Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή codec σε DivX (???)

Parasight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής .avi αρχείου το οποίο δεν είναι DivX σε DivX .avi. Παρακαλώ για μία απάντηση γιατί πήρα καινούριο player (Pioneer DV-490V) και παίζει ΜΟΝΟ DivX video files, όλα τα άλλα .avi τα παίζει μεν, αλλά ασπρόμαυρα. Και το χειρότερο, τώρα ανακαλύπτω ότι το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου είναι non-DivX :evil:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αυτές ήταν και οι δικές μου πρώτες σκέψεις, αλλά δε νομίζω να είναι η τηλεόραση αφού με το παλιό μου player έβλεπα μια χαρά όλα τα .avi (DivX και μη). Ενώ το Pioneer γράφει στο manual ότι υποστηρίζει μόνο DivX και δεν εγγυάται ότι θα παίξει .avi οποιουδήποτε άλλου codec. Τώρα με το καλώδιο να το ψάξω το θέμα, αλλά γιατί τα DivX τα παίζει και τώρα μια χαρά;;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε KenZone, το σήμα της εικόνας ήταν! Σήμερα πρόσεξα μια μικρή υποσημείωση που είχε στο manual σχετικά με το πώς γίνεται εναλλαγή σημάτων του player. Δεν υπήρχε στο menu, έπρεπε να πατήσω συγκεκριμένο συνδυασμό πλήκτρων κλπ. Το γύρισα σε PAL Και όλα εντάξει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...