Προς το περιεχόμενο

το firewall μου μπλοκαρει πακετα attempts!

bas47al

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια,

εχω το μακαφι firewall. εχω adsl. μεχρι προσφατα,το firewall μου μπλοκαρε καθε 2-3 λεπτα καποιον απομακρυσμενο υπολογιστη που προσπαθουσε να κανει συνδεση στο δικο μου και το firewall μπλοκαρε την ip του.

προσφατα το firewall εντοπιζει και μπλοκαρει καθε δευτερολεπτο ! καποιον υπολογιστη που πρσπαθει να συνδεθει στο δικο μου.. μου βγαζει το μηνυμα a computer with ip xx.xx..xxx attempted an unsolicited connection to your computer at port xxxx and firewall blocked it.

το ιδιο ip προσπαθει καθε δευτερολεπτο για πεντε περιπου φορες συνεχομενες. μιλαμε για ενα πακετο 10 μεχρι 40 η και παραπανω προσπαθειες μεσα σε 1-2 δευτερολεπτα..

μετα αμεσως ενας αλλος με διαφορετικο ip προσπαθει καθε δευτερολεπτο παλι για 4-5 φορες συνεχομενες - αλλα παντα το firewall τα μπλοκαρει.

τη μια μερα τρωνε κολλημα με την ταδε port μου την αλλη με καποια αλλη port.

τι να κανω?

να κανω ban συνεχεια ολες τις ip?

αυτο συμβαινει οταν ειμαι απλα connected και οταν δεν ειμαι καν σε καποιο p2ρ . ακομα και οταν δεν σερφαρω με καποιο browser!

Δημοσ.

φυσιολογικά ειναι ολα.

είτε σεταρεις σωστα το firewall να μη σε ειδοποιει για ανεπιτυχείς προσπάθειες εισβολής (που ειναι χιλιαδες), και να μη γράφει σε κανένα log,

ειτε το απεγκαθιστάς. βάζεις άλλο ή δεν βαζεις fw. κανεις δεν πέθανε απο έλλειψη firewall.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...