Προς το περιεχόμενο

usb keyboard

nick_aster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera paides.

exw ena laptop kai epeidi den thelw na to katastrepsw apo ta neura mou. anarwtiemai an uparxei kanena keyboard pou na syndeete sto laptop apo usb??

ti gnwrizete? epsaksa sto eshop kai vrika auto

EQUIP 133326 ADAPTER PS/2 TO USB FOR MOUSE AND KEYBOARD

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.751410&PHPSESSID=jt7118dgei3943314u3c24lck0

gnwrizei kapoios pws leitourgei?

Δημοσ.

Γιατί να μην πάρεις κατευθείαν ένα USB πληκτρολόγιο? Θες να μπλέξεις με

καλώδια?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το usb keyb....

Δημοσ.

πολλά logitech και microsoft πληκτρολόγια συνδέονται απευθείας σε USB πλέον και έχουν ειδικό πράσινο ανταπτοράκι για την κανονική τους θύρα.

απ'την άλλη το ότι ξεσπάς πάνω στο πληκτρολόγιο είναι δικό σου θέμα, προσοχή όμως καθώς το κοπανάς κάνει κραδασμό που ενδεχομένως να επιρρεάσει τον σκληρό του laptop σου, ειδικά αν το έχεις στην ίδια επιφάνεια με το keyboard.

Kαλά σπασίματα! Το γνωστό video με τον τύπο που κοπανάει μια CRT οθόνη με το πληκτολόγιο το έχεις δει φαντάζομαι:D

Δημοσ.

Έχω ένα ασύρματο set της Microsoft.

Έχω συνδέσει μόνο το USB καλώδιο, και χωρίς να το έχω συνδεδεμένο στην θύρα για πληκτρολόγιο λειτουργεί άψογα και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Δημοσ.

απ'την άλλη το ότι ξεσπάς πάνω στο πληκτρολόγιο είναι δικό σου θέμα, προσοχή όμως καθώς το κοπανάς κάνει κραδασμό που ενδεχομένως να επιρρεάσει τον σκληρό του laptop σου, ειδικά αν το έχεις στην ίδια επιφάνεια με το keyboard.

Kαλά σπασίματα! Το γνωστό video με τον τύπο που κοπανάει μια CRT οθόνη με το πληκτολόγιο το έχεις δει φαντάζομαι:D

entaksi re filaraki den to spaw, alla gia na katalaveis otan paizeis px to need for speed den to liwneis to pliktro tou gkaziou? eimai periergos me to laptop kai thelw na min pathei tpt apo tetoiou eidous m@l@ki@...

sas euxaristw pali gia tin voithia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...