patrickdrd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους! Στα καλά καθούμενα ο ήχος που βγαίνει από τα ηχεία... θάμπωσε! Έχει πολλά μπάσα, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα equalizer, ούτε μέσα από το Winamp, oύτε μέσα από Sound Effect Manager! Η κάρτα πρέπει να είναι Realtek AC97 και τα ηχεία όχι τίποτα σπουδαίο, κάτι φτηνιάρικα, αλλά δεν μου είχαν δημιουργήσει πρόβλημα πολλά χρόνια τώρα, τι έπαθε ξαφνικά; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 (Αν δεν το έλυσες ήδη) δε δοκιμάζεις μια επανεγκατάσταση των drivers της on-board; Σε φίλο με ίδια κάρτα, στα καλά καθούμενα τα mp3 ακούγονταν σαν να παίζαν από δίσκο σε πιο λίγες στροφές από ό,τι θα έπρεπε. Το πρόβλημα λύθηκε με επανεγκατάσταση των drivers...
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, το είχα σκεφτεί κι εγώ, απλά δεν μπορώ τα restart, δεν είναι on-board, έχει κάρτα ήχου κανονικά
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Νόμιζα ότι το Realtek AC97 χρησιμοποιούνταν μόνο για On-board υλοποιήσεις αλλά μάλλον κάνω λάθος
tarrasque Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 δοκίμασε και τα ηχεία με μια άλλη πηγή και δες αν φταίνε αυτά ή το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.