Voodooman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 και κατι ακομα . παω να κατακτησω τους βυζαντινους (ορθοδοξοι 100%) αλλα παντα οι στρατοι μου αλλαξοπιστουν και γινοντε rebbels . εχω χασει απειρο στρατο απο αυτη την βλακεια . πως πολεμιεται αυτο? Επίσης στέλνοντας priests αρκετούς γύρους πιο πριν (10-15) στην περιοχή που σκοπεύεις να κατακτήσεις.
lalanis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παίδες ψήνομαι τρελά να πάω αύριο να το πάρω το παιχνιδάκι, αν και δεν έχω ασχοληθεί γενικά με total War... Το μόνο που με φρενάρει είναι τα requirements...Με Ρ4@2,8ΗΤ, 1,5 giga RAM, GF 6800 θα παίζει αξιοπρεπώς ή θα απηυδήσω; Thanx
mandipl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 λογικα θα εισαι playable . μπορεις και να δοκιμασεις rome αφου δεν εχεισ ασχολειθει ποτε ./ ειναι εξισου καλο και σιγουρα φτηνοτερο . και θα σου παιζει καλυτερα .αλλα βεβαια τα γραφικα ειναι λιγο πιο απλα ειδικα στην μαχη . αλλα εμενα δεν με χαλαει . σημασια σαυτο το παιχνιδι δεν εχουν τοσο τα γραφικα .(οχι οτι δεν ειναι πολυ καλα)
Voodooman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ο αδερφός μου το παίζει σε Athlon 64 2800+, 1GB και 6800GT στα 800Χ600 με απενεργοποιημένο το bloom και πάει μια χαρά. To Rome δεν είναι πολύ χειρότερο, απλά στα Medieval 2 οι μάχες είναι για να τις χαζεύεις και από κοντά, τόσο ζωντανές είναι.
mandipl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 φιλε voodoo γιατι δεν λες στον αδελφο σου να το παιξει σε μεγαλυτερη αναλυση . δεν θα εχει κανενα προβλημα . κριμα ειναι . και γω με 6800gt και ειμαι στα 1650χ1280
Macijauskas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Βγηκε κ το patch επιτέλους ωστόσο το παιχνίδι που μου έδωσε ο θείος μου εχει ένα πρόβλημα οταν παει να ξεκινήσει...
dakangr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Magkes, exw problhma megalo. Exw parei tous byzantinous kai parolo pou paizei mia xara to paixnidi, erxontai oi sicily kai kanoun poliorkia se ena kastro sta dytika, nomizw sthn ragusa. Kai tis dyo fores poy kanane poliorkia, mexri to 10lepto paei mia xara, kai enw kerdizw arxizei kai kollaei kai paei xalia. Thn prwth fora to parathsa kai exasa to kastro, meta to ksanaphra kai shmera to bala peisma kai den to parathsa, alla me pe8ane na perimenw na teleiwsei h maxh. Ksereis kapoios kati?? Exw 7600gs AGP
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Tpt to game exei to provlima oloi to exoume auto se maxes sta toixoi k idietera sta kastra...voithaei ligo ama valeis ta textures sto low...kai i alli lusi einai na kaneis esy attack ekso apo ta toixoi...
Macijauskas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχως δεν υπάρχει λυση ακόμα για αυτο το πρόβλημα ακόμα χωρις να χαμηλώσεις τα settings.Η εταιρεία δεν το περιέλαβε στο patch που κυκλοφόρησε με ένα μηνα καθυστέρη απο οτι είχαν πει....
bvb7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 meta apo ena format s emena pantws paei mia xara. prinnn den paizotane se siege
dakangr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Eyxaristw palikaria. En anamonh loipon gia neo patch...
Macijauskas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 bρηκε κανεις τροπο για να παιξει το παιχνιδι απο το θειο αφου εγκαταστήσει το patch ??
teleiomenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ξερει κανεις πως γινεται η γαμωσταυροφορια? Στο 1 που ειχα παιξει πολυ εφτιαχνες chapter house και μετα στο reqruitment στην εβγαζε. Στο 2 που ειναι?
metalslave04 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 privateer i nead you pos mporo na kano id gia na pexo on line opoios allos xerei as mou pei pleaz mono kai mono giauton ton logo to agorasa gnisio enoite to medieval 2 opoios allos xerei as mou pei pleaz mono kai mono giauton ton logo to agorasa gnisio enoite to medieval 2 privateer i nead you pos mporo na kano id gia na pexo on line opoios allos xerei as mou pei pleaz mono kai mono giauton ton logo to agorasa gnisio enoite to medieval 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.