Προς το περιεχόμενο

ανεξηγητο? στο soulseek

bas47al

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεση 768/192 μακαφι-firewall και

Μου συμβαινει το εξης παραξενο στο soulseek.

ενω κατεβαζω και ΔΕΝ ανεβαζω τιποτα παρ'ολα αυτα βλεπω στο μοντεμ οτι υπαρχει ταχυτητα ανεβασματοσ (transmit).

δηλ. οταν κατεβαζω πχ. φουλ με 768kbps βλεπω οτι στελνω ταυτοχροναι καπου 35-40 kbps EΝΩ στο soulseek δε κατεβαζει κανεισ τιποτα απο μενα! που τα στελλνω αυτα?

πως γινεται αυτο ? ειναι υποπτο? κατι ειχα ακουσει ειναι πακετα μικρων πληροφοριων αλλα και παλι δεν ειναι λιγο μεγαλη ταχυτυητα και τι ειδους δεδομενα ειναι αυτα?

επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα browser ανοικτο oyte προγραμμα αλλο εκτος απο soulseek. οταν κλεινω το soulseek tote μηδενιζονται ολες οι ταχυτητες.

επισης αυτη η αορατη ταχυτητα transmit ειναι καπως αναλογη της ταχυτητας με την οποια κανω receive. δηλ οταν κατεβαζω με 768 τοτε ειναι καπου 35-40 και οταν κατεβαζω με 380 τοτε δειχνει οτι ειναι 15 περιπου κ.ο.κ.

οταν σε μερικες ωρες εχχω κατεβασει μουσικη 100ΜΒ βλεπω οτι εχω στειλει καπου 3ΜΒ !

τι ειναι αυτα και που πηγαν?

στο soulseek ειναι καλυτερο να εχω peerguardian ON ή το firewall einai arketo?

γιατι δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα και τα δυο γιατι κραασαρουν τοτε.

γενικα ποια η γνωμη σας γι''αυτο οσον αφορα την επικινδυνοτητα?

Eιναι πολυ παραξενο παντως. Για παραδειγμα προχθες ημουν ολη μερα συνδεμενος και το μονο που χρησιμοποιησα ηταν το soulseeκ. Στο τελος της μερας ειχα κατεβασει κοντα 1 γιγα και ειδα οτι ειχα στειλει(upload?) καπου 30ΜΒ! Ενω κανενας δεν ειχε κατεβασει τιποτα απο μενα!

Τι δεδομενα ηταν αυτα? Χαρακτηριστικο ειναι οπως ανεφερα και πριν οτι υπαρχει αναλογια ποσοτητας μεταξυ αυτων αορατων upload και του doiwnload που κανω.

Δημοσ.

Ο ρυθμός του upload σου είναι φυσιολογικός. Πρέπει να αποστέλονται αυτά τα πακέτα ώστε να επιτευχθεί η ορθή επικοινωνία. Αυτά περιλαμβάνουν επιβεβαιώσεις επιτυχημένης παραλαβής data και κάποιες άλλες πληροφορίες που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Αν είναι να έχεις μόνο peerguradian ή μόνο firewall, Προτείνω σαφώς το δεύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...