Προς το περιεχόμενο

Tellas Zisto Ή Vivodi dsl phone +dsl ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! Μετακομίζω συντομά και στην περιοχή μου παρέχει δικτύο και η Τellas και η vivodi .Aπο την έρευνα που έκανα διαπίστωσα τα εξής :H vivodi με προπληρωμενο πακέτα για 12 μήνες δινει 4096/256 + dsl phone (500 min αστικά + υπεραστικά )στην τιμή των 35 euro (για full LLU).Tellas 47 euro gia 4096/512 +απεριοριστα αστικά κ υπεραστικά τηλέφωνα.Πλεονέκτημα για την Tellas οτί μπορώ να κάνω μεταφόρα της τηλεφωνικής γραμμής και να κρατήσω τον αριθμό που είχα.Μειoνέκτημα είναι 12euro ακριβότερη η tellas .Αυτο που δεν ξέρω είναι η ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν οι 2 αυτές εταιρείες.Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει στην τελική μου επιλογή!!!! Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας !

Δημοσ.

για ποιον λόγο;Ούτε εγώ έχω καλή άποψη για tellas αλλά πιστεύω ότι τώρα είναι καλύτερη. Εγώ θα την προτιμούσα γιατί θα έχεις απεριόριστα τηλέφωνηματα προς σταθερά...

Δημοσ.

Όσο μεγαλύτερη upload speed μπορείς να βρεις τσίμπα την να νιώσεις άνθρωπος :lol:

Κι επίσης η προσωπική μου εμπειρία με τη vivodi με αναγκάζει να σου πω "μακρυα απο δαύτην" (κι ας βγουν 5-6 και πουν οτι η vivodi τα σπάει, μιλώ για εμένα) οπότε...όλοι οι δρόμοι οδηγούν tellas :-P

Δημοσ.

egw auto pou sou proteinw einai an den biazese trela...

na perimeneis na mpei sto paixnidi kai h Forthnet!!!

me thn vivodi mporeis na kratiseis to noumero..to diafimizoun kiolas... sth TV

Epeidh blepw oti metakomizeis an den pareis to palio ari8mo mazi sou.. kai

8es na exeis tilefoniki grammh sto spiti sou gia na milas h akoma kai gia dsl mporeis na pareis apo ton ote mia prosorini grammh!!etsi mporeis na thn zitiseis kai sthn dinoun - alla den 3erw gia poso!!

Δημοσ.

forthnet argei dystixos akoma.Teleytaia enimerosi gia diathesimotita dyktiou exei apo 01/2007 opote den mporo na perimeno .Perissotero kollage sti diafora xrimaton pou einai 12euro to mina .(den nomizo pos milao stathera pano apo 500 min to mina.Tora oso afora to dslphone xrisimopoiei kanenas oste na mou pei edyposeis ????

Δημοσ.

Αν και απο Vivodi δεν εχω δει προβλήματα σε ποιότητα υπηρεσιών σε συνδέσεις που περνάνε μέσα απο το δικό της δίκτυο (μισθωμένα σύρματα του ΟΤΕ είναι στην ουσία) θα σου πρότεινα Tellas.

1. Διότι το δίκτυο της είναι ολοκαίνουργιο ,ουσιαστικά άδειο και πραγματικά ανεξάρτητο.

2. Διότι έχεις ανεξάρτητο τηλέφωνο (PSTN) απο internet me to ίδιο νούμερο που είχες πρίν.

3. 512 Upload (Πολύ Σημαντικό!)

4. Απεριόριστες Κλήσεις Πρός Σταθερά

Αυτά θεωρώ τα σημεία κλειδιά για Tellas.

H Tellas εκεί που δεν τα πάει καλά είναι στην εξυπηρέτηση πελατών. (το έχω ζήσει) αλλά μην νομίζεις οτι και Vivodi σε αυτό το κομμάτι πετάει. Το καλό είναι οτι για οτι πρόβλημα έχεις (κύκλωμα , σύνδεση , εξοπλισμός ) μιλάς μόνο με έναν για όλα και δεν χώνεται ο ΟΤΕ.

