ΣοφίαΣ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας, Προσπαθώ να παίξω αρχείο .avi και ο Media explorer 9, δεν μου δείχνει εικόνα παρά μόνο ήχο. Αναβάθμισα σε Media explorer 10 και πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει. Ευχαριστώ για την βοήθεια
x_vagos_x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον θα εννοείς Media Player... Τέλος πάντων αυτό που χρειάζεται είναι codecs... Απλά τους περνάς και παίζουν με ένα προγραμματάκι που εγκαθιστά το αρχείο που σου δίνω εδώ [ ένα κλικ και κατεβάζεις το αρχείο ] , πιο συγκεκριμένα το Media Player Classic... Ελπίζω να βοήθησα, και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...
hexadecimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Για να δεις αν οντως φταιει ο MP και οχι το αρχειο δοκιμασε καποιον αλλο player(aka Media player classic,VLC,WinApm,Quicktime...)
ΣοφίαΣ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 αυτό εννοούσα όντως! Αλλά τι σημαίνει codecs;
hexadecimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 πολλα καποια αρχεια δουλευουν by default σε οποιδηποτε συστημα(aka *.cda,*.wav) Καποια αλλα ομως θελουν "σπρωξιμο" και ειδικο player για να παιξουν (aka *omg, *ram etc). Οι codec που σου προτεινει ο x_vagos_x κανουν ακριβως αυτη την δουλεια με πολλα αρχεια και εχουν και τον αντιστοιχο player για αυτη την δουλεια
ΣοφίαΣ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Κατέβασα και εκτέλεσα το πρόγραμμα, αλλά τα ίδια. Δοκίμασα και με το Quicktime και ούτε εκεί παίζει (Λέει: missing files).
GRECTORAS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ούτε με bsplayer?avi από που?ολοκληρωμένα αρχεία βέβαια
x_vagos_x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον το αρχείο που έχεις και δεν παίζει είναι corrupted, δηλαδή κατεστραμμένο από τη μάνα του... Αυτό είναι το πιο πιθανό... Αρχείο .avi δεν έχει τύχει να μην παίζει με K-Lite Codec Pack... :neutral: [ αυτό που σου έδωσα... ]
ΣοφίαΣ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς κάποιο άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημα. Κανένα dvd δεν παίζει στον συγκεκριμένο Η/Υ. Τα αρχεία τα έχω δοκιμάσει σε δυο άλλους και παίζουν κανονικά. Για πολλοστή φορά ξαναεγκατέστησα τον Media player 10, μετά κατέβασα και έτρεξα το klcodec279b, καμμία διαφορά. Έτρεξα και το klcp_update_20061107 (από τη σελίδα που ανοίγει μετά την εγκατάσταση του klcodec279b), πάλι τίποτα και τέλος έτρεξα και το klcodec279f (K-Lite Codec Pack Full 2.79) και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως μου διαφεύγει κάτι που δεν κάνω σωστά; Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την υπομονή, αν και σας έχω πρήξει!!
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 κανε uninstal ολα τα codecs και ξαναπερνα το Klite και βαλε να ανοιγουν ολα τα αρχεια με τον Media player classic ξεχνα τον windows media player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.