Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ΧP media center σε VAIO AR-21M

kaniska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα έναν VAIO τον AR-21M. Έμεινα πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον εξοπλισμό του και την απτή ποιότητά του.

Το πρώτο πράγμα που έκανα με το που τον άνοιξα, είναι να φτιάξω δύο dvd το ένα για επαναφορά του συστήματος και ένα με τα προγράμματα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν επιχείρησα να εγκαταστήσω το Panda Platinum Internet Security.

Πραγματοποίησα την εγκατάσταση του και στη συνέχεια έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο Startup menu για να ανοίγει πιο γρήγορα το laptop.

Ξαφνικά και ενώ επανεκίνησα τον υπολογιστή χάθηκε το interface των XP MEDIA CENTER και ο υπολογιστής δούλευε σε safe mode ενώ δεν αναγνώριζε ούτε την κάμερα και άλλες συσκευές.

Επανέφερα τις ρυθμίσεις της εκκίνησης ώστε να φορτώνουν όλοι οι οδηγοί συσκευών και υπηρεσιών αλλά μάταια καθώς το πρόβλημα παρέμενε.

Έτσι και για να διορθώσω το πρόβλημα τοποθέτησα το dvd επαναφοράς του συστήματος. Προχώρησα κανονικά στην επανεγκατάσταση και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχα πραγματοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις των media center, το discovery tool με συμβουλεύει να εγκαταστήσω τα applications του vaio.

Ξεκινάει λοιπόν η εγκατάσταση και ξαφνικά κολλάει στο 31% και τότε ξεκινά ο γολγοθάς. Δεν μπορώ να διακόψω την εγκατάσταση παρά μόνο με ctrl-alt-del και το χειρότερο όταν κάνω επαννεκίνηση τον υπολογιστή αυτός μου πετάει πάλι το παράθυρο της εγκατάστασης κολλημένο στο 31% και έτσι το πρόβλημα παραμένει.

Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει και πώς θα το αντιμετωπίσω καθώς χειρίζομαι υπολογιστές πάνω από 10 χρόνια, χωρίς όμως εμπειρία σε laptop και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν έχω κάνει κανένα λάθος χειρισμό στην χρήση των recovery tools ,αφού είναι ούτως η΄ άλλως πλήρως αυτοματοποιημένα.

Δημοσ.

Δοκιμασε να περασεις χειροκινητα τα windows, απο μια κοπια, μπουταροντας απο το cd τους κλπ. Μετα, μεσα απο τα win μπορεις να περασεις και ολους τους drivers.

Δημοσ.

ΕΙναι καθαρα προβλημα λογισμικου απο την στιγμη που εκανες εγκατασταση μια σουιτας ασφαλειας η οποια δεν ειναι τοσο συμβατη με το media center...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...