Προς το περιεχόμενο

Ζητώ τα φώτα σας για σύνθεση νέου υπολογιστή

PiJeyHiT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σας παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει γιατι εχω μια βδομαδα που προσπαθω να φτιαξω τον υπολογιστη μου και δεν τα καταφερνω! Θα σας πω τι μηχανημα εχω μηπως βοηθησει.

Motherboard : ASROCK P4P88

Processor : P4 3Ghz Northwood

Vga Card : Ati Radeon x1300 agp 256mb

Sound Card : Sound Blaster Audigy

Hard Disk : Western Digital 40gb 7500rpm

Ram: 2x512

Τροφοδοτικο: 450watt

Το προβλημα μου εχει ως εξης. Τις προαλλες το μηχανημα μου κολλησε με αποτελεσμα να αρχισω να ψαχνομαι.Αρχισα να ψαχνω ενα ενα τα hardware και δεν βρηκα ακρη.Εκανα φορματ αλλα παλι το ιδιο.Εκει που λειτουργει σβηνει η οθονη και κολλαει και οταν κανω restart δεν λειτουργει. Υποθετω οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα την πηγα στο πλαισιο που την πηρα και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει.Δεν εχω προβλημα θερμοκρασιας γιατι εχω φροντισει με ανεμιστηρες!Μπορει κανεις να βοηθησει? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας, καθε βοηθεια ειναι δεκτη. :)

Δημοσ.

Πες μας ακριβώς τη τροφοδοτικό έχεις?

Δοκίμασε από κάποιον γνωστό να δανειστείς κάνα τροφοδοτικό

για να δεις αν θα παρουσιάζει τα ίδια.

(κατά προτίμηση καλό θα είναι να το δοκιμάσεις με καποιο επώνυμο τροφοδοτικό

και όχι με κάποιο noname)

Κανε και κανα bios update sto m/b και πες μας αν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι κολλαει και δεν ξανααναβει. και δεν μπορω να εντοπισω τι κολλαει.Μπορει να ειναι απο την καρτα γραφικων γιατι οταν την βγαζω και την ξαναβαζω καμια φορα δουλευει,αλλα απο το πλαισιο με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ενταξει.Μπορει ο υπολογιστης μου να δουλευει επι 5 ωρες και να μην παθει τπτ. Να το κλεισω και να τον ξαναανοιξω και να κολλησει.Εχω μια βδομαδα που ψαχνομαι.

Το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο το πηρα μεσα στην βδομαδα μηπως ειχε προβλημα απο ρευμα. ειναι Levicom Master.

Δημοσ.
Levicom Master

Εφοσον το τροφοδοτικο σου ειναι κυριλε...

Motherboard : ASROCK P4P88

δυστηχος πονταρω τα χρηματα μου στην μητρικη.

Δημοσ.

Τι εννοεις reset?Για καινουργια?Δυστυχος δεν υπαρχουν mobo mPGA478 καινουργια και η αναβαθμιση σε κατι πιο καινουργιο δεν συμφερει.:(

Δημοσ.

Στην θέση σου θα έλεγχα όσα μπορούσα για να είμαι σίγουρος. Κι εγώ είχα προβλήματα και τελικά μου αντικαταστήσανε μητρική και επεξεργαστή.

Δημοσ.
Και εγω ΜoBo ψηφιζω δεν την κανεις κανα reset για αρχη.

Μαλλον εννοει clear cmos με jumper και βγαλσιμο της μπαταριας..

Δημοσ.

Ολα αυτα εννοειται οτι τα εκανα. το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Αν εκανα overclocking την vga card αλλα μετα το σταματησα μηπως εχει κρατηθει σαν μνημη και κολλαει απο εκει γιατι με αλλη καρτα γραφικων ειμαι κομπλε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...