Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με connection settings για p2p

Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης αγγλιας και οπως ειναι φυσικο οι συνδεσεις εδω πετανε. Το πανεπιστημιο απαγορευει τα διαφορα p2p προγραμματα οπως και το bittorrent, αλλα μεχρι πριν λιγο καιρο μονο θεωρητικα, αφου τα χρησιμοποιουσα εγω οπως και οι περισσοτεροι φοιτητες κανονικα. Πριν λιγες μερες ομως ξαφνικα ολα τα pc αρχισαν να σερνονται στο dc++, οπως και το bittorrent και το limewire καταφερνει σπανια πλεον να συνδεθει. Προφανως οι υπευθυνοι φροντισαν να κανουν update το συστημα τους αλλα μετα απο προτροπη ενος φιλου δοκιμασα το p2p Ares το οποιο ετρεχε με πολυ καλες ταχυτητες. Αρα ελπιζω οτι αφου μπορει να δουλεψει αυτο ισως μπορει να γινει και τπτ και με τα υπολοιπα.

Να σημειωσω οτι το internet του πανεπιστημιου τρεχει πισω απο proxy της μορφης http://wwwcache.-address_tou_uni-:8080 αλλα οντας ολιγον τι ασχετος δεν ξερω πως αυτο επηρεαζει τη συνδεση ή πως πρεπει να το κανω integrate στα διαφορα προγραμματα.

Το dc++ μεχρι τωρα το ετρεχα σε passive mode αφου μονο ετσι μου εκανε connect και στο bittorrent εχω δοκιμασει τοσο το Azureus οσο και το μtorrent.

Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι ανεκτιμητη.

Ευχαριστω

PS: Οποιος εχει την καλοσυνη να βοηθησει μπορω να του δωσω links για το ΙΤ site του πανεπιστημιου, οπου υπαρχουν διαφορες πληροφοριες, με pm, γιατι δεν θελω in public για να χω το κεφαλι μου ησυχο...

Δημοσ.

Το rapidshare δεν με βολευει καθολου και το βλεπω σαν τελευταια λυση...

Απλα σκεφτηκα οτι αφου το Ares δουλευει θα πρεπει να υπαρχει τροπος να καταφερω και τα υπολοιπα...

Δημοσ.

Νομίζω ότι το Azureus υποστηρίζει web proxy του στυλ που αναφέρεις. Το έχεις δοκιμάσει;

Δημοσ.

Δοκιμασα να βαλω την παραπανω διευθυνση στα proxy settings και ως port την 8080 αλλα τζιφος...δεν εγινε τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...