Προς το περιεχόμενο

Hacking my pc...

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αδερφια εχω χασει τον κωδικο προσβασης της adsl συνδεσης και του Msn...

Με τηλ μου στον οτε(οσο αφορα τον κωδικο της adsl) μου ειπαν πως δεν τον ξερουν(?) και πως το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μου εκδοσουν καινουργιο υστερα απο γραπτη μου δηλωση.

Υπαρχει κανενα κανενα προγραμματακι που να τα βρισκει?Η μηπως μπορω να τα βρω εγω απο κανενα αρχειο registry?

Τhanks.

Δημοσ.

Αποκλείεται να μην ξέρουν το κωδικό..είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα και με το που πήρα τηλ αμέσως μου το είπαν.Ξανα πάρε τηλ...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Καλως θα περασω καποια στιγμη απο τον οτε να μου τον πουν...

Δεν με πολυκαιει γιατι τον κωδικο προσβασης τον εχει μεσα ως προεπιλογη αλλα δεν τον εμφανιζει

(γραφει:"[Για αλλαγη του κωδικου πατηστε εδω]".).

Στην τελικη ομως με μπριζωνει το γεγονος πως υπαρχει η συγκεκριμενη πληροφορια (κωδικος στην προκειμενη περιπτωση...) μεσα στο Pc μου και εγω δεν μπορω να την βρω.Δεν ξερω εαν το πιανετε...

Δημοσ.

Κάποτε υπήρχε αναφορά ή link για ένα πρόγραμμα που σου εμφάνιζε τον κωδικό που εμφανιζόταν με αστεράκια πχ *** στην θέση του κωδικού συνήθως.

Δημοσ.
Λοιπον αδερφια εχω χασει τον κωδικο προσβασης της adsl συνδεσης και του Msn...

Με τηλ μου στον οτε(οσο αφορα τον κωδικο της adsl) μου ειπαν πως δεν τον ξερουν(?) και πως το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μου εκδοσουν καινουργιο υστερα απο γραπτη μου δηλωση.

Υπαρχει κανενα κανενα προγραμματακι που να τα βρισκει?Η μηπως μπορω να τα βρω εγω απο κανενα αρχειο registry?

Τhanks.

fisika kai theloun grapti dilosi me photo taytotitas allios mporo kai ego na paro til kai na zitiso allagi pass sti sindesi sou pou tha to exakrivosoun?

Δημοσ.
fisika kai theloun grapti dilosi me photo taytotitas allios mporo kai ego na paro til kai na zitiso allagi pass sti sindesi sou pou tha to exakrivosoun?

Aπο τον αριθμο ταυτοτητας και απο τα λοιπα στοιχεια που ζητανε ουτως η αλλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...