Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πρώτα πρώτα σας χαιρετώ όλους και θέλω μια βοήθεια, πρώτη φορα γράφω σε αυτόν το τομέα για τον λόγο ότι είμαι τελείως άσχετος και ξεκινάω με την ερώτηση μου λοιπών . έχω το SAW 3 και τους υπότιτλους σε .str κατάληξη και ζητάω ένα ένα και μονο απλό πρόγραμμα για να τους προσθέσω στην ταινία γιατί όσο και να διάβασα άπειρους οδηγούς άκρη δεν έβγαλα ευχαριστώ για κάθε απάντηση
a123xxsp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 να την ενσωματώσεις θέλεις ή απλά να τους βλέπεις όταν παίζουν? σε τι σε divx/xvid? ή σε dvd?
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 έχω ripαρει το dvd και θέλω να τους βάλω όταν παίζει το dvd να έχει και τους υπότιτλους δεν με νοιάζει να υπάρχει το μενού τις ταινίας απλά μονο η ταινία και οι υπότιτλοι
Vatos_locos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δεν πειράζει την βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους την ταινία από έναν γνωστό αλλα όσο και να πάλεψα έκατσα όλο το βραδυ με πήρε το πρωί και δεν τα κατάφερα δεν είναι για μένα μαλών αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.