ghostdoc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 υπερανω κριτικης δε σημαινει ο,τι τελειοτερο εχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα. Για φορητο συστημα η συγκεκριμενη καρτα , με 256 αυτονομη μνημη και σε συνδυασμο με το συγκεκριμενο ταχυτατο επεξεργαστη, απλα παιζει κυριολεκτικα τα παντα χωρις κολληματα
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Το παρακάτω review αφορά μηχάνημα με γρηγορότερο επεξεργαστή (7400) και παρόμοια (νομίζω λίγο χειρότερη) κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Χ1600 256ΜΒ). Δες τα αποτελέσματα: http://www.pcper.com/article.php?aid=276&type=expert&pid=8 (3Dmark05 score:6624). Άρα θα έχεις έναν ολοκαίνουριο μηχάνημα με ταχύτατο επεξεργαστή αλλά δεν θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σε full detail και καλή απόδοση. Οι επεξεργαστές παίζουν πλέον μικρό ρόλο στα παιχνίδια. Ένας πιο αργός επεξεργαστής με μια 7800gt πχ θα αποδίδει πολύ πολύ καλύτερα. Μάλλον, λοιπόν, δεν "θα παίζει κυριολεκτικά τα πάντα χωρίς κολλήματα". Εκτός και αν εννοείς ότι θα παίζει τα πάντα αλλά με συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.
ghostdoc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 πραγματι ετσι είναι, πιθανον να υπαρξουν σχετικοι (μικροι) συμβιβασμοι στην ποιοτητα της εικονας σε μερικα παιχνιδια. Οι πινακες με τα τεστ αποτελουν καλο μετρο συγκρισης αλλα οπως και με τις στατιστικες, δεν πρεπει να λαμβανονται παντα τοις μετρητοις και κυριολεκτικα. Εξαλλου ειναι απολυτως βεβαιο οτι ακομη και αν αγορασεις την κυριολεκτικα τελειοτερη καρτα σημερα σε ελαχιστους μηνες θαχει βγει η ακομη τελειοτερη καθως και τιτλοι παιχνιδιων που θα απαιτουν ακομη καλυτερη κ.ο.κ. Αρα που καταληγουμε; μηπως στο οτι δεν εχει νοημα ενας αγωνας δρομου που απαιτει τη συνεχη ανανεωση ενος εξοπλισμου με δυσβασταχτο κοστος ? Πιστευω πως ναι.
steffato Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα και είναι πραγματικά πολύ καλό (αν και οπαδός των Toshiba γενικότερα). Πάντως στα παιχνίδια, δεν κάνεις απλά συμβιβασμούς. Σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως χρειάζεται αρκετό ψάξιμο στα gfx settings για να πετύχεις playable frame rates. Δεν εννοω 25-35fps. Μιλάω για >45, οπότε το θέμα gaming το ξεχνάς και με αυτό το laptop. (Όπως και με τα περισσότερα που κυκλοφορούν..) Δε νομίζω όμως ότι μειώνει την αξία αυτού του μηχανήματος, αφού συγκρητικά είναι κορυφαίο.
Jasonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα και είναι πραγματικά πολύ καλό (αν και οπαδός των Toshiba γενικότερα). Πάντως στα παιχνίδια, δεν κάνεις απλά συμβιβασμούς. Σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως χρειάζεται αρκετό ψάξιμο στα gfx settings για να πετύχεις playable frame rates. Δεν εννοω 25-35fps. Μιλάω για >45, οπότε το θέμα gaming το ξεχνάς και με αυτό το laptop. (Όπως και με τα περισσότερα που κυκλοφορούν..) Δε νομίζω όμως ότι μειώνει την αξία αυτού του μηχανήματος, αφού συγκρητικά είναι κορυφαίο. Mou fenete pragmatika periergo pws ena toso dynato mhxanhma exei tetoia provlhmata. To exw valei kai gw sto mati na sas pw thn alh8eia. Na se rwthsw.Ti paixnidia paizeis kai antimetwpizeis tetoia provlhmata?? twra exw enan sta8ero yplogisth p4 sta 2,8 me mia Nvidia N6600.Paixnidia opws to wow (pou kyriws paizw) ta paizw me full analyseis kai grafics xwris na exw polla provlhmata.Vevaia paixnidia opws to oblivion gia na mporw na ta paiksw xreiazete na 8esw ta grafics arketa xamhla alla oxi teleiws low. Ti apaithseis exeis san gamer,kai me auta ta stoixeia pou dinw parapanw aksizei na to parw? peite mou kai oi alloi tis gnwmes sas(alla kai enalaktikes epiloges,gia forhto panta,17")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.