Προς το περιεχόμενο

amd x2 4200 h Core 2 Duo

strouga2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα χ4, χρειάζεσαι καινούργια μητρική. Καινούργια μητρική χρειάζεσαι και για τους core. Αν τελικά αποφασίσεις να επωμιστείς τα έξοδα, η επιλογή των core μάλλον είναι περισσότερο ελκυστική.

Αν έχεις ΑΜ2 και είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση του υπολογίστη σου, μπορείς να το αφήσεις ως έχει και να κάνεις μια καλή αναβάθμιση τον επόμενο χρόνο χρησιμοποιώντας τους νέους K8L στην ίδια μητρική.

Δημοσ.

oxi na alaksis kai ton x2 4200 apo tora!

an paizis games pare mia kartoula me 200E (an auth pou exeis den se hkanopoih)

kai kane mia anabathmisi se kanena 6amhno pou tha katastalaksi kapos h agora.

den nomizw na min se kalipti to sistima sou...

an thes dose leptomeries tis sinthesis sou gia na exoume mia pio antikimeniki apopsi, opos episis kai me ti asxolise kirios.

Δημοσ.

Ειναι μεγαλη σπαταλη να αλλαξεις τον 4200,σιγουρα χρειαζεσαι κατι τετοιο;

Τωρα,η αγορα δεν κατασταλαζει ποτε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Πρωτα πρεπει να κοιταμε τις πραγματικες αναγκες μας +10% πανω για ασφαλεια.

Δημοσ.

file vagos789 sigoura h agora den katastalazi pote alla pisteuw oti se 6mhnes pano kato tha katastalaksi "kapos" kai eksigoume..tha kani tin emfanisi tis kai h ati me nees kartoules pithanos kai h amd me nees cpu. tha exoun bgi kai ta 4apirina kai telos pisteuw oti tha exoume prolabi kiola na apoktisoume safi eikona giato ti proigite kai ti telika xriazomaste.

se teties periodous kai genika sta pc kapies fores einai kalitera na perimenis ligo kairo gia na exeis mia pio antikimeniki apopsi. auto enoo otan leo tha katastalaksi kapos h agora kai tha exoun rixtoi oles oi protasis sto "trapezi".

Δημοσ.

kata tin gnomi mou kai an thes na afksisis tis epidosis sou sta games

allakse tin karta sou me auth :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510552

kai me 214E tha exeis mia 1950pro kai sigoura katakorifi auksisi epidoseon.

ase tin anabathmisi gia meta ena 6amhno na doume ti psaria tha pianoun kai ta vista opos kai ta prota directx 10 games (vlepe crysis) kai fisika ola osa prohpa.

Δημοσ.

Μπαμιες?Χιαχιουρης εδω...

Εαν δεν σε καλυπτει στα παιχνιδια αποκλειστικη ευθυνη εχει η καρτα γραφικων σου...

Δημοσ.
exo ena dfi me amd x2 4200 skeftome na to pouliso i na mi to pouliso ?

kai na paro Core 2 Duo h

na perimeno kai na paro tous kenourgious cpu tis amd x4?

an paro Core 2 Duo pia mitriki na paro ?

Για να καταλβω! Ακομη δεν εκλεισες χρονο με τον 4200 και θες να τον αλλαξεις? Γιατι? Τι socket ειναι? ΑΝ τον αλλαξεις δωστον μου εφοσον εισαι 939. Βρε παιδια παλι τα ιδια θα συζηταμε? Πριν ενα χρονο ολοι κανατε κρα και λεγατε να αναβαθμισουμε τωρα που βγαινουν οι 2πυρηνοι και τωρα παλι τα ιδια? Και δηλαδη αν σε εναεξαμηνο η intel ανακοινωσει 8 πυρηνους θα πρεπει να περιμενουμε 1 χρονο?

Δεν ξερω εγω φιλε δεν βρισκω λογο να αναβαθμισεις τως αλλωστε με μια καρτουλα dx10 στο μελλον μια χαρα θα σαιι με το μηχανηματακι σου, Εγω το μονοπυρηνο amd 3700 μου θα τον αλλαξω σε 3 χρονια οταν θα χρειαζομαι πια 2πυρηνο αναγκαστηκα και ισως οχι ακομη και τοτε! Φανταστειτε σε καμμια 5αρα χρονια να καταργηθει ο διαυλος pci-e τι θα λετε!

Δημοσ.
kata tin gnomi mou kai an thes na afksisis tis epidosis sou sta games

allakse tin karta sou me auth :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510552

kai me 214E tha exeis mia 1950pro kai sigoura katakorifi auksisi epidoseon.

ase tin anabathmisi gia meta ena 6amhno na doume ti psaria tha pianoun kai ta vista opos kai ta prota directx 10 games (vlepe crysis) kai fisika ola osa prohpa.

Και εγώ αυτήν έχω κυαλιάρει. Να ρωτήσω σε αυτήν μπορείς με κάποιο utility να παρακολουθείς θερμοκρασίες και να αλλάζεις τις στροφές του ανεμιστήρα της.

Επίσης ένας φίλος πήρε μιά Χ1650. Συγκεκριμένα νομίζω ότι πήρε αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510548. Και για αυτήν ισχύει η παραπάνω ερώτηση. Πως γίνεται, αν γίνεται να ρυθμίσω στροφές στον ανεμιστήρα και να παρακολουθήσω θερμοκρασίες?

Και τέλος το φιλαράκι με την 1650 με ρώταγε αν υπάρχει παιχνίδι που να εκμεταλλεύται και τους δύο πυρήνες ενός επεξεργαστή? (απ ότι ξέρω όχι αλλά επιβεβαιώσται παρακαλώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...