Erunildo Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 To κατεβασα και εγω,οταν βρω λιγο χρονο θα το δοκιμασω. ΠΑντωςγενικα σχολια που ακουσα ειναι οτι διορθωνει/βελτιωνει αρκετα πραγματα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 To dokimasa ego kai mexri stigmis oute ena bug kai safos kalutero AI...ligo me ta fraga to kanan duskolo...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έχει κανείς τη λίστα με τα traits και τα triggers; Ξέρω ότι υπάρχει σε ένα txt αρχείο, αλλά έλεγα μήπως τα έχει βρει κανείς συγκεντρωμένα σε απλή γλώσσα: δηλαδή, (π.χ.) "winning first" δίνει αυτό το γνώρισμα, μπορεί να προκληθεί υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Ευχαριστώ
pusher Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1. Όταν προσφέρουμε ή μας προσφέρουν "trade rights" αυξάνονται αυτόματα και τα έσοδα ή πρέπει να προβούμε σε κάποια άλλη κίνηση; 2. Μπορούμε να ζητήσουμε από τους συμμάχους ("allies") στρατιωτική ενίσχυση στις μάχες και αν ναι πως; 3. Αποδοτικές στρατηγικές οικονομικής ανάπτυξης υπάρχουν; Έχοντας το Βυζάντιο και δεχόμενος επίθεση από κάθε μεριά του χάρτη το βλέπω δύσκολο να καλύψω τις ανάγκες της αυτοκρατορίας σε στρατό και ταυτόχρονα σε πολιτισμική ανάπτυξη και έργα. Περιμένω τις συμβουλές των εμπειρότερων και ευχαριστώ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Με σιγουριά μπορώ να σου απαντήσω μόνο στο πρώτο: ναι, όταν αποκτώνται trade rights αυξάνονται τα έσοδα. Σε κάποιες περιπτώσεις, το σύστημα αναδιανέμει και τα trade routes σε πιο επικερδή, ανάλογα με τους νέους εμπορικούς εταίρους. Το δεύτερο θα ήταν θαυμάσιο αν μπορούσε να γίνει, όμως προσωπικά δεν το έχω πετύχει ποτέ. Από όσο παρακολουθούσα τις συζητήσεις στα fora του παιχνιδιού, το ζήτημα ήταν να πετύχουν με κάποιο patch να φέρεται πιο "λογικά" η AI, και σε κάποιο βαθμό το έχουν πετύχει, αλλά κάτι τόσο "προχωρημένο" δεν έχω ακούσει. Για το τρίτο, μπορώ μόνο να πω αυτό που κάνω εγώ: περιορισμός των κάστρων και ανάπτυξη των πόλεων. Με τους Βενετούς αυτό είναι αρκετά αποδοτικό, γιατί τα units που δημιουργούνται στις πόλεις είναι πολύ καλά. Με τους Βυζαντινούς δεν είμαι σίγουρος. Αρχικά, θα πρότεινα να διατηρήσεις ένα στρατιωτικό κέντρο το οποίο θα αναπτύσσεις για καλύτερα units και τα υπόλοιπα εμπόριο. Το ζήτημα με το Βυζάντιο είναι πως υποτίθεται πως για να παιχτεί καλά πρέπει να βασιστείς στην ιστορικά ακριβείς στρατηγικές: δηλαδή, μισθοφόροι, τρελό εμπόριο και πολύ διπλωματία. Εδώ είναι και το πρόβλημα: η διπλωματία δε λειτουργεί πειστικά. Πάντως, η Κωνσταντινούπολη μπορεί να αναπτυχθεί εξαιρετικά με το εμπόριο.
