Kostas75 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα σας! Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Norton Internet Security 2007 και φτάνοντας στο σημείο του Activation προσπαθώ να κάνω την ενεργοποίηση χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο Internet. Δυστυχώς και ενώ το λέει και μέσα στο Help της εφαρμογής ότι αν δεν βρίσκει σύνδεση στο Internet σου δίνει επιλογή για 'Activate software by phone' όποτε και εκεί θα εισάγω το Product key, το εν'λόγω window dialog ('Activate software by phone') δεν εμφανίζεται ποτέ!! Και έτσι δεν μπορώ εντέλει να ενεργοποιήσω την εφαρμογή. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος για Activation by phone ;;; Αλλιώς γίνεται να ενεργοποιηθεί;;; Αν θέλετε να μου πείτε κάποιο άλλο τρόπο στείλτε μου PM. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και... please help!!!...
Kostas75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μα κανείς δε ξέρει τίποτα;;; Και νόμιζα ότι έχουμε στο Forum γκουρού για όλα τα θέματα!!... Anyway, όποιος ξέρει please help!!!... Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
BalDwin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Απλά φίλε μου δεν νομίζω να είναι και πολλοί στο φόρουμ που να χρησιμοποιούν norton πλέον και ιδιαίτερα τη σουίτα internet security.
Pink_Panther Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Mipws vreis akrh an stileis e-mail sto support tou Norton? Ypoti8etai pws an apotixei na sinde8ei sto internet sou petaei katey8ian epilogh gia energopihsh mesw thlefwnou. To katevases apo kapou H to agorases? Isws kai an rotouses apo ekei pou to agorases?
Petza Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν και δεν χρησιμοποιώ πλέων αυτή την πατάτα 1) να μην είσαι συνδεδεμένος στο Internet 2) πάτα να κάνεις activate κανονικά όταν σου βγάλει το σφάλμα πάτα ξανά 3-4 φορές 3) θα σου ανοίξει την επιλογή για Phone activation Να διαμαρτυρηθείς εντόνως στο μαγαζί που το αγόρασες που δεν σου έδωσαν τις οδηγίες , τόσα χρήματα άλλωστε έδωσες Άσε που θα έπρεπε να επιβραβεύουν τους νόμιμους χρήστες και όχι να τους ταλαιπωρούν Υ.Γ Αν μου επιτρέπεις μια μικρή συμβουλή ..... πέταξε το
nektarios1973 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 σε συμβουλεύω και εγώ το ίδιο (πέταξε το η δώσε το στον εχθρό σου)
Kostas75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν δεν το αγόρασα!... Και ο νοών νοείτο... Petza: Έχω κάνει ότι πεις όπως λεώ πάνω πάνω αλλά δεν βγαίνει ποτέ το παράθυρο για 'Activation by phone'!! Πάντα σε 'πετάει' στον Browser και 200 φορές να κάνεις retry. Το NIS 2007 το θεωρούν πολλοί ως ένα από τα καλύτερα και (ιδίως) πληρέστερα Firewalls για Windows. Δε καταλαβαίνω γιατί το θάβετε. Τι του λείπει;; Και εφόσον το 'θάβετε' προτείνετε με επιχειρήματα ένα καλύτερο! Και προσοχή: Μιλάμε για πλήρη λύση! Όχι για ημίμετρα τύπου Black Ice. Και μη μου πείτε το McAfee γιατί το Norton είναι σαφώς καλύτερο. Για να μη ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας, αν ξέρετε περιμένω προτάσεις για να κάνω το Activation του NIS 2007! Αν έχετε κάποια πρόταση μπορείτε να μου στείλετε και PM. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας! Και... please help!!...
danaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Βγάλε και το μόντεμ. Να μην το βλέπει. Και να επιμείνεις 2-3-4 φορές. Θα το εμφανίσει...
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Βγάλε και τον υπολογιστή έξω από την πόρτα να πάρει αέρα, να ξελαμπικάρει και λίγο. Αν αρνηθεί να συνεργαστεί, απείλησέ τον με format.
danaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Σωστός blueviper, αλλά τι δουλειά έχει εδώ, ανάμεσα στα χαζά παιδάκια, η φωτισμένη διάνοιά σου; Δε σου 'χει πει η μαμά σου, να μην τα βάζεις με μικρότερα παιδάκια;
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όση σχέση έχει μια κρυόκωλη απάντηση απέναντι σε έναν καλοπροαίρετο αστεϊσμό.
Petza Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 @Kostas Κατ'αρχήν δεν το αγόρασα!... Και ο νοών νοείτο... Στο χαρίσανε βρε θηρίο ???? Μπράβο !!!! Αν επιμένεις να χρησιμοποιείς Norton τουλάχιστον κάνε μια χάρη στο PC σου και βάλε το Symantec Client Security Corporate Edition (Antivirus & Firewall) θα με θυμηθείς μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα ακούσης ένα βαθύ αναστεναγμό να βγαίνει από το motherboard μόλις βρήκα αυτό σε ξένο forum Also the posts indicate there is no longer a Phone activation.
HexStatic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν δεν το αγόρασα!... Και ο νοών νοείτο... Re file exeis polly thrasos.. Ekanes ton kopo na diabaseis tous kanones tou insomnia? Pas gia kleidoma , kai kalo tha einai oi upolipoi users tou insomnia na agnooune tetiou eidous apories.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.