Προς το περιεχόμενο

Psp ή Ds;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη γραφω απο κινητο δε μπορω να πω πολλα πραματα. Με ενδιαφερουν αποκλειστικα τα παιχνιδια. Πχ θελω να αγορα μια καρτα 2GB και να βαλω μεσα 10 παιχνιδια. Με το psp κατι τετοιο ειναι δυσκολο, αφου το καθε παιχνιδι εχει μεγαλο μεγεθος. Επισης δεν εχει καλη μπαταρια. Απο την αλλη το Ds δεν εχει τοσο καλη οθονη. ( και εχει μαπα γραφικα; ) γενικα επειδη ειμαι σε σχολη αστυφυλακων πια και δεν μπορω

να πηγαινω οποτε θελω σπιτι θελω να εχω μια συσκευη που να την γεμισω μια φορα με παιχνιδια και να μη χρειαστει ο υπολογιστης αλλη φορα. Το Ds υπαρχει σε μαυρο χρωμα; Η οθονη αφης χαλαει ευκολα; Τα roms στο Ds τα κατεβαζεις απο το internet και μετα απλα τα περνας στην καρτα μνημης;

Δημοσ.
Επειδη γραφω απο κινητο δε μπορω να πω πολλα πραματα. Με ενδιαφερουν αποκλειστικα τα παιχνιδια. Πχ θελω να αγορα μια καρτα 2GB και να βαλω μεσα 10 παιχνιδια. Με το psp κατι τετοιο ειναι δυσκολο, αφου το καθε παιχνιδι εχει μεγαλο μεγεθος. Επισης δεν εχει καλη μπαταρια. Απο την αλλη το Ds δεν εχει τοσο καλη οθονη. ( και εχει μαπα γραφικα; ) γενικα επειδη ειμαι σε σχολη αστυφυλακων πια και δεν μπορω

να πηγαινω οποτε θελω σπιτι θελω να εχω μια συσκευη που να την γεμισω μια φορα με παιχνιδια και να μη χρειαστει ο υπολογιστης αλλη φορα. Το Ds υπαρχει σε μαυρο χρωμα; Η οθονη αφης χαλαει ευκολα; Τα roms στο Ds τα κατεβαζεις απο το internet και μετα απλα τα περνας στην καρτα μνημης;

Για δες και τον οδηγό του Panther

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150725

Δημοσ.

Το hardware του ds είναι υποδιαίστερο του psp σίγουρα αλλά μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα όπως να παίξει ταινίες και mp3 (όχι φυσικά με την ποιότητα που τα παίζει το psp).

Τώρα από πλευράς παιχνιδιών το ds έχει παιχνίδια με πολλή καλύτερο gameplay, και σχετικά ωραία γραφικά. Αυτά τα παιχνίδια μάλιστα είναι που έχουν χαρίσει τις τόσες πολλές πωλήσεις στο ds. Το ds προσφέρει άλλες εμπειρίες και σε αυτό βοηθάει το εκπληκτικό gameplay των παιχνιδιών του και η touch screen.

Άμα θες τώρα τα παιχνίδια σου να έχουν τέλεια γραφικά και ωραίο ήχο τότε το psp είναι αυτό που θες.

Για να παίξεις τώρα roms στο ds χρειάζεσαι μια flashcard+passcard. Με 130 ευρώ τα παίρνεις όλα αυτά συν συμπεριλαμβανομένης και μιας 1gb κάρτας και απλός βάζεις την flashcard και την passcard στο ds και παίζεις.

Για το psp θες να κάνεις downgrade το firmware σου (μια διαδικασία που αν δεν προσέξεις καταλήγει σε καμένο psp αλλά η sony στο αλλάζει αμέσως νομίζω) και από ότι έχω ακούσει χρειάζεσαι και έναν devhook.

Η touch screen δεν χαλάει τόσο εύκολα, το ds lite υπάρχει σε μαύρο χρώμα, τα αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών σου μπορείς να τα βρεις στο internet και τέλος τα παιχνίδια του ds είναι το πολλή 128 mb ενώ του psp και συμπιεσμένα γύρο στα 500 mb (γιατί ασυμπίεστα έχω δει περιπτώσεις να φτάνουν και 1,5 gb)

Νομίζω ότι σε κάλυψα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...