mandipl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1. Όταν προσφέρουμε ή μας προσφέρουν "trade rights" αυξάνονται αυτόματα και τα έσοδα ή πρέπει να προβούμε σε κάποια άλλη κίνηση; 2. Μπορούμε να ζητήσουμε από τους συμμάχους ("allies") στρατιωτική ενίσχυση στις μάχες και αν ναι πως; 3. Αποδοτικές στρατηγικές οικονομικής ανάπτυξης υπάρχουν; Έχοντας το Βυζάντιο και δεχόμενος επίθεση από κάθε μεριά του χάρτη το βλέπω δύσκολο να καλύψω τις ανάγκες της αυτοκρατορίας σε στρατό και ταυτόχρονα σε πολιτισμική ανάπτυξη και έργα. Περιμένω τις συμβουλές των εμπειρότερων και ευχαριστώ... 1 εννοειτε πως ναι . αν δεις τις πληροφοριες σε καθε πολη για τα εσοδα απο εμποριο θα καταλαβεις . 2 μου τυχαινει να μου ζητανε βοηθεια αλλα οποτε ζητησα πηρα ακυρο 3 Δεν ειναι αδυνατο να εχεις ολοκληρο τον χαρτη ευχαριστημενο απλα πρεπει να κανεις σε καθε turn πολυ διεξοδικο ελεγχο για να μην υπαρχει προβλημα και φυσικα να κανονισεις να εχεις μπολικο χρημα
pusher Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 1 εννοειτε πως ναι . αν δεις τις πληροφοριες σε καθε πολη για τα εσοδα απο εμποριο θα καταλαβεις . 2 μου τυχαινει να μου ζητανε βοηθεια αλλα οποτε ζητησα πηρα ακυρο 3 Δεν ειναι αδυνατο να εχεις ολοκληρο τον χαρτη ευχαριστημενο απλα πρεπει να κανεις σε καθε turn πολυ διεξοδικο ελεγχο για να μην υπαρχει προβλημα και φυσικα να κανονισεις να εχεις μπολικο χρημα 2. Πώς όμως ζητάω βοήθεια; Ανεξάρτητα από το αν έρθει ποτέ... 3. Να έχω μπόλικο χρήμα... Αλλά πως; Η επέκταση απαιτεί πολλές μονάδες και οι μονάδες χρήματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ ξέρω ότι βοήθεια ζητιέται με την έννοια του attack χ faction, δε νομίζω να γίνεται να ζητήσεις να στείλουν στρατό σε συγκεκριμένο σημείο όπου σκοπεύεις να επιτεθείς. Μία φορά κατάφερα να πετύχω από κοινού επίθεση με σύμμαχο, αλλά χρειάστηκαν πολλά τερτίπια: βασικά τον ακολουθούσα, ενώ περιφερόταν ελαφρώς ανερμάτιστα στα εδάφη του αντιπάλου και όταν εντόπισα ένα εχθρικό στρατό έσπασα το στρατό μου, στέλνοντας αρκετές μονάδες αλλού (ρίσκο, ήμουν οριακά) και έτσι πέτυχα να δελεάσω την ΑΙ να επιτεθεί. Στεκόμουν δίπλα στο σύμμαχο, οπότε η μάχη έγινε από κοινού. Το πολύ χρήμα έρχεται με το εμπόριο και τους εμπόρους. Αν καταφέρεις να τους στείλεις σε καλά resources και τους κρατήσεις ζωντανούς μέχρι να αποκτήσουν μερικά αστέρια (ζυγαριές) βγάζουν καλά χρήματα, αρκετά για να συντηρούν 2-3 μονάδες μόνοι τους.
