Προς το περιεχόμενο

Acer & Windows

Gaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Όπως οι περισσότεροι εδω μέσα έχω και εγώ ένα πρόβλημα το οποίο έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό.

---- To Πρόβλημα----

Σε έναν Aspire Laptop που έχω και θέλω να μεταβιβάσω, προσπαθώ να αποκαταστήσω το αρχικό του λειτουργικό .

Αυτό βέβαια είναι αδύνατο καθότι έχω σβήσει το κρυφό partition.

---- Η αντιμετώπιση----

Τηλεφώνο στους Ανθρώπους της MDI καθώς και στην γραμμή υποστήριξης της ACER για να δώ τι μπορεί να γίνει ...

Μπορούν να μου αντικαταστήσουν την κατάσταση του σκληρού δίσκου με χρέωση.

Μα τους λέω είναι δικά μου τα windows και το μηχανημα μου και ήθελα να τα χρησιμοποιήσω με άλλο τρόπο - λειτουργικό.

Γιατί λοιπόν πρέπει να πληρώσω για να αποκτήσω ένα λειτουργικό το οποίο έχω ξαναπληρώσει.

Και άν δεν γίνει αυτό τότε εγώ έχω πληρώσει ένα λειτουργικό που ενδεχωμένως να μήν χρησιμοποίησα ποτέ, και με κύριο υπαίτο την ACER δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ούτε στο μέλλον.

Αν διαβάζουν άνθρωποι που ξέρουν απο τέτοια πράγματα ( νόμους ) παρακαλώ ας με συμβουλέψουν.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το ΙΝΚΑ να μάθω και την δικιά τους άποψη.

( αυτά τα πράγματα γενικά είναι αστεία .... )

Δημοσ.

παιδιά συγνώμη αλλά απαντάμε σοβαρά ....απαντήσεις του στυλ ρε φίλε τα ήθελες και τα έπαθες στο σημειωματάριο σας..

και για το αρχείο καθώς και για αυτούς που ξέρουν.... τα recovery cds 1-2 εννοείτε ότι υπάρχουν.

Δημοσ.

Gaou den nomizw oti paizei rolo to "krufo" partition.

Prin apo kanena mina ekana format kai perasa ta windows pou dinontai me to acer mou kai ola doulepsan roloi. Oute krifa partitions eixa oute tipota. H moni malakia einai oti ekane ton sklhro format se fat32 alla to problima lithike me ena search sto insomnia. (ton metatrepseis se NTFS me mia entolh mesa apo Dos)

Ebales ta recovery cd , phges na kaneis install windows kai den egine?BTW an kai den eimai megalos fun ton recovery cds (protimw ta clean install) to olo recovery egine mesa se ena 20alepto kai pros to paron ola douleuoune roloi.

Δημοσ.

τα έβαλα τα recovery και για κάποιο άγνωστο λογό πετάει έχω το cd και λέει ότι το cd drive είναι ανοιχτό. ( πρέπει να έχει σχέση με το cd drive )

Δημοσ.
παιδιά συγνώμη αλλά απαντάμε σοβαρά ....απαντήσεις του στυλ ρε φίλε τα ήθελες και τα έπαθες στο σημειωματάριο σας..

και για το αρχείο καθώς και για αυτούς που ξέρουν.... τα recovery cds 1-2 εννοείτε ότι υπάρχουν.

tosa ksereis tosa les....

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ με το που το αγόρασα κατέβασα όλους τους DRIVERS από το site της ACER του έκανα ένα FORMATAKI σε όλα τα Partitions και το έκανα NTFS καθώς ήταν FAT32 και έβαλα και τα δικά μου WINDOWS τα οποία δουλεύουν ρολόι και όλα πάνε μια χαρά! Έσβησα και το κρυφό Partition τα έσβησα όλα. Βέβαι για να μην γίνει κάποια στραβή πριν το FORMAT έγραψα το Recovery DVD που ήταν στο κρυφό partition μέσα από το προγραματάκι που σου παρέχει η ACER.

Δημοσ.

και πιο πρόγραμμα είνια αυτό ...?

τα κατάφερα τελικά και έβαλα τα αρχικά windows . το πώς είναι άλλη ιστορία...!

απλώς θέλω να κάνω ένα backup στο hidden partition.

Όταν βάζεις τα recovery cds κάνουν αποκατάσταση και των πληροφορίων που υπάρχουν στο hidden partition ?

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αυτό στο παρέχει η ACER και το έχει προεγκατεστημένο στο Laptop. Αν τώρα δεν το έχεις...... Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είπα παραπάνω, αυτό που έκανα και εγώ δηλαδή και τρέχει και πολύ καλά το μηχανάκι.

Δημοσ.

Βασικά εγώ σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά (μετά από ενάμιση + βάλε χρόνο χρήσης) τα recovery δισκάκια της acer. Η όλη διαδικασία απλούστατη και εκτός από τα 2 recovery δισκάκια δεν έπρεπε να ξεχάσεις να ξεκινήσεις με το άλλο δισκάκι του system (με το οποίο και τελείωνες την εγκατάσταση). Η εγκατάσταση έγινε στον καινούργιο μου δίσκο ο οποίος προφανώς δεν έχει κρυφό partition και όλα δούλεψαν ρολόι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα παρά τις όποιες αμφιβολίες μου.

Αυτό που λέει ο Lafas1987 το είχα κάνει σε ένα acer φίλου όπου έκανα format περνώντας xp pro, αφού φυσικά είχα φτιάξει recovery δισκάκι μέσω του laptop, μέσα στο οποίο περιέχονταν και όλοι οι απαιτούμενοι drivers τους οποίους πέρασα χειροκίνητα στο τέλος.

Δημοσ.

Κοίτα το να περνάμε windows και μετά τους drivers είναι κάτι που κάνουμε τόσα χρόνια στα dekstop. Eννοείται ότι από μια άποψη είναι σαφώς καλύτερα αφού βάζεις μόνο αυτά που θες εσύ και όχι ότι χαζομάρα έχει σκεφτεί η εταιρεία. Από την άλλη με τα recovery το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις δισκάκια, κάτι το οποίο το κάνει και η ανηψιά μου οπότε εφόσον είναι απλό είναι και καλό. Γενικά ήταν τόσο απλή και γρήγορη η διαδικάσια που είχε και την πλάκα της.

Δημοσ.
Κοίτα το να περνάμε windows και μετά τους drivers είναι κάτι που κάνουμε τόσα χρόνια στα dekstop. Eννοείται ότι από μια άποψη είναι σαφώς καλύτερα αφού βάζεις μόνο αυτά που θες εσύ και όχι ότι χαζομάρα έχει σκεφτεί η εταιρεία. Από την άλλη με τα recovery το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις δισκάκια, κάτι το οποίο το κάνει και η ανηψιά μου οπότε εφόσον είναι απλό είναι και καλό. Γενικά ήταν τόσο απλή και γρήγορη η διαδικάσια που είχε και την πλάκα της.

:) Συμφωνώ φίλε μου... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...