Προς το περιεχόμενο

Vcore allazei synexeia

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera,

mou exoune dwsei enan Pentium Celeron 1.7ghz gia ftiaksimo o opoios exei mia mhtrikh epano ths soltek me enswmatwmenh karta grafikwn. To problhma einai to ekshs, eite 8a kanei restart otan mpainei sta windows, mporei na freezarei enw einai sta windows, h mporei na bgalei bsod. Mia kainourgia egkatastash twn windows den mporouse na teleiwsei logo bsod. Exw allaksei kai eleksei mnhmes, HDD, 8ermokrasia kai trofodotiko kai exw aposyndesh opoiadhpote PCI karta enw to problhma synexizete. Exw parathrhsei omws oti sto bios to Vcore tou epsergasth allazei apo 1.66 kai ftanei mexri 1.78. Einai fysiologiko ayto? Isws telika h mhtrikh na einai to problima?

Eyxaristw ek ton proterwn gia opoiadhpote boh8eia.

Δημοσ.

Καλα τα ειπε ο προλαλησαντας.

Για να εισαι 100% σιγουρος θα χρειαστεις πολυμετρο κατεβασε τη Guidemania στο Reference Guide 3ο κεφαλαιο (αν δεν κανω λαθος) υπαρχουν οδηγιες και φωτογραφιες κλπ.

Μη σε ανησυχει αυτο το εχω παρατηρησει ας πουμε το CPUz να δειχνει τασεις απο 1.45 - 1.48 Volts κι η πολυμετρουμενη ταση να ειναι σταθεροτατη.

Δημοσ.

Katarxhn Eyxaristw gia tis apanthseis.

Den exw kai oute mporw na brw polymetro. Yparxei kapoios allos tropos na to metrhsw. Alla na ksanarwthsw, afou exw allaksei ola ta alla, ti allo 8a mporouse na dhmiourgei to problima sto pc ektos apo thn mhtrikh?

Δημοσ.
..Μη σε ανησυχει αυτο το εχω παρατηρησει ας πουμε το CPUz να δειχνει τασεις απο 1.45 - 1.48 Volts κι η πολυμετρουμενη ταση να ειναι σταθεροτατη.

Το μονο οργανο να δειξει την διακυμανση της τασεως ειναι ο ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ. Το πολυμετρο ειτε αναλογικο ειτε ψηφιακο δεν προλαβαινει τις διακυμανσεις ρευματος ενος switching τροφοδοτικου. Η μονη σταθερη ταση ειναι απο μπαταρια. Εμπιστευομαι περισσοτερο την ενδειξη του cpu-z αν και τετοια μεταβολη 1,392-1,408V που δειχνει για P4 3,0EGHz Prescott ειναι της ταξης του 1,149%, ποσοστο μαλλον αποδεκτο. Δεν εφευρεθηκε ακομη τροφοδοτικο ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 100%, δηλ.μπαταρια...

Δημοσ.
την ενδειξη του cpu-z αν και τετοια μεταβολη 1,392-1,408V που δειχνει για P4 3,0EGHz Prescott ειναι της ταξης του 1,149%, ποσοστο μαλλον αποδεκτο.

Τι να πω και εγω με διακυμανση απο 1.270 - 1.335 σε Intel Celeron D 330...

Δημοσ.

mp3GR ο παλμογραφος κοστιζει αρκετα ακριβουτσικα εναντι ενος πολυμετρου!

Υπαρχουν βεβαια κι ακριβα πολυμετρα οπως και θερμομετρα laser αλλα παει ο κουκος για αιδονι.

Εχει τυχει ομως να βλεπω και μεταβολες στις ενδειξεις του πολυμετρου σε ορισμενα συστηματα αυτο εννοουσα παραπανω.

Den exw kai oute mporw na brw polymetro.
Σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων θα βρεις ξεκινουν απο 30Ε και πανε αρκετα ψηλοτερα.

Μην αγορασεις κανενα της κακιας ωρας κοστους των 10Ε LOL ενας φιλος μου πηρε ενα απο το LIDL με 8Ε και του ειπα LOL δεν αγοραζες πατατες καλυτερα? :mrgreen:

Yparxei kapoios allos tropos na to metrhsw.
Οχι ή θα χρησιμοποιησεις πολυμετρο ή παλμογραφο (δεν εχω για να σου λυθει η απορια) που ειναι η πιο extreme λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...