Προς το περιεχόμενο

camera: Creative or Logitech

Dream Walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και οι 2 καλές είναι για τις δυνατότητές τους. Τώρα αν ψάχνεις για φακούς, ευκρίνειες κλπ κλπ σε μια webcam, καλύτερα πήγαινε σε μια κανονική φωτογραφική που μερικές γίνονται και webcam.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια Logitech σχετικά καινούρια (δε θυμάμαι μοντέλο), αλλα δεν ειμαι ικανοποιημένος από ποιότητα, ειδικά σε σύγκριση με την ενσωματωμένη του Vaio η οποία κατα τη γνώμη μου εχει κορυφαία ποιότητα...

Δεν ξέρω βέβαια αν και οι Creative θα έχουν διαφορά...

Δημοσ.

Να προτιμησεις creative. Εχει μεγαλυτερη σχεση με τις cam και επισης εχει και μι εμπειρια απο φωτογραφικς μηχανες σε συνεργασια με pentax. Θα μου πεις σε επιπδεο webcam τωρα κατι τρεχει στα γυφτικα. Παντως εγω εχω μια και μια . Η creative αν και πολυπαλια 6 ετια και περισσοτερο εχει καλυτερη εικονα απο την καινουρια logitech που κοστιζε και 30 ευρω

Δημοσ.

Κοιτα να δεις η αληθεια ειναι πως οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες μεταξυ το δυο. Βεβαια εννοειται πως κανουμε συγκριση σε παρομοια κλιμακα τιμων ετσι. Η Logitech εχει πιο μεγαλη ποικιλια σε ακριβα μοντελα. Αν θες να πας σε φτηνο μοντελο τοτε οτι και να διαλεξεις δεν θα δεις διαφορα. Απλα αν πας στην κλιμακα των 20-30 ευρω, τοτε να προτιμησεις των 30 ευρω γιατι κερδιζεις και σε αναλυση και σε μικροφωνο. Δλδ των 20 ευρω εχει αναλυσει 352Χ188 και δεν εχει μικροφωνο, ενω των 30 ευρω εχει και μεγαλυτερη αναλυση (640Χ480) και εχει και ενσωματωμενο μικροφωνο. Μιλαμε παντα για Logitech και Creative. Να κοιταξεις και τα FPS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...