Dr.House Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 πεστε το ψεματα.. οσο ζεις μαθαινεις.. τοσο καιρο εψαχνα total war φορουμ και τελικα το βρηκα... υπαρχει και Mod με Middle - Earth... Τρελο καψιμο..
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παίδες, με το Empire δεν ασχολήθηκα και ούτε σκοπεύω, δεν μου άρεσε καθόλου η περίοδος που ασχολείται, επειδή όμως νοιώθω μία επιθυμία για Total War, λέω να γυρίσω στο medieval 2. Και ρωτώ λοιπόν, ποιό είναι το πιο ποιοτικό mod ή total conversion που ξέρετε; Θα ήθελα κάποιο που κάνει την πιο καλή δουλειά σε όλους τους τομείς, ποιότητα menu, λίγα bugs, καλά textures. Λοιπόν;
Redvampire Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πήγαινε στο twcenter.net. Εκεί θα βρεις mods να φαν κι οι κότες. Προσωπικά θεωρώ τα Chivalry II: The Sicilian Vespers, Call of Warhammer, Third Age: Total War & Stainless Steel τα καλύτερα. Πολύ προσεγμένες δουλειές. Αλλά χρειάζεσαι και το expansion.
ee3509 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι καταπληκτικό το game, (θέλω να το μάθω καλά και μετά να ασχοληθώ με το Shogun 2) ήθελα να να κάνω μερικές ερωτήσεις στους πιο έμπειρους 1. Πως μπορείς να εντοπίσεις Faction Leader / Heir για τις Princesses (χωρίς να κάνεις τυχαία δεξί click στις πόλεις) 2. Πως αντιμετωπίζεις τα militia των Ιταλών νωρίς στο παιχνίδι (υψηλό armor) 3. Υπάρχει κανένα ψαγμένο diplomacy faq που να αναλύει τι ακριβώς αξιολογεί το παιχνίδι για να καθορίσει τις σχέσεις ? 4. Υπάρχει κάποιο συνολικό guide για τις μάχες ? 5. Υπάρχει simulation για το πως αποδίδει μια μονάδα απέναντι σε μια άλλη ? (για να κάνεις βέλτιστο counter) 6. Υπάρχει guide για economy και για την σχέση κόστους/απόδοσης τον κτηρίων ? 7. Υπάρχει χάρτης για το που βρίσκονται τα πιο πολύτιμα resources ? 8. Υπάρχει guide για το με ποιον αλγόριθμο υπολογίζονται οι τιμές των προϊόντων και οι πόλεις μεταξύ των οποίων γίνονται συναλλαγές ? Εχω ψάξει στα popular fora αλλά πέρα απο γενικόλογες παρατηρήσεις δεν έχω βρει περιεκτικές αναλύσεις Thanks !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.