Προς το περιεχόμενο

Ανοιχτό pc όλη την ώρα...

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ταιριαζει πολυ με την κατηγορια, αλλα δεν ηξερα που να βαλω το τοπικ...loipon θελω να ρωτησω, αν εχω τον υπολογιστη ολη την ωρα ανοιχτο ποσο ρευμα καταναλωνει? κοστιζει πολυ? το τροφοδοτικο μου ειναι 400W. ξερω οτι ειχει σχεση με την εργασια που κανει το pc αλλα κατα μεσο ορο? ασ πουμε να κατεβαζει κατι απο το νετ...:-D τι λετε?

Δημοσ.

Δε ξέρω παιδιά αλλά νομίζω υπήρχε θέμα εδώ για πόση κατανάλωση ρεύματος υπάρχει όταν είναι όλη μέρα ανοικτό και με κάτι υπολογισμούς με κιλοβατώρες κτλ τα παιδιά είχαν υπολογίσει γύρω στα 20 ευρουλάκια το μήνα...

Με κάθε επιφύλαξη,αν γνωρίζει κάποιος ή το διαψεύσει παρακαλώ...

Απλά το είχα διαβάσει εδώ μέσα αυτό...

Πάντως στο τελευταίο λογαριασμό όντως δεν είδα μεγάλη διαφορά πολύ λίγα ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Εχουν ανειχθει 3+ threads στο HARDWARE.

Υστερα απο μεγαλη συζητηση ειχαμε καταληξει οτι ενας υπολογιστης καιει σε κατασταση idle περιπου 150 watt ανα ωρα(χωρις οθονη) οποτε γυρω στις 3.6 Κιλοβατωρες το εικοσιτετραωρο...Εαν ψαξεις λιγο θα τα βρεις..

Δημοσ.

Έχω 2 πισια που τρέχουν seti@home συνέχεια, δεν έχω δει αισθητή διαφορά στον λογαριασμό του ρεύματος

Δημοσ.

αυτή την ώρα o Η/Υ μου με λειτουργεία 100% καταναλώνη 94watt χωρίς την οθόνη.Η μέτρηση γίνεται με ηλεκτρονικό όργανο ειδικό γι αυτή την δουλειά (οχι πολύμετρο) Με ελάχιστο φορτίο η κατανάλωση κατεβαίνει μέχρι τα 45watt

P4 2,4 512μ/β ραμ τρεις σκληρούς δίσκους ,2 dvd , κάρτα tv ,ήχου,γραφικών , με 280w τροφοδοτικό

Δημοσ.

αρα δεν καιει και πολυ..αν δεν κανει τπτ ο υπολογιστης και με οθονη κλειστη θα ειναι τζαμι...γιατι τωρα που θα βαλω adsl σκεφτομαι να τον αφηνω ανοιχτο... εννοειται πως θα παρω και ups για να ειμαστε καλυμενοι...!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...