Γενικά έχω την άποψη οτι το θέμα ASDL είναι θέμα τύχης . Οπως σου κάτσει που λέμε.Αν απο την αρχή τα πίνει κατά πάσα πιθανότητα πάντα θα τα πίνει.

Στην προκειμένη περίπτωση δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Tellas οτι η ποιότητα θα είναι καλύτερη. (Καλά για ΟΤΕ ούτε συζήτηση).

Φιλικά :-)

Δημοσ.

Για μένα σημαντικό ρόλο θα έπαιζε σε μια τέτοια απόφαση το γεγονός ότι στη Vivodi πρέπει να προπληρώσεις, να δώσεις 420 ευρω άμεσα, ενώ στην Τελλάς πληρώνεις μήνα-μήνα.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά (λέμε τώρα...):

1. Ποιότητα: Δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη. Κια οι 2 εταιρείες έχουν και καταευχαριστημένους πελάτες και πελάτες που ευχαρίστως θα τους έριχναν μολότωφ.

2. Ταχύτητα: Η μία έχει διπλάσια ταχύτητα upload απ' την άλλη. Οπότε τίθεται θέμα του κατα πόσο σε ενδιαφέρει αυτός ο τομέας.

3. Κόστος: Η telas είναι σαφώς πιο ακριβή αλλά έχει απεριόριστα τηλεφωνήματα. Οπότε απλά αναρωτιέσαι; Πόσα υπεραστικά και αστικά τηλεφωνήματα κάνω κάθε μήνα; Πολλαπλασίασε τα με το κόστος ανά λεπτό και δες αν τα 500 δωρεάν της vivodi σου αρκούν ή όχι.

4. Λεφτά στο χέρι: Η vivodi θέλει 420 άμεσα, η telas θα σου πάρει 47*12=564 σε 12 δόσεις. Δηλαδή, διαφορά 140 ευρώ (δεν είναι αμελητέα).

Προσωπικά θα έπαιρνα vivodi επειδή 500 λεπτά σε τηλεφωνηματα μου αρκούν και 256 upload επίσης μου αρκεί.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον yannis27gr αλλά έχω μία ένσταση:

1. Ποιότητα: Δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη. Κια οι 2 εταιρείες έχουν και καταευχαριστημένους πελάτες και πελάτες που ευχαρίστως θα τους έριχναν μολότωφ.

Εντάξει η Vivodi προσφέρει χρόνια το DSLphone και η ποιότητα είναι εξαιρετική μέχρι σήμερα. Η Tellas όμως πως έχει ευχαριστημένους πελάτες, από τη στιγμή που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει Full LLU & Τηλεφωνία Zisto;

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον yannis27gr αλλά έχω μία ένσταση:

Εντάξει η Vivodi προσφέρει χρόνια το DSLphone και η ποιότητα είναι εξαιρετική μέχρι σήμερα.

Κι επίσης η προσωπική μου εμπειρία με τη vivodi με αναγκάζει να σου πω "μακρυα απο δαύτην" (κι ας βγουν 5-6 και πουν οτι η vivodi τα σπάει, μιλώ για εμένα) οπότε...όλοι οι δρόμοι οδηγούν tellas :-P

Φίλε μου ssonic, προσωπικά είμαι οπαδός της forthnet. Για τις άλλες εταιρείες δεν έχω άποψη, απλά έχω διαβάσει άλλους φορουμίστες είτε να τις κράζουν είτε να δηλώνουν ευχαριστημένοι.

Βγάλτε μόνοι σας άκρη ποια είναι η καλύτερη. Εγώ παραμένω πιστός στη Forthnet ;-)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι οπαδός μόνο του εαυτού μου και ποτέ καμίας εταιρείας.

Απλά επειδή μίλαγες για ποιότητα, γι'αυτό αναρωτήθηκα από που προκύπτει η ποιότητα για το Zisto από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα κανείς ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...