R_Barrichello Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=904937 Τι λετε? Η συνθεση ειναι πολυ δυνατη! Αλλα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για ενα HP? Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτους...Η Toshiba γιατι δε βγαζει κατι αντιστοιχο?
giannisk1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Όντως δυνατό μηχάνημα.Προσωπικά αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά θα κοιτούσα τι άλλες επιλογές υπάρχουν,εκτός απο HP.Αλλά εντάξει,έχει καλά χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο.
R_Barrichello Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ξερω κι εγω...Εχω διαβασει αρκετους εδω μεσα να μας αποτρεπουν απο τους HP και να μας στρεφουν κυριως σε Toshiba...
R_Barrichello Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Νεα Ερωτηση: Αν τυχον παρω το συγκεκριμενο Laptop, υπαρχει περιπτωση να μπορω να αλλαξω καποια στιγμη την καρτα γραφικων?
Angeldust Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ξέχνα το. Η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει σε καμμιά περίπτωση και σε κανένα laptop.
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ξέχνα το. Η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει σε καμμιά περίπτωση και σε κανένα laptop. Νομίζεις φίλε μου!...
kirileman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ναι και σε όλα τα λαπτοπς με ΜΧΜ (1,2 και 3 και HE) κάρτες γραφικών. Οι 7900gs που έχω είναι mxm3. Έχει σημασία κ ο τύπος στην περίπτωση που θες αλλάξεις κάρτα, αν δεν κάνω λάθος. Αυτό που δεν ξέρω ακόμα, μια και το φερε η κουβέντα, είναι αν θα μπορώ να βάλω dx10 κάρτα. Ίδωμεν...
R_Barrichello Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εγω εννοω να βαλω μια 7900 στη θεση της 7600. Δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικο...Τωρα για DX10...Δεν το νομιζω...
kirileman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον στο συγκεκριμένο λάπτοπ δε γίνεται να αλλάξεις κάρτα γιατί δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται κάτι για ΜΧΜ. Γενικά για τις 2 αυτές κάρτες, νομίζω ότι η 7600 είναι mxm2 ενώ η 7900 mxm3, οπότε ούτε αυτό παίζει σε κανένα λάπτοπ. Συμβατότητα υπάρχει μόνο προς τα πίσω. Όσο για τις dx10 κάρτες, δυστυχώς δεν είναι σίγουρο ούτε το αν θα βγουν εκδόσεις για φορητούς. Μακάρι να βγουν αλλά και πάλι στη δική μου, τουλάχιστον, περίπτωση θα πρέπει να είναι mxm3, να τις τεστάρει η alienware για το λάπτοπ μου και να τις βγάλει στην αγορά και φυσικά να τις παραγγείλω από το πλαίσιο. Τρεχαγυρευόπουλους δηλαδή...
ghostdoc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα και απο μένα Τυγχάνει να έχω μόλις παραγγείλει το dv9093 Οπως εχετε διαπιστωσει πρόκειται για ένα πανισχυρο συστημα , με τον ολοφρεσκο core2duo, ατελείωτη μνήμη και μια καρτα γραφικών όχι απλα αξιοπρεπη αλλα κατα τη γνωμη μου υπερανω κριτικής. Ποιος ο λόγος λοιπον να καταποιαστεί κανεις με αντικατασταση της ; Τι ακριβως θα επιτυχει? Οι διαφορες θα ειναι απο απειροελαχιστες ως ανυπαρκτες. Πιστευω οτι είναι εντελώς άσκοπο και οτι το 99% των παιχνιδιών θα παιζονται απροβληματιστα. Το προηγουμενο μηχανημα μου ηταν compaq presario 2500 series και δεν εχει βγαλει το παραμικρο μεχρι σημερα, με σκληροτατη χρηση εννοείται. Το μοναδικο που εμφανιστηκε ήταν μια βλαβη του DVD-RW , εντος εγγυησης και απευθυνθηκα στην infoquest η οποια και το αντικατεστησε αμέσως με καινουριο. Οι τεχνικοι μου φερθηκαν με ιδιαίτερη ευγενεια και δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Το τονιζω αυτο ως απαντηση στις αρνητικες φωνες που απο οτι διάβασα ακουγονται για τη φημη της Hp.
ghostdoc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 η φτηνοτερη πηγη σε ολο το ελληνικο διαδικτυο ειναι εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4409 1619ευρω, για τα οσα προσφερει πιστευω δεν πιανεται απο κανενα.
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 "Υπεράνω κριτικής" η 7600; Υπερβολή. Σε ότι αφορά τα παιχνίδια, είναι λίγη, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.