COMPUTER-MAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 οι στρατοί ειναι μεγαλοι ; γιατι στο rome total war βαρεθηκα όλα τα house έχουν 100-500 στρατιωτες btw από που μποω να το κατεβασω ;;;;
67NKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 καλησπερα σε ολουs/ολεs! εχω σοβαρο προβλημα με το medieval total war gold edition.χτεσ αγορασα το παιχνιδι ,εκανα την εγκατασταση του σε εξωτερικο σκληρο δισκο που διαθετω,και ολα πηγαν καλα.ΟΜΩΣ... TO παιχχνιδι παιζει κανονικα ΕΚΤΟΣ απο το γεγονοσ οτι απο την πρωτη στιγμη το ιχνοσ του ποντικιου χανοτανε!κοινωσ δεν το εβλεπα καθολου για 3-4 sec,μετα εμφανιζεται για 1-2 sec και παλι τα ιδια!θελω να παιξω και δεν μπορω!φανταστειτε παιχνιδι στρατηγικησ χωρισ να βλεπεισ το ποντικι!!!!εχω windows vista,to computer einai toshiba laptop αγορασμενο τον γεναρη,norton πανω,και εχω τρελαθει!παρακαλω πολυ,αν καποιοσ μπορει να με σωσει γιατι δεν κατεχω πολλα.... ευχαριστω εκ των προτερων ειλικρινα
reinhart84 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 καλησπερα σε ολουs/ολεs!εχω σοβαρο προβλημα με το medieval total war gold edition.χτεσ αγορασα το παιχνιδι ,εκανα την εγκατασταση του σε εξωτερικο σκληρο δισκο που διαθετω,και ολα πηγαν καλα.ΟΜΩΣ... TO παιχχνιδι παιζει κανονικα ΕΚΤΟΣ απο το γεγονοσ οτι απο την πρωτη στιγμη το ιχνοσ του ποντικιου χανοτανε!κοινωσ δεν το εβλεπα καθολου για 3-4 sec,μετα εμφανιζεται για 1-2 sec και παλι τα ιδια!θελω να παιξω και δεν μπορω!φανταστειτε παιχνιδι στρατηγικησ χωρισ να βλεπεισ το ποντικι!!!!εχω windows vista,to computer einai toshiba laptop αγορασμενο τον γεναρη,norton πανω,και εχω τρελαθει!παρακαλω πολυ,αν καποιοσ μπορει να με σωσει γιατι δεν κατεχω πολλα.... ευχαριστω εκ των προτερων ειλικρινα Δοκίμασε να εγκαταστησεις κανά τελευταίο patch του παιχνιδιού...μπορεί να φταίει η καρτα γραφικών του laptop ή οι drivers..Κατέβασε τους τελευταίους drivers της καρτας σου, κατέβασε το τελευταίο direct x, και τέλος το τελευταίο patch του παιχνιδιου εγκατεστησε τα και μπορεί το πρόβλημα να διορθωθει...
Inler Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αρχικα το παιχνιδι ειναι απαιχτο...Πασχει λιγο σε διπλωματια αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο για να σε βοηθησουν οι συμμαχοι σε μαχες πρεπει αν τους τα σταξεις χοντρα....Οι βυζαντινοι ειναι απο τους πιο πλουσιους καθως ειχα φτασει την Κων/πολη να μου 9000-10000 per turn...Οσο για την δυσκολια με Αγγλια ειχα κατακτησει ολο το χαρτη πριν την ολοκληρωση των turns σε medium δυσκολια....Δυσκολοι αντιπαλοι ειναι Γερμανοι Μογγολοι Αιγυπτιοι....Καλο ειναι να μην μαζευεται πολυς πληθυσμος στις πολεις γιατι υπαρχει δυσφορια και ειναι δυσκολο να διοικηθουν...Μια λυση για αυτο ειναι να ανεβαζετε τους φορους να εξαγριωνεται το πληθος να παιρνουν την πολη οι rebels και μετα να την κατακτατε ξανα κανωντας massacred στο λαο...Αυτα οποιος εχει αποριες ευχαριστως να βοηθησω καθως εχω ασχοληθει με το παιχνιδι βασικα με ολα τα Total War...
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Θα βγει ένα πολύ καλό mod ψάχτε το σαν Polemarchia total war
Inler Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Α παιδια οποιος θελει διαφορα mod για τα Total War http://www.twcenter.net/forums/downloads.php....Tελικα οσο ζεις μαθαινεις..Καποιος ανεφερε οτι ρυθμιζεις τα turn πως γινεται αυτο επειδη δεν εχω βρει κατι σχετικο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ---------- Σχετικα με το Polemarchia total war εκτος και αν κανω λαθος κοιταξα αλλα νομιζω οπως λες οτι ακομα δεν εχει βγει παρολο που γραφουν σχολια εδω και 3 χρονια...
deviant Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αγορασα χθες το Gold edition (medieval II + Kigdoms) αλλά το Securom μου αναφέρει πως ο δίσκος δεν αυθεντικός !!! Θα τρελαθώ !! Έχω κάνει και το τελευταίο update patch 1.5 αλλά και πάλι τα ίδια... Τι να κανω ?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.