Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Spearhead (Medal Of Honor)

lefstef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει πάρει ένα καινούριο υπολογιστή και δεν του παίζει το spearhead, ενώ του παίζει κανονικά το Allied Assault που είναι και πιο παλιό. Έχει τον core 2 duo 6400 και την 7900gs. Πιστεύω ότι κάτι τρέχει με τον επεξεργαστή που είναι διπλοπύρηνος. Σε μονοπύρηνους που το έχω δοκιμάσει παίζει κανονικά.

Τα φώτα σας.:confused:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

HELP paidia exw parei kainourio pc me CORE 2 dou E6400 k karta XFX geforce 7900GS k mhtrikh gigabyte GA-965P-DS3 k den mou paizei to SPEARHEAD(medal of honor) enw mou paizei to poio palio Allied Assault.An xerei kapoios as mou pei giati me ayto to game exw kollhma k paizw sto net.. tha trelathw.. :((((

Δημοσ.

Παιδιά, έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα (περίπου).. Μετά το τελευταίο format δε μου παίζει το break through. To εχω επαναγκαταστήσει πάνω απο δέκα φορές και μόλις πάει να ανοίξει... μου βγάζει σφάλμα... και πάπαλα...!!!

καμιά ιδέα κανείς?????

Δημοσ.

Και σε εμένα το ίδιο.Δεν παίζει spearhead ενώ παίζει Allied Assault.Kαι έχω μονοπύρηνο 650άρη.Το πρόβλημα ήρθε μόλις έβαλα μια 7950Gt.Πιστεύω το πρόβλημα από την κάρτα γραφικών είναι

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά είναι το φταίξιμο στην κάρτα γραφικών.Μόλις έβαλα μια Ati X850 XT έπαιξε κανονικότατα.

Τώρα η ερώτηση.Επειδή πρέπει να συνεχίσω με το spearhead online υπάρχει κανενας χρήστης που να έχει κάρτα καλύτερη από την X850 XT και να μην του δημιουργεί πρόβλημα στο spearhead;Ελπίζω να υπάρχει κανείς :confused: :confused:

Δημοσ.
as klisi apo to bios ton ena pirina gia na dokimasi..

Γινεται και μεσα απο τα win.Πατας ctrl-alt-del για να ανοιξει η διαχειρηση εργασιων, κατοπιν επιλεγεις διεργασιες και τσεκαρεις την εφαρμογη που θελεις.Δεξι clik και απο τον ορισμο συσχετiσης επιλεγεις να τρεχει μονο η μια cpu.:-D

Δημοσ.

Επιτέλους βρέθηκε λύση ως προς το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών

Πληροφορίες http://www.nhancer.com/forum/viewtopic.php?t=396

θέλει εγκατάσταση το πρόγραμμα και τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Πάω να ξεσκίσω τώρα τους Ολλανδούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...