@topos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον αδερφια εχω χασει τον κωδικο προσβασης της adsl συνδεσης και του Msn... Με τηλ μου στον οτε(οσο αφορα τον κωδικο της adsl) μου ειπαν πως δεν τον ξερουν(?) και πως το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μου εκδοσουν καινουργιο υστερα απο γραπτη μου δηλωση. Υπαρχει κανενα κανενα προγραμματακι που να τα βρισκει?Η μηπως μπορω να τα βρω εγω απο κανενα αρχειο registry? Τhanks.
emilios_x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αποκλείεται να μην ξέρουν το κωδικό..είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα και με το που πήρα τηλ αμέσως μου το είπαν.Ξανα πάρε τηλ... :mrgreen:
iolaum Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ton kseroun kai bariounte na psaksoun na ston broun.hoho.
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Καλως θα περασω καποια στιγμη απο τον οτε να μου τον πουν... Δεν με πολυκαιει γιατι τον κωδικο προσβασης τον εχει μεσα ως προεπιλογη αλλα δεν τον εμφανιζει (γραφει:"[Για αλλαγη του κωδικου πατηστε εδω]".). Στην τελικη ομως με μπριζωνει το γεγονος πως υπαρχει η συγκεκριμενη πληροφορια (κωδικος στην προκειμενη περιπτωση...) μεσα στο Pc μου και εγω δεν μπορω να την βρω.Δεν ξερω εαν το πιανετε...
Greg7vas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Βαλε ενα Trojan στο pc σου και δες οτι κωδικο θες.
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Βαλε ενα Trojan στο pc σου και δες οτι κωδικο θες. Πως ακριβως το κανω αυτο?
HamerZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Κάποτε υπήρχε αναφορά ή link για ένα πρόγραμμα που σου εμφάνιζε τον κωδικό που εμφανιζόταν με αστεράκια πχ *** στην θέση του κωδικού συνήθως.
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 den yparxei periptosi na mi sou poun ton kodiko tis syndeis sou.. tous les ta stoixia sou kai sou ton dinoun me to tilefono.. oso afora to password tou router sou fysika den ton gnorizoun..
dimokritos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 to programma auto gia na sou emfanizei ton kodiko, to exo. mporo na to anevaso? de nomizo na antitithetai stous kanones tou foroum alla as me diavevaiosei kaneis prota.
dosman45 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 an mporis file mou endiaferomai kai go gia to programa an thes steilto mou sto mail [email protected]
ntg_net Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασε το RockXP3 or4 http://www.snapfiles.com/download/dlrockxp.html
seven77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον αδερφια εχω χασει τον κωδικο προσβασης της adsl συνδεσης και του Msn...Με τηλ μου στον οτε(οσο αφορα τον κωδικο της adsl) μου ειπαν πως δεν τον ξερουν(?) και πως το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μου εκδοσουν καινουργιο υστερα απο γραπτη μου δηλωση. Υπαρχει κανενα κανενα προγραμματακι που να τα βρισκει?Η μηπως μπορω να τα βρω εγω απο κανενα αρχειο registry? Τhanks. fisika kai theloun grapti dilosi me photo taytotitas allios mporo kai ego na paro til kai na zitiso allagi pass sti sindesi sou pou tha to exakrivosoun?
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 fisika kai theloun grapti dilosi me photo taytotitas allios mporo kai ego na paro til kai na zitiso allagi pass sti sindesi sou pou tha to exakrivosoun? Aπο τον αριθμο ταυτοτητας και απο τα λοιπα στοιχεια που ζητανε ουτως η αλλος...
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασε το RockXP3 or4http://www.snapfiles.com/download/dlrockxp.html Πολυ καλο...Ευχαρηστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.