jimaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.... Εγκατέστησα πρό 2 ημερών το Need For Speed Carbon και ξεκίνησα να παίζω. Σήμερα που ξαναφόρτωσα το παιχνίδι προχωράει μέχρι το σημείο που κάνει Load και μόλις πατάω Enter για να προχωρήσει κολάει το παιχνίδι και με πετάει έξω.... Υπόψιν οτι αυτό το πρόβλημα ήταν ο λόγος που χτές έκανα Format στον υπολογιστή αλλά απο ότι φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε ακόμα και μετά το Format.... Παρακαλώ όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του....
fits13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 An gia tetoioys logoys kaneis format katalava tha to exeis xeteinaxei ton ypologisti soy sta format. Ektos aftoy to paixnidi to exeis apo to theio?? an nai tote den ftei to paixnidi.
shodan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αν υποθέσουμε ότι έχεις αγορασμένο το παιχνίδι και όχι πειρατικό (ντροπή σου!), δοκίμασε να κάνεις μια αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας γραφικών και ενημέρωσέ μας για το τί έγινε.
navar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 loipon eixa kai egw provlhma me carbon...molis to ksekinousa mou ekane restart to pc h lysh htan 1)update windows 2)update ati drivers (MSI ati1600@256) 3) net frameworks 2 anti gia 1.1 kai meta doulepse mia xara...ase pou to eixa apo ton theio torrent agorasmeno!
Stratos2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μια απο τα ιδια και σε μενα φιλε.....αλλα σιγουρα φταιει ο "θειος"
Don.Matis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Συνάντησα και εγώ πρόβλημα, στα video πάγωνε το παιχνίδι και δεν προχωρούσε με τίποτα...δοκίμασα διάφορα αλλά τελικά ο δίσκος μου είχε αρχίσει να τα φτύνει...οπότε παίζει άνετα σε native windows στημένα σε mac pro.- Συμπέρασμα: Mac και για Games
jimaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Το παιχνίδι είναι απο το θείο αλλά όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει απο το θείο είναι.... δεν κάνω format για πλάκα απλά τα είχε παίξει που τα είχε παίξει το PC και το Need For Speed ήταν το τελειωτικό χτύπημα που λέω "δεν πάει άλλο, format τώρα".... τα windows είναι ενημερωμένα πλήρως απο microsoft και οι drivers οι τελευταίοι απο nvidia (P4 3.0GHz - RAM 2 GB - VGA 6800 - H.D.D W.D Raptor 36GB - S.C Sound Blaster Audigy 2 ZS ) Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....
S2Katana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μου κανει εντυπωση. Αν μιλαμε για απλο κρασαρισμα, υποτιθεται πως διορθωνεται με τους νεους drvs της Nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.