Προς το περιεχόμενο

περιεργο μηνυμα

legro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ανοιγω τον υπολογιστη και με βαζει στα windows εμφανιζει το εξης μηνυμα:

---------------------------

Δεν ήταν δυνατό να φορτωθεί ή να εκτελεστεί το 'C:\WINDOWS\system32\scvhost.exe' που καθορίζεται στο μητρώο.

Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο υπάρχει στον υπολογιστή σας ή καταργήστε την αναφορά σε αυτό από το μητρώο.

---------------------------

Το μηνυμα αυτο αρχισε τα εμφανιζεται αφου εκανα scan το pc και βρηκε το αρχειο αυτο σαν virus το οποιο και εσβησα.

Προκειται πραγματι για ιο ή εσβησα ενα αρχειο ων windows?

Ρωταω γιατι μου κανει κατι περιεργα ο υπολογιστης μου.Χτες εντελως ξαφνικα εκλεισε και αρχισε να κανει restart ανα 5 δευτερολεπτα

και στην συνεχεια δεν μ'εβαζε στα windows.

Ξερει κανεις τι γινεται μηπως και γλιτωσουμε το format?:cry:

Δημοσ.

Να τονίσω οτι ο legro είπε sCVhost που σαφώς και δεν είναι αρχείο συστήματος των Windows, αλλά trojan αν δεν απατώμαι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ωραία και γω έχω το ίδιο πρόβλημα...εμένα βρήκε το firewall μια τέτοια βλακεία την οποία την έσβησα (απ ότι έλεγε..) και κάθε φορά που μπαίνω στα windows ου δείχνει αυτό:

Πως το βγάζω αυτό το μαραφέτι ρε παιδιά...έχω κάνει τόσα scans !!

post-22606-129062940164_thumb.jpg

Δημοσ.

Το scvhost.exe όντως δεν είναι αρχείο συστήματος. Για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα προφανώς το σύστημά σου προσπαθεί να το τρέξει, ενώ εσύ απ'ό,τι λές το έχεις σβήσει. Πιθανότατα να υπάρχει ενεργό entry ώστε να ξεκινάει αυτόματα με το σύστημα... δοκίμασε κάποιον start-up manager.

Cheers

Gryzor

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...