AGGANIS13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Προσφατα αλλαξα συστημα. Ειχα το PC της υπογραφης μου και το αλλαξα με ενα αλλο. Το νεο συστημα ειναι.... Μ/Β : asrock 775 dual vsta Cpu : Intel 6300 ram : 2X512 ddr2 Γραφικα : Ati 850xt emtreme Εκανα εγκατασταση των windows αναβαθμησα το BIOS αλλα παρατηρω το εξης... Οταν κανω δυο δουλειες ταυτοχρονα , ειναι λες και ο επεξεργαστης δεν ειναι δυπυρηνος. Εχω την αισθηση οτι ειναι μονοπυρηνος. Εβαλα τα κανω unrar σε ενα μεγαλο αρχειο και ταυτοχρονα αλλο ενα unrar σε ενα αλλο. Η ταχυτητα του πρωτου επεσε κατα πολυ οταν ξεκινησε το δευτερο. Μηπως δεν δουλευει ο δευτερος πυρηνας? Πιστευω οτι το συστημα που ειχα πριν (υπογραφη) ηταν πιο δυνατο. Αυτη την αισθηση μου δινει. Τι μπορει να συμβαινει?
palawiaris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Το παλιό σου σύστημα έχει πολύ καλύτερη μητρική και μνήμες.Και ο επεξεργαστής σου αρκετά ανεβασμένος με το υπερχρόνισμα που του έκανες.Προσωπικά πιστεύω ότι η asrock που έβαλες δεν λέει καθόλου.VIA PT880 Pro τσιπάκι δεν...Πάντως και ένα φιλαράκι μου που πήρε μια asrock την πιο φτηνή που σήκωνε core2 δεν του τρέχει καθόλου.
hexadecimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 παντως το προηγουμενο PC ειχε πολυ ανεβασμενη συχνοτητα...Ισως να φταιει και η μεταβαση στον core2...Θα συμφωνησω και εγω για την ASrock (βασικα για το chipset)...Μονο με καποιο test θα δεις τι ισχυει πραγματικα και τι οχι (πχ superPI)
paravatis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ektos apo to chipset pou paizei paaaara ma para poly megalo rolo yparxei k ena allo catch stous c2d. logo sxediasmou exoune mia failsafe leitourgia symfona me tin opoia otan perasei mia sygekrimeni thermokrasia i cpu arxizei k rixnei apo moni tis to multiplier esoterika prokeimenou na meinei i thermokrasia se xamila epipeda. opote ama den exeis koumposei kala tin psyktra i exeis clockarei ypervolika gia stock cooler isos na deis meiomeni apodosi.
vagos789 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Η θερμοκρασια αυτη νομιζω πρεπει να ειναι 60+;
MrSeanKon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Eξαρταται απο τη μητρικη γιατι η καθεμια δειχνει τα δικα της παντως πανω κατω εκει ειναι, παιζει ρολο και το ποσο o/c εχει υποστει ο CPU. Δειτε αυτα τα δυο προγραμματα Throttle Watch και RightMark CPU clock utility για το throttling στο δικο μου το backup PC αυτο αναβει απο τους 55 βαθμους (ενας Prescott Celeron 2.4GHz) οταν ειναι στα 3.6 - 3.7GHz και στους 64-65 βαθμους στα 3 GHz.
sainis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 kalspera pedia se ena site episimo pou exei kai sikritka to asrock me core2 duo perase se taxitita kai epidoseis to asus to delux to kainourgio...egine xamos me auto pou bgalan sthn fora den pisteua kai mou stilas ths metriseis ida kai alou kai alideuei h asrock kanei kalh douleia...
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Πρώτα από όλα...χρησιμοποιείς το WinRAR v3.61 που είναι το ΜΟΝΟ που υποστηρίζει SMP ? ( χρήση 2 ή περισσότερων CPU )
chiderboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Πρώτα από όλα...χρησιμοποιείς το WinRAR v3.61 που είναι το ΜΟΝΟ που υποστηρίζει SMP ? ( χρήση 2 ή περισσότερων CPU )Είπε οτι βάζει 2 δουλειές με το winrar, άρα δύο διαφορετικά processes. Δε ξέρω αν θα έπρεπε να δηλώσει και affinity χειροκίνητα...
vagos789 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Παντως ο 6300 δεν ειναι και τιποτα πανισχυρο,ποσο μαλλον οταν ειχες ηδη ενα δυνατο συστημα.
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Παντως ο 6300 δεν ειναι και τιποτα πανισχυρο,ποσο μαλλον οταν ειχες ηδη ενα δυνατο συστημα. Αυτά τα λές πρωτού τον clockάρεις στα 3GHz +/-...
vagos789 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Τον εχω στα 2.8, εκει ειναι καλος,αλλα και παλι δεν μου πεταει τα ματια εξω.
chiderboy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα λές πρωτού τον clockάρεις στα 3GHz +/-... Τον εχω στα 2.8, εκει ειναι καλος,αλλα και παλι δεν μου πετάει τα μάτια έξω.Όταν λές να σου πετάει τα μάτια έξω τι εννοείς; Το ότι με τα 180-190? που έδωσες πετάει τα μάτια έξω στον X6800 και οτιδήποτε υπάρχει στο στρατόπεδο της AMD overclocked και μη δε σου φτάνει; Τι άλλο θα ήθελες δηλαδή;
activex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 apo to bios elenkses mipos exeis klisth tin epilogi gia tous 2 pirines? tsekare to...
Tetix Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ελάτε τώρα, μην μου χαλάτε τη διάθεση και θα αγοράσω αυτές τις μέρες :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.