Προς το περιεχόμενο

Drivers for Vista???

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που θα βγουν τα Vista θα πρέπει να βρούμε κ του αντίστοιχους Drivers??? Η θα κάνουν αυτοί που είναι και για τα XP???

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Από δική μου εμπειρία με την RC1:

-Οι περισσότερες κάρτες γραφικών δουλεύουν επιτόπου. Για επιπλέον επιλογές εγκαθιστάς τους ειδικούς για vista drivers των ati και nvidia.

-Μερικοί drivers για ΧΡ δουλεύουν και σε vista. Εμένα πχ για το crypto f200 και την sb live 5,1 μου δουλεύουν οι drivers για τα ΧΡ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που κοίταξα για Driver στην Ati δεν έχει για όλα τα μοντέλα της πχ για την δικιά μου κάρτα γραφικών δεν είχε!!!!

Κ στην MSI που μπήκα για την motherboard δεν είχε τίποτα!!!

Κ θέλω να βάλω τα Vista!!!πρέπει να περιμένω έτσι ???

Δημοσ.

Νομίζω πως μπορείς να κατεβάσεις τους drivers σου από το Windows update,χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο εσύ.Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα από τα νέα features.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ που κοίταξα για Driver στην Ati δεν έχει για όλα τα μοντέλα της πχ για την δικιά μου κάρτα γραφικών δεν είχε!!!!

Κ στην MSI που μπήκα για την motherboard δεν είχε τίποτα!!!

Κ θέλω να βάλω τα Vista!!!πρέπει να περιμένω έτσι ???

Για την motherboard δεν πιστεύω να χρειαστείς drivers. Ποιά ATI έχεις και δεν έχει drivers?

Δημοσ.
Tolis!!!! Ati Radeon 9250

Βασικά δεν χρειάζεσαι drivers. Εμένα με την ΑΤΙ Χ550 και την nvidia 7600GS που πήρα τώρα τα λειτουργώ χωρίς drivers. Απλά χάνεις τα extras του catalyst control center (ρυθμίσεις απόδοσης, tv-out κτλ.). Τα παιχνίδια παίζουν πάντως κανονικά :mrgreen: . Για την μητρική επειδή έχω USB adsl modem δεν το έχω ψάξει, αλλά μπορεί και να δουλεύει το lan.

edit: όταν είχα βάλει τους drivers της ati είχε χαθεί το aero. Την nvidia την λειτουργώ χωρίς drivers.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουν συγκεκριμένους drivers που τις περισσότερες φορές δεν είναι συμβατοί με τους παλιότερους των windows xp /xp64 και για αυτό ακόμη υπάρχει πολύ ψάξιμο. Η δέσμευση πάντως των κατασκευαστών είναι πως μέχρι το τέλος του 2006 θα υπάρχουν όλοι οι driver για τα vista (όσο αυτό είναι δυνατόν).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...