lefstef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ένας φίλος έχει πάρει ένα καινούριο υπολογιστή και δεν του παίζει το spearhead, ενώ του παίζει κανονικά το Allied Assault που είναι και πιο παλιό. Έχει τον core 2 duo 6400 και την 7900gs. Πιστεύω ότι κάτι τρέχει με τον επεξεργαστή που είναι διπλοπύρηνος. Σε μονοπύρηνους που το έχω δοκιμάσει παίζει κανονικά. Τα φώτα σας.
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 as klisi apo to bios ton ena pirina gia na dokimasi..
Trelius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Στο δικό μου φορητό που είναι Centrino Duo παίζει πάντως και το spearhead και το breakthrough. Ας δοκιμάσει και τα patches, αν δεν το έχει κάνει ήδη, μήπως και δει φως http://medalofhonor.filefront.com/files/Medal_of_Honor/Spearhead/Patches;1549
lefstef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Τα patch τα έχουμε δοκιμάσει και δεν γίνετε τίποτα. Το break through του παίζει κανονικά. Το motherboard του είναι http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526657 για να κλείσει τον ένα πυρήνα πως θα το κάνει;
Katax8onios_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 HELP paidia exw parei kainourio pc me CORE 2 dou E6400 k karta XFX geforce 7900GS k mhtrikh gigabyte GA-965P-DS3 k den mou paizei to SPEARHEAD(medal of honor) enw mou paizei to poio palio Allied Assault.An xerei kapoios as mou pei giati me ayto to game exw kollhma k paizw sto net.. tha trelathw.. (((
markgio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά, έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα (περίπου).. Μετά το τελευταίο format δε μου παίζει το break through. To εχω επαναγκαταστήσει πάνω απο δέκα φορές και μόλις πάει να ανοίξει... μου βγάζει σφάλμα... και πάπαλα...!!! καμιά ιδέα κανείς?????
palawiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Και σε εμένα το ίδιο.Δεν παίζει spearhead ενώ παίζει Allied Assault.Kαι έχω μονοπύρηνο 650άρη.Το πρόβλημα ήρθε μόλις έβαλα μια 7950Gt.Πιστεύω το πρόβλημα από την κάρτα γραφικών είναι
palawiaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν τελικά είναι το φταίξιμο στην κάρτα γραφικών.Μόλις έβαλα μια Ati X850 XT έπαιξε κανονικότατα. Τώρα η ερώτηση.Επειδή πρέπει να συνεχίσω με το spearhead online υπάρχει κανενας χρήστης που να έχει κάρτα καλύτερη από την X850 XT και να μην του δημιουργεί πρόβλημα στο spearhead;Ελπίζω να υπάρχει κανείς :confused:
anti_mojos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 as klisi apo to bios ton ena pirina gia na dokimasi.. Γινεται και μεσα απο τα win.Πατας ctrl-alt-del για να ανοιξει η διαχειρηση εργασιων, κατοπιν επιλεγεις διεργασιες και τσεκαρεις την εφαρμογη που θελεις.Δεξι clik και απο τον ορισμο συσχετiσης επιλεγεις να τρεχει μονο η μια cpu.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 kai sto diko mou laptop paizei kanonika me T2300 kai Nvidia 7400.
palawiaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Επιτέλους βρέθηκε λύση ως προς το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών Πληροφορίες http://www.nhancer.com/forum/viewtopic.php?t=396 θέλει εγκατάσταση το πρόγραμμα και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Πάω να ξεσκίσω τώρα τους Ολλανδούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.