DAVE Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Εδω και λιγο καιρο εχω το εξης προβλημα.Ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο 4-5 λεπτα κολαει και δε κανει τιποτα.Αναγαστικα restart και μετα παλι τα ιδια. Η μονη λυση σκεφτηκα ηταν το φορματ,αλλα και μετα το φορματ που εκανα προχτες παλι τα ιδια......Εχω τα ΧΡ. Το θεμα ειναι οτι δε μου παει στο μυαλο τι μπορει να φτεει....Ιος πλεον δε μπορει να ειναι,μετα το φορματ..Καμια ιδεα κανεις γιατι μου εχει σπασει τα νευρα η μ@λ@κια!!!!
Don.Matis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Σε safe mode μπένεις κανονικά?? Αν ναι δοκίμασε το step by step confirmation να δεις ποιος driver στο κολλάει...
ninos30 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 To configuration από το PC σου το άλλαξες πρόσφατα; Μπορεί το τροφοδοτικό σου να μην επαρκεί πια και γι'αυτό να κολλάει. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβαίνει ακόμα και αν δεν άλλαξες κάτι στο PC σου. Μπορεί απλώς να τα πήρε στο "κρανίο" το PSU σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν θα το καταλάβεις αν μπεις σε safe mode. Το πιθανότερο θα μπορείς να μπεις κανονικά σε SM αφού όλα τα hardware parts δουλεύουν στο ρελαντί.
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 1)dokimase na kaneis kai ena memtest 2)koita mhpws exeis stamathsei kapoios anemisthras apo skonh klp kai yperthermainetai to systhma....
de173 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Βασικά 8α υποστηρίξω το τελευταίο του PATRINOS06. Κοίτα μην τυχόν έχει γεμίσει πουθενά σκόνη και κοίτα θερμοκρασίες από το BIOS αφού σου κολλήσει και κάνεις το reset.
DAVE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια....Ελπιζω να ειναι οντως η σκονη το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.