Προς το περιεχόμενο

rapidshare: εφαρμοζει περιορισμο στο download speed?

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η κωλοαναβαθμιση. αλλά ύστερα έβαλα ταυτόχρονα downloads από άλλα sites, έπιασα το μέγιστο της σύνδεσης μου.

Όταν είχα 1 μόνο download από τον σερβερ

Telia-network: dl18tl.rapidshare.com ή

Telia-network #2: dl18tl2.rapidshare.com ή

Cogent-network: dl18cg.rapidshare.com

τότε έβλεπα στο netlimiter ότι πάνω από 30kb/s ακριβώς δεν πήγαινε.

μέτα μέσω proxy έβαλα ταυτόχρονα να κατεβάζει από τον 1ο σερβερ τον Level(3)-network: dl18l3.rapidshare.com κ μου κατέβαζε με το υπόλοιπο της σύνδεσης μου (περίπου 60kb/s).

Αυτά δεν μου τα έκανε όταν ήταν μόνο 2 σερβερς. κατέβαζε πάντα με φουλ ταχύτητα. επίσης πολλές φορές μου πετάει μυνημα ότι κατεβάζουν πολλοί χρήστες κ μου λέει να δοκιμασω αργότερα ή να γίνω premium. με 2-3 refresh αυτό λύνεται.

έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τέτοιους περιορισμούς ταχύτητας κ από ποιους σερβερς;

edit: να σημειώσω ότι κανένας από τους σερβερ δεν ήταν φουλ. ήταν όλοι περίπου στα ίδια επίπεδα.

Δημοσ.

Λοιπόν, εμπειρικά για κάποιον λόγο κατεβάζω μόνο από lever-3, τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγο καιρό που έγινα και γω Premium. Όταν επέλεγα οποιοδήποτε άλλο network πάνω από 15 (με 768 σύνδεση) δεν πήγαινε...

Πάντως να ρωτήσω κάτι τώρα: Έκανα τις ρυθμίσεις στο FlashGet ώστε να μαρκάρω στον mozilla τα links και να πατάω την επιλογή "flashgot όλα". Από ποιο network θα κατεβάζει άραγε; Γιατί είδα διαφορές ανάμεσα σε parts... Πχ. σε ένα κατέβασε με μέσο όρο 48. Στα περισσότερα είναι σταθερά 65+ βέβαια.

Δημοσ.

Με premium δεν έχω διαπιστώσει διαφορές όση ταχύτητα μου δίνει εκείνη την ώρα ο κωλοΟΤΕ τα εκμεταλέυετε ώρες αιχμής 40-60 και μη αιχμής 80-110 τα πρωινά συνήθως.Αλλά αυτά είναι του ΟΤΕ.

Με free δεν γνωρίζω περιορισμούς.Πάντως με premium δεν νομίζω ότι υφίστανται περιορισμοί.

Δημοσ.

Παιδιά το rapidshare έχει την ταχύτητα που είχε πάντα, ο ΟΤΕ δημιουργεί το πρόβλημα. Να έχετε υπ'όψιν πως τώρα τελευταία κάνουν την πάπια όταν τους τηλεφωνείς και αναφέρεις το πρόβλημα. Αλλά με λίγο ...ευγενικό βρίξιμο σε διευκολύνουν και την επόμενη μέρα ...όλα καλά! :)

Δημοσ.

ma pote den eixa provlima me ton ote(eimai apo tous tixerous pou einai se kalo dslam) k oi diafores pou sas eipa eginan mesa se deuterolepta apo otan evala to 2o link. otan teleiose to 2o link , to allo akoma katevaze me 28,4kb/s stathera gia oli tin diarkeia tou download.

na toniso oti eimai me free account k episis dokimasa oxi mono na katevaso tautoxrona 2 links rapidshare(me ta anothen apotelesmata) alla ton server me tin meiomeni taxitita k alles piges opws links apo diafora sites. epiana tin theoritiki tis 768 (768 sindesi forthnet, 1024 ote).

Δημοσ.

Εμένε το rapidshare μου δίνει σταθερά μεγάλη ταχύτητα. Αλλά αν ανοίξω καμιά βαρυά σελίδα λογικό είναι να μειωθεί η ταχύτητα μέχρι να φορτώσει το site. Αλλά όταν τελειώσει ξανά το κατέβασμα συνεχίζει στα ίδια μπορώ να σου πω ότι φτάνει και το 80άρι.

Παρ'όλα αυτά οι ταχύτητες έχουν να κάνουν με τον ΟΤΕ όσο καλή κι αν είναι η περιοχή σου. Κι εγώ πριν την αναβάθμιση έπιανα πολύ καλές ταχύτητες και χωρίς αυτές να μειώνονται στο σερφάρισμα γενικώς. Απ'την αναβάθμιση και μετά οι ταχύτητες πάνε πάνω-κάτω. Τηλεφώνησα στον ΟΤΕ και τους είπα τι συμβαίνει. Βέβαια μου απάντησαν ότι 'δεν υπάρχει πρόβλημα και έχετε καθαρή γραμμή' κτλ.. Συν του ότι μου είπαν να τηλεφωνήσω στην Οτενέτ. Τότε κι εγώ πήρα φόρα και τους είπα ότι δεν τηλεφωνώ πουθενά αλλού γιατί κι από κει θα μου πουν να τηλεφωνήσω στις βλάβες και άλλα πολλά! Ήμουν πολύ τσαντισμένη και τελικά ξανα-μανα-παρέπεμψαν το πρόβλημα στα συνεργεία του ΟΤΕ οι οποίοι μετά από 2 μέρες μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως όντως υπήρχε κάποιο προβληματάκι και το διόρθωσαν.

Δεν χάνεις τίποτε να πάρεις στο 121. Βλέπεις τώρα στον ΟΤΕ σου λέει αφού κάναμε την αναβάθμιση κανείς δεν θα παραπονεθεί αν πιάνει το 60άρι ως ανώτερο όριο ταχύτητας με 768! :evil:

Δημοσ.

ma den einai oti oli i sindesi mou paei me mikri taxitita. mono apo merikous server tou rapidshare.com vrisko tetoious periorismous. ama eixa provlima apo ote tote den tha katevaze mono apo ton 1 server tou rapidshare me 28,4 k apo tous ipoloipous (k to ipoloipo web) me tin ipoloipi taxitita mexri ta ~90kb/s.

Δημοσ.

καλημέρα καταρχήν... εγώ είμαι από τους τυχερούς του Οτε,αν και δεν παίζει ρόλο αυτό...

απο ραπιντσσερ και κομ και ντε,κατεβάζω στα κόκκινα από όλους τους σερβερς...κανένα πρόβλημα.. (νο πρεμιουμ ακάουντ....)

Δημοσ.

Εγώ με premium και 4mbit σύνδεση βάζω 1 part, κατεβαίνει με 30kb/s και πριν αρχίσω να βρίζω τη HOL...έβαλα και τα άλλα 10 parts ταυτόχρονα και κατέβαιναν και αυτά με 30άρια το καθένα, οπότε ναι πρέπει να παίζει κάποιο limit πλέον δυστυχώς, εκτός σπανίων περιπτώσεων :/

Δημοσ.

dokimasa k simera tous servers pou mou ekanan provlima k den mou ekane speed limit. mallon ginetai mono otan mas bgazei to minima oti "too many users downloading bla bla bla"... tha to koitakso tin epomeni fora pou tha mou bgalei tetoio minima apo rapidshare.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...