Parasight Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής .avi αρχείου το οποίο δεν είναι DivX σε DivX .avi. Παρακαλώ για μία απάντηση γιατί πήρα καινούριο player (Pioneer DV-490V) και παίζει ΜΟΝΟ DivX video files, όλα τα άλλα .avi τα παίζει μεν, αλλά ασπρόμαυρα. Και το χειρότερο, τώρα ανακαλύπτω ότι το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μου είναι non-DivX :evil: Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zavlakas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δεν εχει καμια σχεση με codec αυτο... Μαλλον διαφορετικο TV System(NTSC αντι για PAL) Εχεις παλια τηλεοραση??
KenZone Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 odws... mallon me ena kalwdio rgb 8a ftia3ei ...
Parasight Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αυτές ήταν και οι δικές μου πρώτες σκέψεις, αλλά δε νομίζω να είναι η τηλεόραση αφού με το παλιό μου player έβλεπα μια χαρά όλα τα .avi (DivX και μη). Ενώ το Pioneer γράφει στο manual ότι υποστηρίζει μόνο DivX και δεν εγγυάται ότι θα παίξει .avi οποιουδήποτε άλλου codec. Τώρα με το καλώδιο να το ψάξω το θέμα, αλλά γιατί τα DivX τα παίζει και τώρα μια χαρά;;
KenZone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ektos kai an exeis pesei se ellatomatiko player tote einai ka8ara 8ema tv. mporei o proigoumenos player na ekane metatropi se pal to sima monos t kai o kainourios oxi ...
Parasight Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο φίλε KenZone, το σήμα της εικόνας ήταν! Σήμερα πρόσεξα μια μικρή υποσημείωση που είχε στο manual σχετικά με το πώς γίνεται εναλλαγή σημάτων του player. Δεν υπήρχε στο menu, έπρεπε να πατήσω συγκεκριμένο συνδυασμό πλήκτρων κλπ. Το γύρισα σε PAL Και όλα εντάξει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.