Trapper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Πρόκειται για ένα φίλο που θέλει να σηκώσει ένα φόρουμ σε vb3 και ζητά μια εταιρία που να του το φτιάξει, και να του σχεδιάσει bannerάκια κτλ. Πόσο μπορεί να κοστίσει κάτι τέτοιο; Η vb3 από τι στιγμή που την πληρώνεις τι σου προσφέρει παραπάνω; Επιπλέον το hosting που προσφέρουν οι ελληνικές εταιρίες είναι αξιόπιστο; Εχετε χρησιμοποιήσει κάποια εταιρία εσείς οι ίδιοι;
ALR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Χμμ..Πρέπει να βρείς μια εταιρία που να εξειδικεύεται στο vb3. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου δυστυχώς για να σου προτείνω. Πάντως η τιμή θα είναι αρκετά υψηλή αν ο φίλος ζητά σχεδιασμό του θέματος που θα εφαρμοστεί στο vb3. Εναλλακτικά υπάρχουν έτοιμα θέματα και δωρεάν αλλά και επι πληρωμή. Όσο για τις Ελληνικές εταιρίες hosting, αυτές που προσφέρουν πραγματική φιλοξενεία σε Ελληνικά Datacenter, είναι αρκετά ακριβές αλλά τα sites θα φορτώνουν πιο γρήγορα από κάθε άλλη λύση. Η hyperhosting.gr για παράδειγμα είναι αξιόπιστη, πολύ καλό support από ότι λένε οι χρήστες της και πολύ ακριβή από ότι λέει ο τιμοκατάλογος Υπάρχουν και Ελληνικές αξιόπιστες εταιρίες που προσφέρουνε φιλοξενεία σε Datacenters του εξωτερικού. Αυτές είναι οικονομικότερες αλλά πιο αργές. Ένα παράδειγμα από τη δική μου εμπειρία είναι η netdynamics.gr. Πολύ καλό Support και πολύ καλές τιμές. Επειδή όμως τα datacenters που συνεργάζονται είναι στις US , η latency του site σου θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα site που φιλοξενείται στη Forthnet για παράδειγμα. Οπότε, είναι ανάλογα το budget σου.
Zorox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν κάνουν forum vb3 αλλά φτιάχνουν όμορφα banners απο οτι είδα και έχουν φτηνά domains, τσέκαρε το www.std-consulting.gr . Έχω site σε αυτούς και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να σε βοηθήσουν στο χώρο forum . Μπορείς να τους ρωτήσεις απο live support.
comfuzio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Για host ψαξε το καλα πριν παρεις γιατι πολλοι Hosts σου δινουν με τον μηνα το πακετο τους και οχι με τον χρονο! O host μου πχ ειναι 19$ τον χρονο και οχι οπως μερικοι hosts με 7?/μηνα!
ALR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αυτή τη στιγμή πάντως το hostmysite.gr είναι down. Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο όσον αφορά την αξιοπιστία του..
comfuzio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αυτή τη στιγμή πάντως το hostmysite.gr είναι down. Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο όσον αφορά την αξιοπιστία του.. Ε ναι γιατι αν δεις σε ενα αλλο topic ακομη το κατασκευαζω!!! ο Host μου ειναι αλλος www.1-host-1.com (λειτουργει με IE) το αλλο hostmysite.gr θα ειναι free host και δουλευω τωρα πανω σε αυτο
ALR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ε διευκρίνησε το βρε αδερφέ! Για να μην βγάζει ο κόσμος λάθος συμπεράσματα για τις υπηρεσίες σου! Εύχομαι να πάει καλά πάντως. Γιατί λειτουργεί μόνο με ΙΕ;
Trapper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Βασικά για hosting σκέφτομαι να προτείνω στο φίλο μου server στο εξωτερικό και μάλιστα αυτό που χρησιμοποιώ εγώ στο site μου (μου δίνει 24 giga χωρητικότητα, 600 traffic το μήνα για 100 ευρώ το χρόνο και είναι και ολα την ώρα up). Το θέμα όμως είναι τι παραπάνω θα προσφέρει ένα ελληνικό hosting και το έχουν όλοι (όπως πχ και το insomnia); Τώρα για την vb3 πόσα λεφτά θα χρειαστούν περίπου; Ηδη έχω βρει τρεις - τέσσερις εταιρίες και σκέφτομαι αμα είναι να τις δώσω στο παιδί να του πουν προσφορές. Απλά για να έχει μια ιδέα.
emilios_x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει μια με το όνομα mixzone και ασχολείται με όλα αυτά και μάλιστα κάνει και φοβερά banerακια,έχω κάνει και εγώ εκέι και τώρα σκοπεύω το καινουργιο μου site να το κάνω απο αυτούς.Δες λίγο το site τους στο google το βγαζει πρώτο στην αναζήτηση.Φίλε για μένα είναι εγγυηση και τα λεφτα που ζητανε ειναι πολυ λιγα για την δουλεια που κάνουν,ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.και το όνομα μιλάει στο χώρο... Για hosting τωρα δεν ξερω γιατι σε αυτον που είμαι εγώ τώρα είναι για τον π...τσο.
comfuzio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ε διευκρίνησε το βρε αδερφέ!Για να μην βγάζει ο κόσμος λάθος συμπεράσματα για τις υπηρεσίες σου! Εύχομαι να πάει καλά πάντως. Γιατί λειτουργεί μόνο με ΙΕ; Δεν ξερω τι εχει κανει στο templete του και παιζει μονο με ΙΕ σωστα... Τωρα για το hostmysite.gr θελω να το κανω εναν σοβαρο free host οπως τα λεμε και εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1369284 απλα εχω κολλησει λιγο με το script που χρειαζετε για να κανει απο μονο του με 5 click register subdomain χωρο και ftp account με 5 db! θα το βρω ομως!
ALR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει μια με το όνομα mixzone και ασχολείται με όλα αυτά και μάλιστα κάνει και φοβερά banerακια,έχω κάνει και εγώ εκέι και τώρα σκοπεύω το καινουργιο μου site να το κάνω απο αυτούς.Δες λίγο το site τους στο google το βγαζει πρώτο στην αναζήτηση.Φίλε για μένα είναι εγγυηση και τα λεφτα που ζητανε ειναι πολυ λιγα για την δουλεια που κάνουν,ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.και το όνομα μιλάει στο χώρο...Για hosting τωρα δεν ξερω γιατι σε αυτον που είμαι εγώ τώρα είναι για τον π...τσο. Πές μας τον host να τον αποφύγουμε! trapper: Δες το μήνυμα μου πιο πάνω. Σου εξηγώ τι παραπάνω δίνει ένας ελληνικός host.
Trapper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μάλιστα, οπότε αν είναι μόνο για θέμα ταχύτητας και uptime server τότε θα του προτείνω να πάει σε αυτή του εξωτερικού που έχω και εγώ γιατί είναι μια χαρά. Η απορία μου ήταν και για θέματα μάρκετινγκ (πως χτυπάει δηλαδή στο μάτι ένα url που σε κάνει redirect αλλού). Πιστεύεις όμως πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.