bas47al Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Καλημερα! εχω το μακαφι firewall και προσφατως μου εβγαλε το μηνυμα "a computer with ip : xx.xx.xxxx has pinged your computer" τι σημανει? μου εκανε κακο? αυτο συνεβη ενω δεν ειχα κανενα browser ανοικτο- μονο το soulseek απο το οποιο ομως κατεβαζω μονο απο ενα συγκεκριμενο χρηστη και οχι απο πολλους και διαφορους. εκανα trace την ip και βγηκε καπου Aμερικη αν θυμαμαι καλα
giannisk1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Όχι δεν σου έκανε κάτι κακό.Όταν είσαι συνδεμένος στο internet λαμβάνεις πολλά ping.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Βασικά . . . την έβαψες !~! Εκτος κι αν με τη σειρά σου και συ του ανταπωδώσεις το ping ,αλλά τότε κινδυνεύεις να πιαστείς σε ένα αέναο ping-pong! Αστειεύομαι φυσικά,το ότι το firewall σου σε ειδοποιεί για τέτοιου είδους activities δεν σημαίνει υποχρεωτικά οτι σε . . .έσωσε και από κάποια κακόβουλη και ύποπτη επίθεση από κάτι σκοκτεινό και υποχθώνιο! Απλά αυτά τα μηχανήματα,του Διαόλου,που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα έχουν την τάση να . . . αλληλοσυστήνονται που και που! Το οτι κάποια ΙΡ σου κάνει Ping (και μόνο) αυτό απλά σημαίνει οτι σου στέλνει ένα πακέτο Data και το λαμβάνει πίσω μετρώντας το χρόνο που χρειάστηκε για αυτό το ... πήγαιν'έλα (ping-pong)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.