Προς το περιεχόμενο

Help pls..προβλημα με υπερβολικη χρηση επεξεργαστη

decryal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιγο καιρο αφου ο υπολογιστης εκλεισε απο ρευμα αποτομα,αρχισε να κανει scandisk sthn επανακινιση το οποιο πηρε 3(!!) μερες...μετα απο αυτο ομως ειναι παρα πολυ αργος,δεν εχει δυναμη να παιξει ουτε τα Mp3!πρωτα ολα ηταν ολα μια χαρα γρηγορα κτλ...εκανα scadisk και defrag ξανα κ ξανα kai εβαλα το tune up Και μου ρυθμισε το registry kai ola ayta εψαξα και για virus me to nod...

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η μεγαλη χρηση του επεξεργαστη,απο 80% και πανω απο τη γραμμη εργασιων(taskbar) που φενεται...

τι μπορω να κανω για να το διορθωσω περα απο format?

ειδικα οταν πας να ακουσει ενα Mp3 kai σερνεται λες και ειναι 486 ειναι τρελο σπασιμο...

Δημοσ.

Πόσο καινούργιος - παλιός είναι ο υπολογιστής σου?

Πάντως το NOD32 πρέπει να σου πω ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για AntiVirus, πιθανόν να μην έπιασε κανένα trojan ή spyware!

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κανένα BitDefender ή Kaspersky!

Αλλά μάλλον πως θα καταλήξεις σε format!

Πες μου πόσο καιρό έχεις το PC!

Δημοσ.

τι σχεση εχει αυτο!1 χρονο το εχω.απο τη μια στιγμη στην αλλη εγινε αυτο!μεσα σε 5 λεπτα σερνοτανε!

Δημοσ.

ναι αυτο παιζει να ειναι κατι με το δισκο γιατι το δισκο κοιταγε συνεχεια...πως το κανω αυτο που λες..δωσε λεπτομερειες αν μπορεις!

Δημοσ.

nemesis 345 Το NOD32 είναι η πολυβραβευμένη πλατφόρμα ασφάλειας της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing. Χάρη στα advanced heuristics (αλγόριθμοι εντοπισμού με τεχνητή νοημοσύνη), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα αντιμετώπισης ψηφιακών απειλών.Για να μαθεις τι ειναι ο nod 32!!!

Δημοσ.
nemesis 345 Το NOD32 είναι η πολυβραβευμένη πλατφόρμα ασφάλειας της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing. Χάρη στα advanced heuristics (αλγόριθμοι εντοπισμού με τεχνητή νοημοσύνη), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα αντιμετώπισης ψηφιακών απειλών.Για να μαθεις τι ειναι ο nod 32!!!

Αγαπητέ μου φίλε Alexis407, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά όλα αυτά ίσχυαν πριν από δυο χρόνια!

Ο αδερφός μου πήγε και το αγόρασε, σε πληροφορώ λοιπόν ότι αυτή την στιγμή πάσχει από security! Δεν κάνει πλέον καλή δουλειά! Η μηχανή του είναι αδύνατη!

Μην με πιστέψεις αλλά για να δεις ότι λέω αλήθεια κάτσε και δοκίμασε το Kaspersky 6 Internet Security!

Όταν το εγκαταστήσεις κάνε αμέσως ένα scan και θα δεις τι συμβαίνει!

1 χρόνο δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ψάχνω για το καλύτερο Antivirus με την πιο εγγυημένη ασφάλεια, και πίστεψέ με το ήξερα από πριν ότι θα κατέλειγα στο Kaspersky γιατί το δούλευα για 3 χρόνια και δεν με είχε απογοητεύσει!

Απλά δοκίμασέ το!!!

Δημοσ.
ναι αυτο παιζει να ειναι κατι με το δισκο γιατι το δισκο κοιταγε συνεχεια...πως το κανω αυτο που λες..δωσε λεπτομερειες αν μπορεις!

Ο Υπολογιστής μου -> ιδιότητες -> υλικό -> διαχείριση συσκευών -> ελεγκτές ide ata/atapi -> πρωτεύων/δευτερεύων δίαυλος ide -> ρυθμίσεις για προχωρημένους -> τύπος μετάδοσης

Δημοσ.

Και ακομα ισχυει.Αγαπητε nemesis345 εγω που ασχολουμαι ενεργα με το θεμα τον trojans και γνωριζω αρκετα για αυτα τα suspicious monsters,πρεπει να σου πω πως το nod32 ειναι το μοναδικο(αντε και το Trojan Guarder Gold 7.05 )που καταφερνει να εντοπιζει ακομα και τους πιο καινουργιους,φρεσκους ιους(worms,trojan horses,adware,spyware,phishing..).Δεν αντιλεγω το Kaspersky αποτελει πραγματι μια αξιοπιστη λυση αλλα οχι να μου βγαλεις το nod32 μαπα.Ασε που το Kaspersky ειναι πολυ πιο βαρυ απο το nod32.Τωρα η επιλογη ειναι στην κριση του καθενος...

Δημοσ.
Και ακομα ισχυει.Αγαπητε nemesis345 εγω που ασχολουμαι ενεργα με το θεμα τον trojans και γνωριζω αρκετα για αυτα τα suspicious monsters,πρεπει να σου πω πως το nod32 ειναι το μοναδικο(αντε και το Trojan Guarder Gold 7.05 )που καταφερνει να εντοπιζει ακομα και τους πιο καινουργιους,φρεσκους ιους(worms,trojan horses,adware,spyware,phishing..).Δεν αντιλεγω το Kaspersky αποτελει πραγματι μια αξιοπιστη λυση αλλα οχι να μου βγαλεις το nod32 μαπα.Ασε που το Kaspersky ειναι πολυ πιο βαρυ απο το nod32.Τωρα η επιλογη ειναι στην κριση του καθενος...

Αν και βγήκαμε off-topic....!

Προς θεού δεν το βγάζω μάπα! Το ότι έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα τόσο ελαφρύ antivirus το κάνει πραγματικά να έχει μια υψηλή θέση! Απλά σου λέω ότι ενώ ο αδερφός μου αγόρασε το NOD32 μόνο για την πλάκα πριν κανένα μήνα έβαλε το Kaspersky 6 IS και το δοκίμασε! Δεν μπορείς να φανταστείς τι του βρήκε!

Και να σου πω το άλλο κάτι πολύ πιο απλό!

Το Arovax Antispyware το ξέρεις? Είναι ένα πανάλαφρο προγραμματάκι για spyware, το έτρεξε και αυτό και βρήκε καμιά 10αρα spyware!

Γι' αυτό λέω ότι πλέον δεν είναι όπως ήταν πριν κανένα χρόνο ή και 2 αν θέλεις!

Επίσης το Kaspersky 6 IS κατάφεραν να τον κάνουν πολύ πελαφρύτερο σε σχέση με τις εκδόσεις του 5! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, δες το έτσι για πλάκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...