Προς το περιεχόμενο

Νόμιμο product key στα XP

ppetr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή ένα product key από Win XP Pro GR.

Μπορώ να νομιμοποιήσω τα δικά μου Win Pro EN και πώς θα το περάσω στο σύστημα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να αλάξεις το serial number εαν έχεις ήδη εγκατεστημένα τα Windows XP(δεν είμαι και σίγουρος όμως).

Θα μπορούσες να κάνεις επανεγκατάσταση των Windows και όταν σου ζητηθεί να γράψεις το serial number που έχεις.

Δημοσ.

Mπορεις να βαλεις ενα CD-Key απο αγγλικα ΧΡ σε ελληνικα και το αντιστροφο χωρις καποιο προβλημα.

Το προβλημα στην περιπτωση σου ειναι οτι αν εχεις πειρατικα ΧΡ το πιο πιθανο ειναι να εχεις μια Volume License εκδοση (VLK) και το αυθεντικο CD-Key σου ειναι για Retail η OEM εκδοση των Windows.Κοινως δε μπορεις να κανεις απλα την αλλαγη αυτη.

Αν εχεις CD με αγγλικα ΧΡ σε Retail η OEM εκδοση μπορεις, μεσα απο τα Windows που εχεις τωρα, να κανεις κανεις την εγκατασταση και να επιλεξεις Upgrade. Με αυτο τον τροπο θα μπορεις να δηλωσεις το αυθεντικο κλειδι σου και δε θα σου χαλασουν οι ρυθμισεις των Windows που εχεις τωρα.

Αν δε μπορεις να βρεις, καλυτερα ειναι να περασεις τα ελληνικα απο την αρχη, επειδη Upgrade απο αγγλικα σε ελληνικα δε μπορει να γινει.

Δημοσ.

Δεν επαιξε επειδη εχεις VLK κλειδι και εκδοση των ΧΡ. Δυστυχως αυτες τις 2 λυσεις εχεις μονο, που σου προτεινα πιο πανω για να σου παιξει σωστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...