Προς το περιεχόμενο

philips 19 intson and core 2 dyo 6400

TECK2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas

me ton core 2 dyo 6400 pou exo

kai me tin oθονη tft and lcd pou exo tis philips 19 intson

ama agoraso tin karta grafikon 8800 gtx or gts

μεχρι τι αναλισι θα μπρορο να παιζο τα παιχνιδια ΄΄΄¨;

θα εχο καλες αναλισεις΄΄;;;

τα παιχνιδια θα τρεχουνε η θα κολανε΄΄¨΄΄΄¨΄΄΄;;;;;

Δημοσ.
geia sas

Γεια σου και σένα.

me ton core 2 dyo 6400 pou exo

O πλεονασμούς του πλεονασμού.

kai me tin oθονη tft and lcd pou exo tis philips 19 intson

ama agoraso tin karta grafikon 8800 gtx or gts

μεχρι τι αναλισι θα μπρορο να παιζο τα παιχνιδια ΄΄΄¨;

Και TFT και LCD; :D

Mέχρι την ανάλυση της ανάλυσης.

θα εχο καλες αναλισεις΄΄;;;

Aν είσαι καλός αναλυτής ναι.

τα παιχνιδια θα τρεχουνε η θα κολανε΄΄¨΄΄΄¨΄΄΄;;;;;

Mε ταχύτητα φωτός. Και μια και το' φερε η κουβέντα...light travels faster than sound; that's why some folks appear bright until they open their mouth :D

Δημοσ.

Φίλε TECK2006 επειδή έχεις γράψει το 13ο μήνυμά σου και επειδή το 13 είναι γρουσούζικος αριθμός ξεκίνα και άλλο post οχι τίποτα αλλό απλά να φύγει η γρουσουζιά μαζί με την απορία απο πάνω σου....:mrgreen:

Δημοσ.

Το παιδί θέτει ερώτημα και εσείς μαλακίζεστε...

Λοιπόν φίλε μου κατά την άποψη μου για να πάρεις μία 8800GTS/GTX θέλεις monitor 22'' το λιγότερο αλλιώς πετάς τα χρήματα σου επειδή θα 1) χρησιμοποιείς το 40%( μην σου πω λιγότερο) της κάρτας γραφικών 2) δεν έχει ωριμάσει - καν ερθει το DX10... Σκέψου το λογικά, αυτή η κάρτα σε 1280*1024 που με αυτή την κάρτα βλέπεις 50καρε/δ σε 1920.... ανάλυση ολα τέρμα?? Εγώ είμαι σίγουρος οτι έχεις πιάσε το νόημα με την tft για να το θέτεις και που αυτό υποστηρίζω και εγώ. Αν θές μια καλή και να σου κρατήσει πολύ καιρό μεχρι να ωριμάσει το DX10 πάρε μια 1900ΧΤ και είσαι αρχοντας - αρχοντας λέμε - ή μια 7900GTX από πλαισιο... Τα υπόλοιπα 300Ε που περισεύουν φάτα με καμια γκόμενα ή κατι τετοιο, είναι ανάγκη να πάνε στο pc?????

Δημοσ.
Τα υπόλοιπα 300Ε που περισεύουν φάτα με καμια γκόμενα ή κατι τετοιο, είναι ανάγκη να πάνε στο pc?????

ΣΩΣΤΟΣ.....

userbar223662ux1.gif

Δημοσ.
Το παιδί θέτει ερώτημα και εσείς μαλακίζεστε...

Αν διαβαζες και κανα λινκ που δινουν οι αλλοι θα καταλαβαινες γιατι χαβαλεδιαζουν ολοι και γιατι ο κοπος σου να γραψεις ολο αυτο πηγε χαμενος.. :-D

Δημοσ.
Φίλε TECK2006 επειδή έχεις γράψει το 13ο μήνυμά σου και επειδή το 13 είναι γρουσούζικος αριθμός ξεκίνα και άλλο post οχι τίποτα αλλό απλά να φύγει η γρουσουζιά μαζί με την απορία απο πάνω σου....:mrgreen:

Είσαι λάθος, είχε ήδη >13 posts:

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=853188 ως mr sum

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=853194 ως djecto

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...