tolis86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ma afoy leei kai kana paixnidaki tha to paizei...ti ligotero na balw?
neox Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πλαίσιο, και ας είναι 5% ακριβότερο από το Eshop. Στα Aftersales το eshop δεν είναι κακό, απλά το Πλαίσιο είναι το καλύτερο! Για 3χρόνια, ό,τι και αν συμβεί το πας και σε 1-3 24h το πέρνεις. Επίσης έχουν καλή τηλεφωνική υποστήριξη στο 800-11-12345 ...και δε χρειάζεται να έχεις PC Πλαίσιο για να την αξιοποιήσεις! nickolas se pio akrivos katastima tou plaisiou ipame oti douleueis....??
bisnessman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Mia apli erotisi... ta ixeia ti na ta kanei re paidia xoris karta hxou??
alfista Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Mia apli erotisi... ta ixeia ti na ta kanei re paidia xoris karta hxou?? Έχει onboard η μητρική λογικά. Πάντως επειδή ψάχνει φίλος desktop για εφαρμογές office, του πρότεινα μεταχειρισμένο αλλά αν πάει για καινούργιο τον βλέπω για το πακετάκι του multirama με 17άρα tft και τιμή γύρω στο 600άρι. Νομίζω έχει απλό dual core επεξεργαστή, 80άρη σκληρό και 512 ram. Αντικειμενικά λίγος για την εποχή του αλλά υπεραρκετός για απλές εφαρμογές office.
nickolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 nickolas se pio akrivos katastima tou plaisiou ipame oti douleueis....?? Όταν στον ένα χρόνο καίγεται ο σκληρός σου (60GB) και επειδή, για καλή σου τύχη, δεν τον έχουν διαθέσιμο, σου δίνουν την έκδοση των 80GB (ίδιο μοντέλο) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (για την ακρίβεια δημιουργία υπολοίπου για να αγοράσεις ό,τι θες) μιας και ο 80GB τότε έκανε λιγότερα από ότι ο 60GB πριν ένα χρόνο... είναι δυνατόν να μην υποκλίνεσαι στο customer support τους και να μην είσαι διατεθημένος να δώσεις 5% παραπάνω για τα προιόντα τους? Για να τα λέμε όλα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της 3ετούς εγγύησης, σε μια απόπειρα overclocking κάηκε η μητρική μου. Αντικαταστάθηκε με μοντέλο της ίδιας εταιρείας χαμηλότερης τιμής (σε σχέση με όσα είχα δώσει για μητρική 2,5 χρόνια πριν). Αρνήθηκαν την επιστροφή υπλοίπου μιας και "η νέα μητρική είχε ανώτερες ιδιότητες της παλιάς". Σαφώς και είχε (είχε και 2 πολύτιμες θύρες SATA που με έκαναν να το βουλώσω...) αλλά έδειχνε πιο "φτωχή" ποιοτικά. Το πρώτο έγινε στο κατάστημα του N.Ψυχικού, και το 2ο στο κατάστημα της Aγ. Παρασκευής. ΥΓ. Κατά την αγορά του συστήματος (Ν. Ψυχικό) έπεσα και σε έναν άριστο πωλητή, γνώστη, που μου πρότεινε πάντα το καλύτερο για το budget χωρίς καμία κουβέντα από μέρους μου. Θέμα τύχης καθαρά αυτό, δυστυχώς, αλλά ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Τέλος, για όποιον γνωρίζει και μπορεί να το εκτιμήσει, όλα τα καταστήματα Πλαίσιο είναι ιδιόκτητα και όχι franchise. O νοών νοείτο.
dandri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι αν μπορω με μέγιστο 600 ευρώ να πάρω ενα PC(χωρίς οθόνη) για γενική χρήση.Μου ζητησε ο γαμπρός μου να του στήσω τον υπολογιστή και με βλέπω να καταλήγω σε ενα απο τα eshop/plaisio.Εσεις στη θεση μου τι θα επιλεγατε για τα διαφορα μερη του Η/Υ?Αα,και κατι πολυ βασικό,να επιμεινω σε windows xp ή τα νέα Vista ως λειτουργικό? Σου προτεινω το δικο μου Δες εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.