραφικών.!!

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Εχω μια καρτα γραφικων Club 3D με τσιπακι GeForce 6600 και μου εχει χαλασει το ανεμιστιρακι της! 'Ετσι μετα απο μια ερευνα αγορας κατεληξα στο εξις διλημα! Μιας και δεν εχω μηνει αρκετα ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις της αν αξιζει να τιν φτιαξω ή να αγορασω μια καινουρια καρτα γραφικων αλλα οχι με πολυ υψηλο μπατζετ! Περιπου στα 150 ευροπυλα!

Αξιζει? Υπαρχει καμια πηθανοτητα να βρω κατι καλήτερο?

Σας ευχαρηστώ...

Johnny Em:-?

Δημοσ.

den ksero omos an prepei na to epixeiriso afto! exeis mipos kapoio site gia odigies gia na kano aftin tin epemvasi me asfaleia?

dioti prin kamposo kairo allaksa to anemistoraKI tou cpu kai pali kala pou den ton ekapsa! mias kai apo to perifimo plaisio tis patras oi odigies pou mou edosan itan asxetes!

lipon kx5?

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις καλύτερα να βρεις κάποιο γνωστό σου που να γνωρίζει 5 πράγματα. Κάποιο Site με οδηγίες δεν έχω πρόχειρο αλλά με ένα ψάξιμο στο google θα βρεις αρκετά.

Τώρα αν ψάχνεις για καλύτερη κάρτα (δεν είναι το ανεμιστηράκι της 6600 ο λόγος που την αλλάζεις) καλύτερα να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημά σου και την κάρτα σου ώστε να μπορέσει κάποιος να σου πει αν αξίζει να μεταβείς σε κάτι καλύτερο με 150 ευρώ.

Δημοσ.

Καταρχην αλλαξε ανεμιστηρακι στην 6600...

Μετα κανε τις ενα o/c και εαν συνεχιζει να μην σε ικανοποιει,μπορεις να την πουλησεις για κανενα 50αρικο...

Δημοσ.
Μπορεις να δοκιμασεις την 1650pro της ATI. Πολυ καλη καρτουλα, 150 ευρω για agp και 130 για pci-e...

Μπορεί να το πει κανείς και "αναβάθμιση"....

Δημοσ.

Όπως λέω κ στον τίτλο χρειάζομαι λίγη βοήθεια στην επιλογή μιας κάρτας.Είμαι ανάμεσα σε geforce 6600gt kai ati radeon 9600se αλλά ακούω και άλλες προτάσεις.Τίς έχω βρεί μεταχειρισμένες γύρω στα 60 ευρώ και έχω μπλεχτεί απίστευτα!Εφτιαξα ενα συστημα με core duo και θέλω εκτός απ το να τρέχω περιστασιακά κάνα παιχνίδι να σηκώνει τα vista.

Δημοσ.

η 9600 ειναι ΜΟΝΟ agp...οποτε δε παιζει αλλα και ειναι και ΑΠΕΙΡΑ χειρωτερη της 6600....και στον γιαννη να πω πως καλη αγορα θα ηταν η 1650προαν τελικα παρεις καινουρια καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...