Προς το περιεχόμενο

Medieval 2: Total War

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και κατι ακομα . παω να κατακτησω τους βυζαντινους (ορθοδοξοι 100%) αλλα παντα οι στρατοι μου αλλαξοπιστουν και γινοντε rebbels . εχω χασει απειρο στρατο απο αυτη την βλακεια . πως πολεμιεται αυτο?

Επίσης στέλνοντας priests αρκετούς γύρους πιο πριν (10-15) στην περιοχή που σκοπεύεις να κατακτήσεις.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες ψήνομαι τρελά να πάω αύριο να το πάρω το παιχνιδάκι, αν και δεν έχω ασχοληθεί γενικά με total War...

Το μόνο που με φρενάρει είναι τα requirements...Με Ρ4@2,8ΗΤ, 1,5 giga RAM, GF 6800 θα παίζει αξιοπρεπώς ή θα απηυδήσω; Thanx

Δημοσ.

λογικα θα εισαι playable . μπορεις και να δοκιμασεις rome αφου δεν εχεισ ασχολειθει ποτε ./ ειναι εξισου καλο και σιγουρα φτηνοτερο . και θα σου παιζει καλυτερα .αλλα βεβαια τα γραφικα ειναι λιγο πιο απλα ειδικα στην μαχη . αλλα εμενα δεν με χαλαει . σημασια σαυτο το παιχνιδι δεν εχουν τοσο τα γραφικα .(οχι οτι δεν ειναι πολυ καλα)

Δημοσ.

Ο αδερφός μου το παίζει σε Athlon 64 2800+, 1GB και 6800GT στα 800Χ600 με απενεργοποιημένο το bloom και πάει μια χαρά.

To Rome δεν είναι πολύ χειρότερο, απλά στα Medieval 2 οι μάχες είναι για να τις χαζεύεις και από κοντά, τόσο ζωντανές είναι.

Δημοσ.

φιλε voodoo γιατι δεν λες στον αδελφο σου να το παιξει σε μεγαλυτερη αναλυση . δεν θα εχει κανενα προβλημα . κριμα ειναι . και γω με 6800gt και ειμαι στα 1650χ1280

Δημοσ.

Magkes, exw problhma megalo. Exw parei tous byzantinous kai parolo pou paizei mia xara to paixnidi, erxontai oi sicily kai kanoun poliorkia se ena kastro sta dytika, nomizw sthn ragusa. Kai tis dyo fores poy kanane poliorkia, mexri to 10lepto paei mia xara, kai enw kerdizw arxizei kai kollaei kai paei xalia. Thn prwth fora to parathsa kai exasa to kastro, meta to ksanaphra kai shmera to bala peisma kai den to parathsa, alla me pe8ane na perimenw na teleiwsei h maxh. Ksereis kapoios kati?? Exw 7600gs AGP

Δημοσ.

Δυστυχως δεν υπάρχει λυση ακόμα για αυτο το πρόβλημα ακόμα χωρις να χαμηλώσεις τα settings.Η εταιρεία δεν το περιέλαβε στο patch που κυκλοφόρησε με ένα μηνα καθυστέρη απο οτι είχαν πει....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως γινεται η γαμωσταυροφορια?

Στο 1 που ειχα παιξει πολυ εφτιαχνες chapter house και μετα στο reqruitment στην εβγαζε. Στο 2 που ειναι?

Δημοσ.

privateer i nead you pos mporo na kano id gia na pexo on line

opoios allos xerei as mou pei pleaz mono kai mono giauton ton logo to agorasa gnisio

enoite to medieval 2

opoios allos xerei as mou pei pleaz mono kai mono giauton ton logo to agorasa gnisio

enoite to medieval 2

privateer i nead you pos mporo na kano id gia na pexo on line

enoite to medieval 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...