Προς το περιεχόμενο

Φορμες στην Access και mouse scrolling

akil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα αρχην χαιρετω όλους τους χρηστες του forum,εχω ενα προβληματακι στην access και οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν καθοριστικη.Λοιπον εχω δημιουργησει μια εφαρμογη στην Access και αντιμετωπιζω το εξης : οταν κανω scroll down με mouse μεσα σε φορμα αντι να λειτουργει ως scrolling μου κανει μετάβαση στη επόμενη εγγραφη.κατι το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο.

Δημοσ.

Ειναι πολυ ενοχλητικο, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει καποιο option για να απενεργοποιηθει.

Ειχα βρει καποιο κωδικα που εμπαινε στο event OnLoad της φορμας και το απενεργοποιουσε, αλλα πολλες φορες κολλαγε την access και εκλεινε μονο απο τον task manager.

Δημοσ.

to eixa psaksei to thema kai eixa vrei mia kali lisi. psakse sto internet gia to mousehook.dll logika ekei tha exei kai kapio stixiodeis documentation. paei kairos pou to eixa kanei kai den thimame na sou po leptomeries i pou to eixa vrei.

Δημοσ.

katarxhn eyxaristo gia thn bohtheia kai tous dyo sas.Eixa vrei to mouse wheel.dll alla den mporesa na to efarmoso sto kodika ths vb,mesa sthn access.vasika ayth th stigmh eimai se shmeio na to xanaftiaxo apo thn arxh se java servlet kai syndesh me sql,an den vro thn akrh.eyxaristo pantos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...