Odious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Loipon simera pira ena alla arnitai pismatika na doulepsei sto USB sto PS2 douleuei.Exo dokimasei na to kano install me allo mouse kai meta evala to microsoft alla pali tzifos kai kanoniko setup,alla pali tzifos.Mipos kserete ti pezetai.<BR>Ta leme mages.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 sigoura den ftaiei to pontiki (to douleuo kai ego se USB) to pio pithano na exei kapio provlima i usb thira sou.. elenxe an leitourgei kanonika.. to pontiki eine koryfaio
tiger3000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 EXEIS DOKIMASEI AN DOYLEYEI H USB 8YRA ME KAPOIA ALLH SYSKEYH USB???<BR>ELEGKSE TO BIOS KAI TO DEVICE MANAGER TWN WINDOWS...
MadSurfer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Bebaiosou oti i USB thyra pou to exeis leitourgei kanonika me kapoia alli syskeyi (an exeis) kai episis ellekse tis rythmiseis tou bios prepei na exei se ena menou USB mouse support i kapos etsi.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ το Microsoft Wheel Mouse Optical, να σου πω τα εξής φίλε <B>Odious</B>. Κατ'αρχήν είναι εκπληκτικό mouse, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται (στα Win98SE) τους drivers της Microsoft, δουλεύει άψογα και χωρίς αυτούς, δεν θέλει πλύσιμο, ντύσιμο, τίποτα. <P>Αν δεν σου παίζει στο USB υπάρχουν δύο λύσεις:<BR>1) Πηγαίνεις στο BIOS, στο τμήμα Integrated Peripherals. Εκεί πιθανότατα θα βρεις επιλογή Enable USB port ή κάποια παρόμοια. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB από το BIOS γιατί αλλιώς το λειτουργικό <B>δεν</B> βλέπει την θύρα. Αν το κάνεις αυτό, τα Windows θα σου ζητήσουν το cd (να το'χεις πρόχειρο) για να εγκαταστήσουν την υποστήριξη USB - <I>ελπίζω να μην έχεις Windows 95 γιατί τότε θες ειδικό patch της Microsoft</I>. Αφού επανεκκινήσεις, θα βάλεις τον πόντικα στην θύρα USB και... αυτό ήταν. Το ποντίκι σου θα βρυχάται! <P>2) ʼστο το ρημάδι το USB! Εγώ το ποντίκι αυτό (<I>ακριβώς αυτό</I>) το έχω στην θύρα PS/2. Τι σε πειράζει; Μια χαρά είναι ο πόντιξ εκεί. Δεν παραπονιέται καθόλου, δεν κολλάει, δεν μασάει. <P>Αυτά! <p>[ 14-07-2001: Message edited by: paredwse ]
Odious Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Κοιτα,σχετικα με την 1 επιλογη την εκανα ,και εκανε οτι ακριβως ειπες,τα windows ετσι και αλλιως βλεπουν και τα 4 USB ports.Τελος παντων θα ξαναπροσπαθησω,ευχαριστω παιδια...<BR>(Με το USB πιανεις περισσοτερα Hz αρα το ποντικι κινιεται πιο ομαλα αρα περισσοτερα frags στο Q3.)Αντε γεια.
mentorxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 το εχω αγορασει και εγω (ασημι με 3+2 πληκτρα right ? )<P>και η γνωμη μου ειναι αυτη :<P>ΧΑΛΙΑ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειδικα για games ,για τον απλο λογο οτι αυτο αλλα και ολα τα optical mouse αν τα σηκωσεις λιγο για να μετακινησεις το mouse πιο περα κολλανε στιγμιαια .... το να μου κολλησει το mouse εστω και για 1 δευτερολεπτο στα περισσοτερα on-line games ισοδυναμει με game over <P>τελικα αναγκαστηκα να αγορασω και κανονικο mouse με μπιλια ,γιατι μονο ετσι εβλεπα τα frags μου να αυξανουν κατακορυφα
Nimrod7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 Μην το συνδεσεις USB, αν εχεις free IRQ βαλτο PS/2. Ο λογος ειναι οτι το USB χρησιμοποιει CPU για να διαβάσει το ποντικι, π.χ. οταν εχεις usb printer και εκτυπώνεις το ποντικι σερνετε, και κατι τετοια περιεργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.